سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    279

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز نقد واسه زمانیه که نقد به اون چیز وارد باشه
ببخشید وسط بحثتون
ولی کی تعیین میکنه که چه زمانی نقد وارد هست؟
اصلا مگه ممکن هست یک "چیز" اونقدر کامل باشه که نقد بهش وارد نباشه؟
واکنش EA هم همیشه همین هست البته ;;)

• Like
Reactions: Love Console
نسخه بهینه شده برای pro رو تهیه کنه، همون نسخه معمولی بازی رو میخرید و نصب میکرد،

ما هم که ps4pro داشتیم نسخه معمولی بازیو میخریدیم و یه پچ اپدیت روش نصب میکردیم هم سونی سرمون کلاه میزاشت؟
یکی هم نبود بهمون بگه داداچ اشتباع خریدی :-<

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Smile
Reactions: SMM9 and sony_boy
سونی میتونه اول نسل دو نسخه از کنسول رو برای بودجه های مختلف معرفی کنه، ولی میزاره وسط نسل این کارو میکنه که اونایی که قبلاً کنسول Base رو خریدن وسوسه بشن pro رو بخرن
احیانا شما وقتی ماشینتون رو ارتقا میدید اون قبلیه و مدل پایینی رو میذارید تو تُرشی؟
هر انسان عاقلی بعد خرید کنسول پرو قاعدتا کنسول پایه رو میفروشه.در حقیقت سونی به شما دوتا کنسول ننداخته،اتفاقا لطف کرده و آپشن اضافی براتون آماده کرده و اختیارش هم دست خودتونه.
در نتیجه شمایی که گرافیک بیشتر میخواستی با خرید پرو برد کردی،شخصی که کنسول پایه میخواست کنسول شما رو با قیمت پایینتر خریده و برد کرده،سونی هم یه کنسول پرو اضافی فروخته و یه مشتری جدید هم به مجموعش اضافه شده و اونم برد کرده.یعنی این وسط بازی بُرد،بُرد،بُرد بوده

نکته اصلیه چیه؟؟! اینه که کیا این وسط باخت کردن؟ جوابش رو منم میدونم،شما هم میدونید و دوستاتون هم میدونن و اونایی که منتظرن کارت گرافیکهای جدید معرفی بشن :)

ببخشید وسط بحثتون

اونی که بستگی داره به افراد
بعضیا دوست دارن کلاً از چیزی هم کوچکترین سر در نمیارن بیان درباره فکت بدن
اینا معتقدن همیشه همه باید حق نظر دارن‌
حتی در حد صفر درصد اطلاعات داشته باشن باید بیان نظرشونو بگن

یه عده معتقدند که چیزی که مشخصه
مثلا معلومه کنسول میان نسلی هیچ فرقی با کنسول پایه نداره یک کمی تغییرات کوچیک داره
معتقدند که باید بیان زیر سوال ببرن همه چی رو و ایراد بگیرن مثلاً کنسول رو که مشخص چی هست و کاربردش چیه و کی تهیه می‌کنه رو با pc مقایسه کنن
بحث جدید نوظهوری خلق کنن

دقیقا مثل تاپیک مرحوم PlayStation vs Xbox از اسم تاپیک مشخص بود اصلاً چی هست
دوستان میومدن جنگ کنسولی مقایسه کنسول با pc راه می‌انداختن
از اسمش مشخصه دیگه کنسول و زیر مجموعه‌های پلی استیشن و ایکس باکس

همونطور که از اسم PlayStation 5 Pro مشخصه که همون ps5 ه با کمی تغییر
حالا کسی از ps5 pro انتظار pc بودن داره یا می‌خواد در حد ps6 باشه
اون دیگه بستگی به خودش و ذهنش داره
که هر فکری دوست داره با خودش بکنه
ولی قرار نیست حرفش منطقی و‌ درست باشه

حالا کسی هم میاد میگه بابا ps5 pro ربطی با pc نداره اینکه شما میاید اینجا مقایسه می‌کنید
طرف میاد میگه می‌خوام نظر بدم کی تعیین میکنه چه زمانی بحث کرد
اینجا باید یاد بگیریم چیزی بگیم که اول به شعور خودم احترام بزاریم در مرحله دوم به شعور دیگران

کسی که یه کنسولو با pc مقایسه می‌کنه کلاً مشکل داره چون نمی‌دونه کنسول و pc با هم یه چیز کاملاً متفاوت هستن
بازار هدف متفاوت دارن
از اول تو بازار جدا و مجزا رضه شدن و گیمرهای این‌ها با هم متفاوتن
خواسته‌های گیمر که کنسول داره با کسی که pc داره با هم متفاوته
یکی با موس و کیبورد دوست داره بازی کنه یکی دوست داره با گیم پد بازی کنه
و .....
در چندین پست پیش من کامل توضیح دادم که چرا مردم بعضیا کنسول می‌خرن بعضیا کامپیوتر

