TV Center

ولى همچنان معلوم نيست اين خراب شده كجاس و چطور يه عده توش گير ميكنن.
خمارى بدى گذاشت واقعا!
درست جايي كه يكم داشت قضيه معلوم ميشد زارت تموم شد.
اگر دقت کرده باشید تو سیزن 1 بود اگر اشتباه نکنم یکی از مردم شهر که سر رشته ای از فیزیک هم داشت گفت اینجا یه دنیای تو جیبی در یک بعد دیگه هست (پاکت دایمنشن) هنوزم حس میکنم حق باهاش بوده

• Like
Reactions: Rohshen
کسی سریال doctor who رو دیده؟ ارزش دیدن داره؟ کدوم فصل ها رو ببینم؟
بشدت بالا پایین داره، ینی فقط به فصل هم خلاصه نمیشه که بگی فلان فصل همش خوبه یا فلان فصل همش بده، ممکنه یه اپیزود ببینی پشمات بریزه اپیزود بعدی در حد آی فیلم باشه مثلا :دی

فصل 4 خوبه اما کلا 4 فصل اول بشدت قدیمیه و ممکنه کیفیت پایینش اذیتت کنه، فصل 5 که Matt Smith به عنوان دکتر میاد عالیه، 6 هم همینطور.
فصل 9 پیتر کاپالدی جایگزینش میشه اما چندتا از بهترین قسمتای سریال هم تو همین فصله.

از فصل 11 هم که دکتر زن گذاشتن کلا رفت تو درودیوار و من دراپش کردم، چندین بار اومدم با فصلای جدیدش دوباره شروع کنم ولی ارتباط نگرفتم، سطح نویسندگی خیلی اومده پایین و نمراتشم ببینی اکثرا اومده تو رنج 5-6 :|

در کل چون خیلی از اپیزودا ارتباطی با هم ندارن میتونی بشینی از اول سریال بهترین اپیزوداشو ببینی بیای جلو، مثلا اپیزود Blink (فصل 3 اپیزود 10) یکی از بهترین اپیزودای تاریخ تلویزیونه بنظرم و همه باید ببینن :دی نیازی هم نیست بقیه سریالو دیده باشن.

بشدت بالا پایین داره، ینی فقط به فصل هم خلاصه نمیشه که بگی فلان فصل همش خوبه یا فلان فصل همش بده، ممکنه یه اپیزود ببینی پشمات بریزه اپیزود بعدی در حد آی فیلم باشه مثلا :دی

فصل 4 خوبه اما کلا 4 فصل اول بشدت قدیمیه و ممکنه کیفیت پایینش اذیتت کنه، فصل 5 که Matt Smith به عنوان دکتر میاد عالیه، 6 هم همینطور.
فصل 9 پیتر کاپالدی جایگزینش میشه اما چندتا از بهترین قسمتای سریال هم تو همین فصله.

از فصل 11 هم که دکتر زن گذاشتن کلا رفت تو درودیوار و من دراپش کردم، چندین بار اومدم با فصلای جدیدش دوباره شروع کنم ولی ارتباط نگرفتم، سطح نویسندگی خیلی اومده پایین و نمراتشم ببینی اکثرا اومده تو رنج 5-6 :|

در کل چون خیلی از اپیزودا ارتباطی با هم ندارن میتونی بشینی از اول سریال بهترین اپیزوداشو ببینی بیای جلو، مثلا اپیزود Blink (فصل 3 اپیزود 10) یکی از بهترین اپیزودای تاریخ تلویزیونه بنظرم و همه باید ببینن :دی نیازی هم نیست بقیه سریالو دیده باشن.
پس فقط اپیزودهای خوبشو میبینم

• Like
Reactions: majidred2011
بالاخره قسمت آخر فصل دوم حلقه های قدرت رو دیدم! فقط میتونم بگم خدا لعنتشون کنه =((
زمانی که اولین بار خبر ساخت اقتباس اومد اشک تو چشمام جمع شد! با خودم گفتم یعنی شد همون چیزی که میخواستم؟
با فصل اول ناامید شدم و با فصل دوم کلا قطع امید کردم! سکانس آخر با خودم گفتم الان میبینم
که گیل گالاد، گالادریل رو بعنوان های کوئین الف ها معرفی میکنه و خودش کنار میکشه!
با خودم گفتم دیگه تمومش کن لعنتی... در این حد، با عرض معذرت، ریدم تو سریال!
بازم میگم حیف!

