مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان برای ۱۴۷۰۰k چه ایر‌ کولری رو پیشنهاد میکنن کثلا ak620 یا assassin iv ؟

برای بهترین راندمان و دما بهتره واترکولر رو انتخاب کنید و اونم واتر 360 رو که کمترین افت راندمان در حالت فول لود پیش بیاد.
اگر ایرکولر تنها گزینست که مدلهای توصیه شده توسط دوستان بهترین ها هستن.

برای بهترین راندمان و دما بهتره واترکولر رو انتخاب کنید و اونم واتر 360 رو که کمترین افت راندمان در حالت فول لود پیش بیاد.
اگر ایرکولر تنها گزینست که مدلهای توصیه شده توسط دوستان بهترین ها هستن.
من کلا رو واتر کولر فوبیا و خاطره بدی دارم 😅برای همین خیلی دوست ندارم ولی به نظر شما این مدل بدرد میخوره ؟
MSI CPU COOLER MAG CORELIQUID E360

من کلا رو واتر کولر فوبیا و خاطره بدی دارم 😅برای همین خیلی دوست ندارم ولی به نظر شما این مدل بدرد میخوره ؟
MSI CPU COOLER MAG CORELIQUID E360

نباید نگران باشید، سطح کیفی محصولات خیلی بهتر از گذشته شده و مشکل نشتی رخ نمیده.
مدلهای مختلف 360 اگر نسل هفت و هشت Asetek باشن همگی سفارشی بوده و مشخصات یکسانی دارن، ساخت خود برندها نیست.

به نظرتون این سیستم رو چقدر قیمت بذارم واسش که منصفانه باشه؟:D

GTX 1080 8GB
core i7 7700k
Asus Z270f motherboard
16gb ram DDR4 2400GHz
واترکولر green 240 EVO
پاور 650 گلد گرین

11000
7000
1700
1600
2500
3000

این cpu 9800x3d هنوز تو ایران نیومده ؟

میزان عرضه خیلی کمتر از تقاضا بوده و فعلا نایابه، هر چی بوده همون بار اولی که توزیع شده در امریکا و برخی فروشندگان اروپایی به اتمام رسیده.
بازار داخلی هم طبعا هنوز موجود نیست.

دوستان برای ۱۴۷۰۰k چه ایر‌ کولری رو پیشنهاد میکنن کثلا ak620 یا assassin iv ؟
ایرکولر برای پردازنده هایی مثل i7 نسل ۱۳ و ۱۴ اصلا توصیه نمیشه چون یه مقدار داغن
شخصا از lian li galahad sl 360 استفاده میکنم دما رو خیلی عالی کنترل میکنه

سلام دوستان

یکی از کارتا مشکل پیدا کرده بود، هنوز میخواستی کار گرافیکی باهاش انجام بدی چه رندر چه گیم در عرض چند ثانیه فریز میکرد یا هم اپ کرش میکرد.
گارانتی تموم شده فرستادیم تعمیر گفت مشهد قطعش پیدا نمیشه فرستاد تهران حالا طرف میگه Vram مشکل خورده و باید تعویض بشه و 4.5 هزینه داره.

حالا بنظرتون واسه کارت 14 میلیونی ارزش داره اینقد هزینه تعمیر؟ اصلا اینقد واقعا هزینه داره یا زیاد میگیره؟ باز اگه یه هفته کار کنه بترکه چی، تعمیرکارا نباید یه ضمانتی چیزی بدن؟

ممنون.

سلام دوستان

یکی از کارتا مشکل پیدا کرده بود، هنوز میخواستی کار گرافیکی باهاش انجام بدی چه رندر چه گیم در عرض چند ثانیه فریز میکرد یا هم اپ کرش میکرد.
گارانتی تموم شده فرستادیم تعمیر گفت مشهد قطعش پیدا نمیشه فرستاد تهران حالا طرف میگه Vram مشکل خورده و باید تعویض بشه و 4.5 هزینه داره.

حالا بنظرتون واسه کارت 14 میلیونی ارزش داره اینقد هزینه تعمیر؟ اصلا اینقد واقعا هزینه داره یا زیاد میگیره؟ باز اگه یه هفته کار کنه بترکه چی، تعمیرکارا نباید یه ضمانتی چیزی بدن؟