آخرین ویرایش:
ببخشید وسط بحثتون
پلی استیشن تا اینجای نسل بهتر از تمام رقباش عمل کرده و حداقل واسه من که جایی واسه نقد نذاشته حالا اگه شما انتظار دارید کنسول صبح بره براتون نون سنگک بگیره و نمیره دیگه قضیه اش جداست
درضمن این چیزی که شما و دوست هاتون انجام میدید نقد نیست ایراد های بنی اسرائیلیه

پلی استیشن تا اینجای نسل بهتر از تمام رقباش عمل کرده و حداقل واسه من که جایی واسه نقد نذاشته حالا اگه شما انتظار دارید کنسول صبح بره براتون نون سنگک بگیره و نمیره دیگه قضیه اش جداست

بعضیا دوست دارن و انتظار دارن که مثلاً ps5 نداشتن یا حتی طرف هیچ وقت کنسول نداشته کلا pc داشته
انتظار داره یهو با عرضه ps5 pro در حد یه دونه pc با قیمت ۲۰۰۰ دلاری باشه با قیمت ۷۰۰ دلار عرضه بشه
بهش موس و کیبورد وصل کنن باهاش بازی کنن
شاید متوجه نیست این کنسول لامصب با pc فرق داره
این ۲ تا باهم فرق دارن
و قرار نیست کنسول کمی بروز شده ps5 امکانات و سخت‌افزار ps6 داشته باشه
یا انتظارتونو معقول کنید ، یا برید سراغ همون pc

اصلاً چیز پیچیده‌ای نیست
نمی‌دونم اینا چه جوری دوران مدرسه رو گذروندن
فعلا تاپیک خبر ps5 pro هیچ ربطی به pc نداره رو ۸۰ صفحه آوردن جلو

آخرین ویرایش:
من با چشم خودم دیدم یکی از دوستای خودم رو که ps4 عادی رو فروخت ps4 پرو خرید ولی حتی مانیتورش رو ارتقاء نداد، حتی هنگام تهیه بازی دقت نمیکرد نسخه بهینه شده برای pro رو تهیه کنه، همون نسخه معمولی بازی رو میخرید و نصب میکرد، فقط دلش خوش بود که کنسول ضعیف رو رد کرده و کنسول قویتر رو خریده. تعداد این افراد خیلی زیاده و وقتی کنسولشون به اینترنت وصل میشه آمار میاد دست سونی و میفهمه با چه جماعتی طرفه و بیشتر تشویق میشه که در سالهای بعد هم کنسولش رو دو مرتبه به گیمر بفروشه.
حتی هنگام تهیه بازی دقت نمیکرد نسخه بهینه شده برای pro رو تهیه کنه،
این ویرایش رو نباید میکردی :D الان دیدم :D

گویا حدس اسنایپر عزیز درست بود و شما اصلا معلوم نیست چی میگی و خودت هم نمیدونی واقعا چی میگی؛

نسخه بهینه شده برای پرو رو تهیه نمیکرد و همون نسخه معمولی رو میخرید و نصب میکرد دیگه چیه اخه دوست عزیز ؟ :D

نسخه پرو که جدا تهیه نمیشه؛ جدا فروش نمیره :D نسخه پرو همون نسخه اصلی هست که "اپدیت" میشه و پچ پرو میگیره؛ حتی اپدیت معمولا برای کنسول های جنرال هم میاد فارغ از عدم افزایش پرفورمنس مخصوص پرو؛ یعنی اپدیت اتومات و همگانیه...

تعداد این افراد خیلی زیاده و وقتی کنسولشون به اینترنت وصل میشه آمار میاد دست سونی و میفهمه با چه جماعتی طرفه و بیشتر تشویق میشه که در سالهای بعد هم کنسولش رو دو مرتبه به گیمر بفروشه.

