سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خودم شخصا مخالف خرید استدیو یا ناشرهای موفقم. مایکرو با تمام هیتی که بهش این سال ها بابت خرید هاش داده شد به نظرم یه جورایی به صنعت بازی کمک هم کرد. هر استدیویی که خرید واقعا تو یه قدمی تعطیل شدن بودن. چه آبسیدین چه نینجا تئوری چه دابل فاین. همه از دم داشتن فقط دست و پا میزدن که غرق نشن. حتی زنیمکس هم به نظر من اگه مایکرو نمیخریدش، در کنار تانگو، آرکین و ماشین گیمز هم قطعا درشون تخته میشد. یا حتی شاید یه بخشی از خود بتسدا هم بعد از استارفیلد (بدون کمکی که مایکرو بهشون کرد) از بین میرفت.
حالا سونی فرضا چه چیزی میتونه فرام سافتور اضافه کنه که الان نداره؟ شاید تنها کار مثبتی که بتونه کنه اینه که یه انجین درست حسابی بده بهشون از این وضعیت درب و داغون دربیان. کپکام هم که رسما تو دوران اوجشه و هر کمپانی ای دست روش بذاره جنایت در حق کل صنعت کرده به نظرم :D
من دقیقا اسکوئر رو سر این میگم که با این روندی که پیش گرفته دیر یا زود همون 4 تا آی پی هم که داره رو از بین میبره و واقعا یکی باید بیاد نجاتش بده حالا میخواد اپیک باشه میخواد ولو باشه میخواد نینتندو باشه یا مایکرو و سونی. حتی تنسنتم بگیردش از این وضعیت بهتره :D

سونی اینارو بخواد بخره انگیزه اش داشتن IP های بزرگ و محبوبی هست که توتوکی هم چند وقت پیش میگفت. و البته در این زمینه هم هیچ غلط خاصی نمیکنه. مثلا الان که دیمن اسلیر رو داره میتونست دستکم یه گیم خفن ازش بسازه که نکرد و کلا اون کارهایی که من انتظار داشتم ور اصلا نکرد، یعنی تلفیق دنیای انیمه هاش با بازی یا سینما و سریال و ... اینارو هم با همین منظور میخره (اگه بخره) و در نهایت هیچ کار مثبتی نمیکنه و صرفا هدفش میشه تصاحب. با FS هم خیلی بعیده کاری داشته باشه و روند سابق رو میرن جلو. به نظر من بخشی از موفقیت FS مدیون همین پروداکشن کوچیک بازی هاشه، اینا بخوان تو اسکیل مثلا ریمیک DS بازی بسازن، با اون کیفیت، هم هزینه هاشون خیلی میره بالا و هم زمان تولیدشون. پس نکنن بهتره:دی

پ.ن: واقعا این توتوکی باید هرکی که تو خرید بانجی با اون قیمت دخیل بوده رو بده ببندن به گاوآهن تا ضررش جبران شه :D سونی دستش واسه یه استند چس تومنی می لرزه که بذاره تو جعبه بعد چند میلیارد دلارو این چند سال سر بانجی و کنکرد و اون چند تا استدیویی که خرید و بست و گس هایی که کنسل کرد آتیش زد رفت.

بانجی باز خوب بود، اونایی که تز دادن فایرواک رو بخریم و بعد متصور باشیم استار وارز سونیه رو باید اول به جرم به چخ دادن پول و مهم تر از اون آبروی سونی گنگ بنگ کنن و بعد به جرم این لول از توهم بفرستن امین آباد نیویورک.

ساپورت میخوان چیکار؟:دی هر سال یه بازی خفن میدن بیرون و هم میفروشن و هم جوایز رو درو میکنن:دی سونی اینارو بخره خیلی خیلی بعید میدونم کلا تغییری تو روند گیم های FS ایجاد بشه و به همین منوال فعلی میرن جلو. مالتی پلتفرم و همینی که الان هست. فقط اینکه سونی انیمه و مانگاهاشون رو میگیره و میتونه تو مدیوم های دیگه بیاره.

موتورگرافيكى گوريلا رو حداقل در اختيارشون بذاره

• Smile
Reactions: Soul Of Cinder
موتورگرافيكى گوريلا رو حداقل در اختيارشون بذاره
انجین میخوان چیکار بابا یه انجین دارن واسه خودشون دارن بازی میسازن دیگه
از خوبی های مهم Fromsoft همینه که دنبال چیزای بیخود نیستن و گرافیک بازیاشون در حد نیاز بازیه. حالا یه چند فریم اینور اونور و چهار تا انیمیشن عهد عتیق اونقدرام مهم نیست :دی

انجین میخوان چیکار بابا یه انجین دارن واسه خودشون دارن بازی میسازن دیگه
از خوبی های مهم Fromsoft همینه که دنبال چیزای بیخود نیستن و گرافیک بازیاشون در حد نیاز بازیه. حالا یه چند فریم اینور اونور و چهار تا انیمیشن عهد عتیق اونقدرام مهم نیست :دی

گرافيك بازياشون اتفاقا ضعف بازياشونه.
گيم پلى خاصشون نبود اين گرافيك همه زرد ميشدن.

الدن رینگ اگه نخواید پولیگان هاش رو نشمرید و روی ری تریسینگ اش زوم نکنید، از هر ده قدم، یه قدمش شبیه تابلو نقاشیه جدا :دی
بیخیال بابا
من واقعا نمیتونم قبول کنم به خاطر ویو یه DLC و یه بازی مید چینی و یه بازی کارتی نامزد شدن ولی Like a Dragon 8 نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or