ممنون.
قطعاتی که کمیابن باید چیپ از روی مدل های مشابه برداشته و تعویض بشه، تعویض چیپ هم نیاز به ریبال داره که کار تخصصیه. با این تفسیر که قطعش نیست نمی شه قیمتی براش در نظر گرفت یا به کسی که منصفه کارت رو تحویل داد؛ ما هم به لحاظ سخت افزاری نمی دونیم دقیقا درست گفته طرف یا خیر. تعمیرکار فقط تست می کنه تحویل می ده، هیچکدوم قطعه رو ضمانت نمی کنن. مشکل Vram نظر شخصی من ارزش تعمیر نداره اونم برای گیم، جزو چیپ هاییه که در صورت بروز مشکل عمر چندانی نمی شه برای خود کارت متصور شد و شاید با خطوط رنگی روی تصویر هم بعد مدتی مواجه بشی. به قول خودت ممکنه 1هفته کار کنه یا 1سال و بیشتر. 14م قیمت کارته، شما می تونی کارت رو تعمیر کنی بفروشی و چون باز شده باید به خریدار بگی دلیلش چی بوده. یا با همین مشکل بفروشی که به هر قیمتی خریدار خواست رد کنی که مشخصا ضررشو باید بپذیری، یا هم درست کنی و استفاده معمول ازش داشته باشی نه گیم

مانیتور تا 20 میلیون 27 اینچ و 2K معرفی میکنید؟ برای بازی آفلاین.

مدل ASUS TUF Gaming VG27AQ1A توصیه میشه.

سلام دوستان

ممنون.

شاید هزینه تعمیرش با کارت 60 تومنی یکی باشه، اما اگر ارزشش 14 تومنه که خیر، همین کارت رو بفروشید و یه کارت جدید بگیرید بهتر هست.
اگر تراشه اصولی و با دقت تعویض میشه میتونه تا سالها کار بکنه، اما اگر کلا مشکل حرارتی داشته باشه که ممکنه عمرش کم باشه.

اقا یه مشکل خوردم
من ۱/۵ سال پیش کییورد رددراگون گرفتم
الانهرکاری میکنم تایپ نمیکنه
روشن میشه ولی تایپ نمیکنه
چیکار باید کنم

اگر گارانتی نداشته باشه بهترین کار خرید یه کیبورد جدید هست. اینبار یه کیبورد با مدل بهتر و گارانتی دار بخرید.

سلام خدمت همه اساتید

یه سیستم داشتم 10 سال قبل جمع کردم

به مشخصات زیر:

Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3

Intel Core i7-4790K

GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10

Western Digital Caviar Blue 1TB

Asus 24X DRW-24D3ST

Noctua NH-U14S

*Enermax Revolution X'T 730W *Gold

Green X7 Cougar Gaming V2

میخواستم دستی به سر روش بکشم ۱۰-۱۵ تومنی خرجش کنم نظرتون چیه آیا به صرفه هست؟ یا ردش کنم سیستم جدید ببندم؟

مثلاً اس اس دی بزارم روش یه گرافیک معمولی یا برم سراغ سیستم جدید ؟

سلام خدمت همه اساتید

یه سیستم داشتم 10 سال قبل جمع کردم

به مشخصات زیر:

Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3

Intel Core i7-4790K

GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10

Western Digital Caviar Blue 1TB

Asus 24X DRW-24D3ST

Noctua NH-U14S

*Enermax Revolution X'T 730W *Gold

Green X7 Cougar Gaming V2

میخواستم دستی به سر روش بکشم ۱۰-۱۵ تومنی خرجش کنم نظرتون چیه آیا به صرفه هست؟ یا ردش کنم سیستم جدید ببندم؟

مثلاً اس اس دی بزارم روش یه گرافیک معمولی یا برم سراغ سیستم جدید ؟

سیستم شما اونقدر قدیمی شده که هر کدام از قطعاتش رو بخواید به تنهایی عوض کنید، قطعات دیگه به علت کندی براش ایجاد گلوگاه میکنند و راندمان مطلوب حاصل نمیشه.

تنها قطعات قابل استفاده از این کیس در صورت سالم بودن فقط پاور و کیس هستن که تازه اینا هم اگر کارت گرافیک رده حرفه ای بگیرید ممکنه جوابگو نباشن.
بهترین کار رفتن سراغ سیستم جدید هست. این سیستم رو برای کارهای اداری ساده و وب گردی کنار بزارید و پولی بابت ارتقاش هزینه نکنید، ارزشش رو نداره. برای افزایش سرعتش هم فقط میشه SSD ساتا روش نصب کرد که سرعت پاسخگویی رو افزایش بده.

سیستم شما اونقدر قدیمی شده که هر کدام از قطعاتش رو بخواید به تنهایی عوض کنید، قطعات دیگه به علت کندی براش ایجاد گلوگاه میکنند و راندمان مطلوب حاصل نمیشه.

تنها قطعات قابل استفاده از این کیس در صورت سالم بودن فقط پاور و کیس هستن که تازه اینا هم اگر کارت گرافیک رده حرفه ای بگیرید ممکنه جوابگو نباشن.
بهترین کار رفتن سراغ سیستم جدید هست. این سیستم رو برای کارهای اداری ساده و وب گردی کنار بزارید و پولی بابت ارتقاش هزینه نکنید، ارزشش رو نداره. برای افزایش سرعتش هم فقط میشه SSD ساتا روش نصب کرد که سرعت پاسخگویی رو افزایش بده.
از کیس پاور و کولرش میتونم استفاده کنم بقیه قطعات عوض کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or