نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین سال 2024 به انتخاب شما (3 مورد)

• Astro Bot

• Elden Ring: Shadow of The Erdtree

• Final Fantasy VII: Rebirth

• Silent Hill 2

• Tekken 8

• Metaphor: ReFantazio

• Helldivers 2

• Animal Well

• Black Myth: Wukong

• Stellar Blade

• Senua’s Saga: Hellblade II

• Call of Duty: Black Ops 6

• Prince of Persia: The Lost Crown

• Like a Dragon: Infinite Wealth

• Dragon's Dogma 2

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
ezgif-3-8017bd7f06-min.png
گیم اواردز 2024 در تاریخ 12 دسامبر در سالن بزرگ Peacock برگزار خواهد شد. هنوز اطلاعات تکمیلی مشخص نشده است
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود

متافور قطعا نمیشه شرط میبندم همینجا :D جفتشونو من بازی کردم اگه بخوان به متافور بدن بی احترامی بزرگ به فاینال ریبرث هست اصلا در حد و اندازه های اون تو هیچ زمینه ای نیست
اتفاقا چون متافور در مورد تبعیض نژادی و خرافات دینی است، بعید نیست خیلی از داورای چپشون باهاش حال کنند.:دی

اتفاقا چون متافور در مورد تبعیض نژادی و خرافات دینی است، بعید نیست خیلی از داورای چپشون باهاش حال کنند.:دی
اگه به اون چیزا بخوان رای بدن اره ولی اگه فقط به عنوان ۲ تا ویدئوگیم بخوان نگاه کنن باور کن اصلا در حد و اندازه های هم نیستن اندازه یه نسل با هم از نظر کیفیت تفاوت دارن

PS:
The Last of Us - 2013
2015 - Bloodborne
2016 - Uncharted 4: A Thief's End
2017 - Horizon Zero Dawn
2018 - Marvel's Spider-Man / God of War (Winner)
2019 - Death Stranding
2020 - Ghost of Tsushima / The Last of Us Part II (Winner)
2021 - Ratchet & Clank: Rift Apart
2022 - Horizon Forbidden West / God of War: Ragnarök
2023 - Marvel's Spider-Man 2
2024 - Astro Bot

[/SPOILER]

به نظرم Elden Ring همه جوره بارها دیده شده و Goty رو هم برده.
مطمئنا بهش نمیدن ، من که خیالم راحته.
ولی از حق نگذریم فقط اسمش DLC شده.
وقتی پلی تایمش تو سریعترین حالت حداقل 25 ساعته نمیشه گفت اگه جایزه رو بگیره بی انصافیه.
از خیلی از بازیهای این چند سال محتوای بیشتر داره.

با این همه دوست دارم بین متافور ، ریبرث و استروبات یه کدوم ببرن.
یعنی مطمئنم رقابت اصلی بین اینهاست ، اکسپشن الدن رینگ رو فقط آوردن که هم کمی انتخابها جنجالی بشه و هم زحمات تیم میازاکی دیده بشه.

برای من که GOTY مشخصا ریبرثه...
همه جوره حقش هست...

ولی تو بخش موزیک اگر ندن به ریبرث بیشتر از بقیه بخش ها فشاری میشم:دی اصلا شوخیشم زشته به بازی دیگه ای فکر بشه:دی

---

این دو بخش هم جوکه...جوک!!!!

Best Ongoing Game

Destiny 2
Diablo IV
Final Fantasy XIV
Fortnite
Helldivers 2

Best Community Support

Baldur's Gate 3
Final Fantasy XIV
Fortnite
Helldivers 2
No Man's Sky

----

یعنی اون کامیونیتیی که بازی های هویو دارن، و اون کارهایی که سر هویوفیرها میکنند...
مگر انتخاب کننده ها کور باشن که best community support رو ندن به بازی های هویو(که کورن...انقدر کور که نامزد نیستن:-" :)) )

تو اون بخش ongoing هم باز همینطور:-" اصلا...
تباه....تباه...واقعا:دی

---

امسال خدایی بازی خوب زیاد داشتیم که بیان برای GOTY ، که نیاز نباشه دست به دامن DLC/اکسپنشن بشن...

قبلا هم اکسپنشن خفنی مثل Blood & Wine داشتیم ، مگه اومد و گوتی شد؟

تازه حالا بگذریم که یه سری بازی ongoing رو تو بقیه بخش ها که حقشونه، نامزد نمیکنند بابت محتواهای جدیدشون:p
ولی اکسپنشن چون پولیه میاد و بخش های مختلف نامزد میشه:-" (اینو پارسال سر سایبر پانک هم داشتیم البته:-" )

خلاصه که خوبیت نداره...نکنید این کارا:دی

تکن ، پرسونا ، یاکوزا ، سایلنت هیل و ... داشتیم امسال...
اکسپنش اوردن چه بود دیگه:دی

مسخره ترین حالت DLC الدن برای گوتی بود ، کلی DLC شاهکار قبلا بودن ولی تا حالا گوتی نشدن ، حتی اگه بخوان ندن گوتی رو باز مسخره هست و میتونست بازی مثل Silent hill باشه که یه بازی کامل هست .
حتی DLC بازی Destiny هم شاهکار بود
با این حال بنظر میرسه Astro bot برنده جایزه باشه

به نظر میشه به تاپیک نظرسنجی اضافه کرد و پیش کرد که چه بازی گوتی میشه

دوستان احساس خطر کردن از نامزد شدن DLC، بنظرم کاملا منطقی هست بعنوان یه بازی، DLC هم میتونه تو فصل جوایز شانس داشته باشه اگر بشه با متر و معیار یه گیم مستقل سنجیدش. شما فک کن sotet یه بازی مستقل، چیزی از مابقی بازی های لیست کم داری؟ بنظر من نه.

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or