Mass Effect Legendary Edition

326456586436.jpg

Platforms Xbox One, PlayStation 4, PC
Developers BioWare
Publishers Electronic Arts
Release Date May 14, 2021​

تریلوژی اپیک و نفس گیر مس افکت قرار ـه به صورت یک جا در قالب Legendary Edition بهار سال دیگه برای کنسول های نسل هشت و PC منتشر بشه گرافیک بازی علاوه بر فریم ریت و رزولویشن بهتر طبق گفته Bioware دست خوش بهبود هایی مثل تکسچر های باکیفیت تر مدلینگ , افکت و شیدر های بروز شده هستش و قرار ـه یک تجربه نسبتا مدرن شده از این سگانه رو به ارمغان بیاره

تیزر رونمایی :

آخرین ویرایش:
سلام دوستای عزیز میخوایتم بدونم ۳ تا نسخه تو دیسکه یا باید دانلود بشه من کنسولم افلاینه ی جد نوشته بود قسمت ۲ و ۳ باید دانلود بشه ممنون میشم کسی که دیسکشو داره رهانمایی کنه

اومدم بگم زیرنویس کامل این سه گانه افسانه ای آماده شده (توسط اون تیم بهتره :D ) و الان آماده خریدنه.
سلام میگم کسی تونسته این زیرنویس رو بگیره من هر کاری میکنم از سایتش نمیتونم خرید کنم ینی میره کافی بده اونجا هم مبلغ رو میزنم ولی اتاقی نمیفته

سلام میگم کسی تونسته این زیرنویس رو بگیره من هر کاری میکنم از سایتش نمیتونم خرید کنم ینی میره کافی بده اونجا هم مبلغ رو میزنم ولی اتاقی نمیفته

توی سایت ثبت نام میکنی و تکمیلش می‌کنی
شارژ کیف پول رو میزنی و مبلغ مد نظر رو انتخاب میکنی
تو اون سایته که کافی میخری براش آدرس ایمیلی که باهاش ثبت نام کردی رو میزنی و پرداخت
بعد یه ساعت کیف پولت شارژ میشه

• Like
Reactions: hossein gamer
برای اولین بار دارم بازی میکنم و مشخص چقدر خوب بوده بازی زمان خودش
فقط نسخه اول یه مقداری گیج کنندست اینکه پیدا کردن جایی که باید بری خیلی سخت و زمان بره ٬ امیدوارم تو ۲ نسخه بعدی اینطوری نساخته باشن
خیلی بهتر میشه.
شماره اول بیشتر کلاسیکه.
نسخه دوم و بعدی خیلی ساده سازی تر شده و در دسترس تر.

نسخه اول رو تموم کن و همه حالاتش رو ببین که با استارت نسخه دوم قراره که عشق کنی.

چه خوب
Andromeda رو هم تجربه کردی؟
آره در کل بازیه خوبیه ولی اصلا در حد سه گانه نیست.
به اون که رسیدی سطح انتظارت رو بیار پایین.

من کلا چون خودم وسواس دارم و باید وقتی میرم سمت چیزی کل اون محتوا رو بتونم تجربه کنم هرچیزی از مس افکت رو که فکر کنی بازی کردم یا خوندم.
بهت پیشنهاد میکنم اگه بعدا علاقه داشتی حتما کامیکهای مس افکت رو هم بخونی ، خیلی تجربه خوبی هستن.
فقط برگردان بازیها نیستن ، خیلی وقتها از گذشته شخصیتها و اتفاقات توضیح میدن و مکمل خیلی خوبی برای بازیها هستن.

از اینجا میتونی همه رو تو یه کالکشن دانلود کنی:
Mass Effect - The Complete Comics (2020) – GetComics

نحوه خوندنش هم تو نت هست ، اصولا بعد یه بازی چندتا کامیک پل ارتباطی به نسخه بعد هستن یا توضیح در مورد نسخه ای که بازی کرد.
بعدش کتابها هم هستن که خب اونها نیاز نیست ، همین کامیکها به خوبی راضیت میکنن.

فقط نمیدونم تو این پک آندرومدا هم هست یا نه اگه نبود از اینجا بگیر:
The Art of Mass Effect - Andromeda (2017) – GetComics

آخرین ویرایش:
نسخه اول رو تموم کن و همه حالاتش رو ببین که با استارت نسخه دوم قراره که عشق کنی.
پسر کرک و پرم ریخته! نسخه دوم چقدر خفنه!!! اصلا انگار نه انگار بازی مال ۱۵ سال پیش :blink1:
و اینکه چقدر بهتره نسبت به نسخه اول!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or