مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان یه راهنمایی میخوام
برای کارهای معمولی و عادی در حد سوشال مدیا و اسکایپ و جزوه و کتاب و فیلم دیدن و اینا میخوام یه تبلت بخرم

بودجه هم حدود ۱۰ تا ۲۰ تومنه

حالا بین تبلت های اندرویدی و ایپد و سرفیس استوک موندم 😕

تبلت اندرویدی میتونم پوکو و شیائومی پد پرو و اس ای و سری شش یا سامسونگ سری A9 پلاس 5G بخرم

ایپد فقط میتونم نسل نهم ۲۰۲۱ بخرم اونم ۶۴ گیگ

سرفیس هم باید بگردم یه استوک سری ۳ تا ۵ یا ۶ پیدا کنم

حالا نظرتون چیست؟
خودم فکر میکنم اخرش مجبور شم‌ اندرویدی بردارم چون اکوسیستم بازی داره، اپل که کلا نکبت و بدبختیه از این لحاظ و سرفیس هم هر چی گشتم حس کردم استوک بخرم تو پاچه ام میره و انگار باتری های سری پرو ۵ شون خوب نیست
اگر مجبور به اندرویدی خریدن بشم کدوم بهتره؟ من یه چیز قابل اعتماد میخوام چند وقت بعدش تو کار ندارتم سر همین بین سامسونگ و شیا موندم. سامسونگ که خون پدرگیر شده و شیائومی کم مونده با این حجم عظیمی از مشخصاتی که میده یه خدمتکار هم بفرسته دم خونه، و نمیدونم کدوم یکیشون داره کلاه بیشتری سرم میذاره

برای کارهای معمولی و عادی در حد سوشال مدیا و اسکایپ و جزوه و کتاب و فیلم دیدن و اینا میخوام یه تبلت بخرم

تبلت اندرویدی میتونم پوکو و شیائومی پد پرو و اس ای و سری شش یا سامسونگ سری A9 پلاس 5G بخرم

حالا نظرتون چیست؟
خودم فکر میکنم اخرش مجبور شم‌ اندرویدی بردارم چون اکوسیستم بازی داره، اپل که کلا نکبت و بدبختیه از این لحاظ و سرفیس هم هر چی گشتم حس کردم استوک بخرم تو پاچه ام میره و انگار باتری های سری پرو ۵ شون خوب نیست
اگر مجبور به اندرویدی خریدن بشم کدوم بهتره؟ من یه چیز قابل اعتماد میخوام چند وقت بعدش تو کار ندارتم سر همین بین سامسونگ و شیا موندم. سامسونگ که خون پدرگیر شده و شیائومی کم مونده با این حجم عظیمی از مشخصاتی که میده یه خدمتکار هم بفرسته دم خونه، و نمیدونم کدوم یکیشون داره کلاه بیشتری سرم میذاره
پیشنهاد و نظر شخصی من یه تبلت اندرویدی سامسونگ هست

• Like
Reactions: NERO 7

حالا نظرتون چیست؟
این حرف ها که اپل تو ایران کارایی نداره و هیچی نداره و اینا مال ۱۰ سال پیش بوده اونم اغلب از کسایی میشنیدی که هیچوقت تجربه استفاده ازش و نداشتن :دی الان کاملترین و بهترین هست ٬ یه سری گجت ها رغیب های خیلی خوبی داره ٬ ولی حقیقتا تو یه سری چیزا خیلی کم نقص عمل کرده ٬ اگه میتونی برو یه جا از یه آیپد استفاده کن بعدش برو سراغ یه تبلت اندرویدی تفاوتش و کامل متوجه میشی

یکم بزار رو بودجه یه iPad air بگیر یک عمر برات کار میکنه همه کاری هم میتونی انجام بدی تقریبا

• Like
Reactions: DoomedToKill
این حرف ها که اپل تو ایران کارایی نداره و هیچی نداره و اینا مال ۱۰ سال پیش بوده اونم اغلب از کسایی میشنیدی که هیچوقت تجربه استفاده ازش و نداشتن :دی الان کاملترین و بهترین هست ٬ یه سری گجت ها رغیب های خیلی خوبی داره ٬ ولی حقیقتا تو یه سری چیزا خیلی کم نقص عمل کرده ٬ اگه میتونی برو یه جا از یه آیپد استفاده کن بعدش برو سراغ یه تبلت اندرویدی تفاوتش و کامل متوجه میشی

یکم بزار رو بودجه یه iPad air بگیر یک عمر برات کار میکنه همه کاری هم میتونی انجام بدی تقریبا
خودم الانه یه ساله ایفون دارم و راضیم نسبت به زمان اندروید ولی مشکل ایپد الان برام اینه که اگر بخوام چیزی به غیر از محتوای موجود تو خود اکوسیستم اپل بریزم روش باید خودمو ‌بندازم‌ رو ریل راه اهن

الان من‌ نشنیدم راهکار مستقیمی برای ریختن فیلم اهنگ یا کتاب و اینجورچیزها از روی لپ تاپ یا هارد روی ایپد باشه
یعنی منظورم اینه که فرض یه فایل روی لپ تاپ بخوام با یه کابل خیلی ساده بریزم روی ایپد، حالا اگر شما سراغ داری بفرما :D

نکته بعدی سر حافظه است که دست ادم خیلی بسته است

الان نگاه انداختم ارزونترین ایپد ایر ۳۵ تومنه :D
من دارم رو حدود ۱۵ حساب میکنم بلکه یه ssd هم بتونم بگیرم :D
دستم فقط به همون نسخه نهم ۲۰۲۱ حدود ۱۶ ۱۷ میرسه که مقیاسی از قدرت و خوبیش ندارم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HIGH VOLTAGE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or