دفعه بعد و با اکانت بعدی بیشتر تلاش کن قبلش حداقل یک تحقیق کن ببین داری چی رو رو هوا ترول میکنی و ژست گیمر عادی هم به خودت میگیری :D تا قبل این حقیقتا فکر کردم کاربر عادی هستی برای همین مستقیم و محترمانه پاسخ نظرتون رو دادم، اینجا اما سوتی دادی و معلوم شد کلا نباید به حرفاتون توجه کرد، هدف اصلیت همین خط اخر و ترول سونی فن ها بود که خب، طبق معمول و همیشه، تیرتون به سنگ خورد :D

اونی که بستگی داره به افراد
بعضیا دوست دارن کلاً از چیزی هم کوچکترین سر در نمیارن بیان درباره فکت بدن
اینا معتقدن همیشه همه باید حق نظر دارن‌
حتی در حد صفر درصد اطلاعات داشته باشن باید بیان نظرشونو بگن
دوست عزیز..شما الان قصد دارید دامنه ای برای حق نظر دادن تشکیل بدی یا کمیته تشکیل بدی ببینی کی نظرشو با چه قصدی گفته؟
حالا مقایسه با پی سی های اند به عنوان مرجع برای درک بهتر کیفیت اجرای بازی ها در یک کنسول (بخصوص کنسولی که تازه عرضه شده) ایرادش چیه؟
مگه همین الان دوربین گوشی های آیفون و برندهای دیگه رو با بهترین دوربین های عکس برداری مقایسه نمیکنن؟ این که برای تحقیر آیفون نیست مشخصا..
شما به شکل عجیبی معتقدی هر کسی حق نظر دادن نداره..با افتخارم بیانش میکنی..طلبکارم هستی ;;)
شما دقیقا مثال یک طرفدار متعصب و بی اعصاب هستید که دنبال دعوا میگرده
بین طرفدارای xbox و pc و همه برندها و وسایل دیگه هم مثل شما وجود داره..ولی من نمیفهمم شما فن های متعصب رو8-|

راجع به تهمتی که زدی هم بگم که من اصلا انتقادی نکردم هنوز ;;)
یعنی هنوز انتقادم از ps5pro رو نگفتم و شما واکنشت چنین آمیخته با متلک بوده ;;)

آخرین ویرایش:
شما دقیقا مثال یک طرفدار متعصب و بی اعصاب هستید که دنبال دعوا میگرده
بین طرفدارای xbox و pc و همه برندها و وسایل دیگه هم مثل شما وجود داره..ولی من نمیفهمم شما فن های متعصب رو8-|

راجع به تهمتی که زدی هم بگم که من اصلا انتقادی نکردم هنوز ;;)
یعنی هنوز انتقادم از ps5pro رو نگفتم و شما واکنشت چنین آمیخته با متلک بوده ;;)
خدا رو شکر این وسط بار برگشت رو ما و متعصب و بی اعصاب هم شدیم
یکی دیگه جو خراب کنه یکی دیگه اراجیف بگه ما بشیم متعصب و بی اعصاب
طرف اومده اینجا داره با نظراتش عده ای رو گمراه میکنه نکنه انتظار داری ساکت بشینم هر چی دلش میخواد بگه چون نظر شخصی خودشه؟
نظر شخصی تا زمانی شخصیه که واسه خودت باشه وقتی نظرت میتونه رو انتخاب مردم تاثیر بذاره دیگه شخصی نیست و باید جواب داده بشه
در مورد بخش آخر پستتون و تهمت این حرفا هم شما قبلا با لایک کردن پست دوستاتون مهر تاییدتون رو روی نظرات اونا زدید و لازم نیست حتما خودتون اونو پست کرده باشید

خدا رو شکر این وسط بار برگشت رو ما و متعصب و بی اعصاب هم شدیم
یکی دیگه جو خراب کنه یکی دیگه اراجیف بگه ما بشیم متعصب و بی اعصاب
طرف اومده اینجا داره با نظراتش عده ای رو گمراه میکنه نکنه انتظار داری ساکت بشینم هر چی دلش میخواد بگه چون نظر شخصی خودشه؟
نظر شخصی تا زمانی شخصیه که واسه خودت باشه وقتی نظرت میتونه رو انتخاب مردم تاثیر بذاره دیگه شخصی نیست و باید جواب داده بشه
در مورد بخش آخر پستتون و تهمت این حرفا هم شما قبلا با لایک کردن پست دوستاتون مهر تاییدتون رو روی نظرات اونا زدید و لازم نیست حتما خودتون اونو پست کرده باشید
خیر..من زمانی به شما گفتم متعصب که جواب من رو با متلک دادید که اگر ناراحت شدید عذر میخوام..
ضمن اینکه من توی کامنت اول گیرم این بود که نقد کردن همیشه امکان پذیر هست..چون هیچ چیز کامل نیست..بر خلاف صحبت شما در کامنت اولم ;;)
با بقیه صحبت شما هم موافقم به جز خط آخر
لایک من روی یک پست الزاما به این معنی نیست که تک به تک کلمات اون پست رو قبول دارم..اگه با بخشیش هم موافق باشم و توش توهینی نباشه معمولا لایک میکنم..بدون منظور
اگر همه چیزمون با لایک معلوم میشد که دیگه حرف زدنمون برای چیه :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SMM9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or