نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2024

بهترین عناوین سال 2024 به انتخاب شما (3 مورد)

• Astro Bot

• Elden Ring: Shadow of The Erdtree

• Final Fantasy VII: Rebirth

• Silent Hill 2

• Tekken 8

• Metaphor: ReFantazio

• Helldivers 2

• Animal Well

• Black Myth: Wukong

• Stellar Blade

• Senua’s Saga: Hellblade II

• Call of Duty: Black Ops 6

• Prince of Persia: The Lost Crown

• Like a Dragon: Infinite Wealth

• Dragon's Dogma 2

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر سایت
ezgif-3-8017bd7f06-min.png
گیم اواردز 2024 در تاریخ 12 دسامبر در سالن بزرگ Peacock برگزار خواهد شد. هنوز اطلاعات تکمیلی مشخص نشده است
The Game Awards مراسم سالانه اهدای جوایز و استقبال از دستاورد صنعت بازیهای ویدئویی است. این مراسم میزبان پیش نمایش بازی های جدید، محتوای آینده و نگاهی عمیق به عناوینی که قبلا معرفی شده اند می باشد، نمایش ها توسط ژورنالیست حرفه ای کانادایی جف کیلی که سابقه 10 سال فعالیت در Spike Video Game دارد تولید و اجرا می شود

در مورد نامزدهای گوتی جالبه ps5 تنها جاییه که هر شش تا بازی را میشه توش بازی کرد ۲ تاش انحصاری کامل و یدونش انحصاری کنسولی هست.
خودم دوست دارم استرو ببره ولی این دی ال سی الدن رینگ بد داره رقابت را سنگین میکنه

آخرین ویرایش:
پشمام ریخت حقیقتش ازینکه دیدم dlc الدن رینگ رو گذاشتن بین نامزدای Game of the Year :D امسال بازی کم نداشتیم که میتونستن تو بخش نامزدها باشن. کیفیت dlc هر چی هم باشه، حضورش تو بخش گوتی عجیبه. بیشتر دوس دارم ببینم امسال تبلیغات بین مراسم رو چقدر بیشتر کردن و ازون‌ور زمان حرف زدن برنده‌ها رو چقدر کم کردن :D لیست بازی‌های مورد انتظار سال ۲۰۲۵ رو هم نگاه میکنی یه جورایی گوتی‌های سال بعد رو هم میشه دید. یک سال خوب دیگر در انتظار گیمرها.

چند مورد سوال برانگیز راجع به نامزدها! جدا از dlc الدن رینگ بابت نامزدی سال ، Balatro رو هم که یه بازی پوکره نامزد کردن یحتمل باید بازی خاصی باشه من که تا به حال ازش نشنیده بودم. اینکه دراگون ایج رو هم بین rpgها نامزد نکردن برام جالب بود!

• Like
Reactions: bezad
Mother, wouldst thou truly Lordship sanction, in one so bereft of light? Yet...my purpose standeth unchanged. Those stripped of the Grace of Gold shall all meet death, in embrace of Messmer's flame.
- The Impaler

dlc الدن رینگ بسیار غنی، زیبا، مهم و عمیقه. با افتخار، صنعت گیم باید امثال میازاکی رو بزاره رو سرش و جایزه بارانش کنه که در این فاضلاب ووک و هزار ترند دیگر، اصالت و ژوست بودن از کارهاش میباره. خیلی سخته تو این دوره زمونه بتونی مثل میازاکی درگیر حواشی نشی و محترم باقی بمونی.

• Like
Reactions: jdepp
ولی چقدر الان بحث راه افتاده تو resetara که چرا یه dlc نامزد گوتی شده بازی که دو سال پیش نسخه اصلیش گوتی را برده بود.
منم شخصا اصلا حال نمیکنم گوتی را ببره اگه طرفداراش دارم نزنن :D

ولی چقدر الان بحث راه افتاده تو resetara که چرا یه dlc نامزد گوتی شده بازی که دو سال پیش نسخه اصلیش گوتی را برده بود.
منم شخصا اصلا حال نمیکنم گوتی را ببره اگه طرفداراش دارم نزنن :D
متاسفانه یا متافور گوتی میشه یا این.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or