باز خوبه حداقل دو تا دونه چیز جدید توی قسمت آخر From فهمیدیم، ولی از اون طرف باز معماهای تازه هم از راه رسیدن و احتمالا حالا حالاها سریال کِش میاد!
غم‌انگیزترین بخش این قسمت هم جایی بود که:
مشخص شد فاطی جون نمی‌میره و باید توی فصل بعد هم تحملش کنیم! :( واقعا این پگاه خانم غفوری جزو بدترین بازیگرهایی هست که دیدم و این فصل اعصاب برام نذاشت با بازی داغونش!
باز خوبه اون توله‌ش رو از بدنش کشیدن بیرون و حداقل شاید فصل بعدی یه ذره کمتر آه و ناله کنه. :دی
دلم برای الجین هم سوخت و با اینکه خرابکاری کرده بود، ولی گناه داشت بنده خدا! :دی

خب منم فرام رو از اول شروع کردم، یکمی پراکنده از ماهواره دیدم از فضا و اتمسفرش خیلی خوشم اومد و این مهم ترین دلیلی بود که جذبم کرد، کلا عاشق همچین فضاها و رنگ بندی هایی هستم تو فیلم و سریال و حتی بازی...

خب منم فرام رو از اول شروع کردم، یکمی پراکنده از ماهواره دیدم از فضا و اتمسفرش خیلی خوشم اومد و این مهم ترین دلیلی بود که جذبم کرد، کلا عاشق همچین فضاها و رنگ بندی هایی هستم تو فیلم و سریال و حتی بازی...

به انجمن خمارى كش ها خوش اومدى :D

باز خوبه حداقل دو تا دونه چیز جدید توی قسمت آخر From فهمیدیم، ولی از اون طرف باز معماهای تازه هم از راه رسیدن و احتمالا حالا حالاها سریال کِش میاد!
غم‌انگیزترین بخش این قسمت هم جایی بود که:
مشخص شد فاطی جون نمی‌میره و باید توی فصل بعد هم تحملش کنیم! :( واقعا این پگاه خانم غفوری جزو بدترین بازیگرهایی هست که دیدم و این فصل اعصاب برام نذاشت با بازی داغونش!
باز خوبه اون توله‌ش رو از بدنش کشیدن بیرون و حداقل شاید فصل بعدی یه ذره کمتر آه و ناله کنه. :دی
دلم برای الجین هم سوخت و با اینکه خرابکاری کرده بود، ولی گناه داشت بنده خدا! :دی

فاطُمه و شوهرش از نچسب ترين شخصيتاى سريالن.
حالا الجين واقعا نميدونيم ايا خراب كارى كرده بود يا كارش خوب بود.
حضور افتخارى محمد بنفشه خواه تو اخر سريالم جالب بود

From خوب تموم شد، بالاخره اتفاقایی که باید 4 قسمت پیش میوفتاد الان افتاد.

ولی فقط منم یا این اواخر یکم پر باگ شد سریال؟ :دی

اول اینکه چرا اینقد مسخره فهمیدن کار الجین بوده؟
فک کن مظلوم ترین شخصیت سریال بود، الیس فقط سر اینکه الجین گفت احتمالا حالش خوب بهش شک کرد بعد سارا که آدم کش سریال بود یهو پیداش میشه میگه صداها تو سرم بهم میگن فاطمه نزدیکه اونا هم بالافاصله باور میکنن یه ذره شک نمیکنن :|

حالا اون مهم نیست زیاد، این چه حرکت مضحکی بود رفتن! خود الجین مگه وسایلو جمع نکرده بود که بره سمت فاطمه؟ خیلی راحت میتونستن بدون اینکه بفهمه تعقیبش کنن و جای فاطمه رو پیدا کنن اما یهو تصمیم میگیرن گیرش بندازن تو خونه و شکنجش کنن :| چرا خب :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or