سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    270

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
چرا سم شده؟
دوستان تا همین چند روز پیش داشتن چپ و راست به df ارجاع میدادن، الان شد سم، هیتر و... ؟!

اتفاقا این میتونه بهترین تبلیغ برای پرو باشه.
حالا درسته که به پای یه سیستم با کارت 4070 یا پایینتر نمیرسه ولی پیشرفت گرافیکی به نسبت کنسول پایه رو هم تو ویدئو کاملا نشون میده.

دلیل انتخاب آلن ویک برای مقایسه اصلا همینه که چطور یه بازی که لیدش pc بوده که روی همون pc هم سنگینه با چه شرایطی میتونه روی پرو اجرا بشه.

از طرفی در مقایسه های بیشتر رو که نبستن.
مطمئنا df کلی برنامه دیگه برای pro داره.
مشکل داشتن ذهن متعصب و صفر و یکیه
از نظر بعضی از اینا دنیا به دو دسته خودشون و هیتر سونی تقسیم میشه
صفحات قبل که حکم قتل Reviewer های DF رو صادر کردن :D
آروم باشید بابا عملکرد پرو هم مثل تمام سخت افزارای دیگه صفر و یکی نیست، بعضی موارد مثل انحصاری های سونی عملکرد خیلی خوب بوده، یکسری عناوینم مثل همین آلن ویک که فعلا خروجی جالب نیست هر چند بازم در مقایسه با کنسول پایه پیشرفت داشته
روی PC هم یکسری بازیا روی انویدیا خوب فریم میده یکسری دیگه روی AMD و یه چیز کاملا طبیعیه
خریداری که منطق داشته باشه حق داره بدونه سخت افزاری که تهیه میکنه در بهترین و بدترین حالت عملکردش چطوره و بر اساس مجموع اینا تصمیم به خرید بگیره، کسیم که کارش بررسی و ریویو هست موظف هست تمام این مواردو به اطلاع مخاطبش برسونه

خوبی که این مقایسه داشت اینه که نشون داد با 700 800 دلار میشه سیستم عالی بیلد کرد
و 3 یا 4 هزار دلاری که دوستان تصور می کنن توهمی بیش نیست
---
صرف نظر از این بحث باز بنظرم کنسول ps5 pro درصورت داشتن قیمت مناسب میتونست ارزش خرید بیشتری داشته باشه
قیمت مناسب هم 650 دلار با ssd یک ترا و دیسک درایو

خيلى دوس دارم بدونم كليت بحث مقايسه يه كنسول با pc رو اولين بار كدوم احمقى مطرح كرده :D
اصلا كار به قدرت و ايناش ندارم؛كليت موضوع يه قياس مسخره س.
بخاطر برچسب قیمتی 700دلاری، خود به خود این مقایسه‌ها به وجود اومدن. خود سونی‌فن‌ها هم طبق معلوم هایپ رو تا نهایت بالا بردن و برای 4090(!) هم کری خوندن:D
نتیجه هم شد این فاجعه‌ای که داریم میبینیم.

بخاطر برچسب قیمتی 700دلاری، خود به خود این مقایسه‌ها به وجود اومدن. خود سونی‌فن‌ها هم طبق معلوم هایپ رو تا نهایت بالا بردن و برای 4090(!) هم کری خوندن:D

فاجعه ايي رو من حداقل نميبينم.
استقبال مخاطبين هم توى فروش كنسول خوب بوده.
فاجعه يعنى فروش ايكس باكس.
و با ٧٠٠ دلار هم نميشه pc مشابه بست اصلا كه بخواد حتى اين بحث احمقانه وسط بياد.

خيلى دوس دارم بدونم كليت بحث مقايسه يه كنسول با pc رو اولين بار كدوم احمقى مطرح كرده :D
تو تاپیک خودمون این بحث شیرین از صفحه ی دوم شروع شد :) از بلاد کفر ولی خبری ندارم
یه سوال فنی از دوستان pc باز بپرسم.pc من فن نداره برا همون نمیتونم نظر بدم ولی اون عزیزی که کارت 4070 داره و علاوه بر فن gpu یه شونصدتا فن دیگه هم رو کیس سوار کردن کیسشون صدایی چیزی نداره؟واقعا پرسیدم

تو تاپیک خودمون این بحث شیرین از صفحه ی دوم شروع شد :) از بلاد کفر ولی خبری ندارم
یه سوال فنی از دوستان pc باز بپرسم.pc من فن نداره برا همون نمیتونم نظر بدم ولی اون عزیزی که کارت 4070 داره و علاوه بر فن gpu یه شونصدتا فن دیگه هم رو کیس سوار کردن کیسشون صدایی چیزی نداره؟واقعا پرسیدم
اگه فن خوب نصب کنی نه، صدای خاصی نمیشنوی.
شاید فقط مقداری صدای جریان هوا که رد میشه رو حس کنی.

اتفاقا نسل قبلم دقیقا همین صحبت ها سر قیمت 400 دلاری پی اس 4 هم میشد که میگفتن با کارت گرافیک gt 740 یا همچین چیزی بود که میگفتن از پی اس 4 هم بهتر پرفورمنس میده که به وسط نسل نرسیده همون داشبورد پی اس 4 هم نمیتونست اجرا کنه چه برسه بازیاشو :D
دلیل این بحث ها خیلی سادس. وقتی هیچ توجیهی برای خرید کنسول مثلا مورد علاقه خودشون پیدا نمیکنن سعی میکنن حداقل ارزش کنسول مورد نفرتشون رو بیارن پایین که بگن اینم ارزش خرید نداره. حالا پی سی نبود میگفتن جاش سوییچ جدید بخرید بهتره.

ولی اون دوستانی که واقعا بین بستن پی سی با قیمت 700-800 دلار و خرید پرو بین دوراهی موندن یه لحظه با خودشون فکر کنن که یه پلتفرم هولدر سخت افزاری که هیچ نیازی به سود چندان بالا واسه فروش سخت افزارشون که با قرارداد های میلیون دلاری عمده بسته شده نداره و میتونه با قیمت پایین تر بهت جنس بده یا یه چیزی که برای تک تک قطعات تشکیل دهندش و حتی واسه پیچ در کیس تو باید سود فروشنده و رابط های فروش رو توش لحاظ کنی. یعنی این مسئله به قدری واضح و سادس که نمیتونم باور کنم واقعا کسی چنین فکری کنه.

گمونم سونی سر معرفی پرو بود که گفت دلیل عرضه کنسول بین نسلی جلوگیری از مهاجرت کاربرا به PC هست و اونو با PC مقایسه کرد

دوستان تا الان کدوم بازیها اختلاف قابل توجه ای رو پرو نسبت به نسخه پایه داشتن؟ بیشتر از نظر جزییات گرافیکی منظورم هست تا فریم

• Like
Reactions: Love Console
آقا بیا تحویل بگیر:))
چی بگم والا :D
اون الکس و الیور که من توی ویدیو دیدم، داشتن خیلی ساده از نکات مثبت و منفی PSSR میگفتن، حتی الکس یکی دو جا گفت نسبت به 6 سالی که انویدیا صرف بهبود DLSS کرده، سونی خیلی شروع خوبی داشته و آینده PSSR خیلی امیدوار کننده هست.

نظر بنده اینه که کمتر کسی در حین گیم پلی بازی رو پاز می‌کنه و با زوم میخواد کیفت سایه ها، درا دیستنس و تکسچر ها رو بررسی کنه و یا اینکه پیکسل شماری بکنه.

رزولوشن شاید تأثیر مثبتی داشته باشه که به چشم بیاد. خود من 60fps در کنسول رو ترجیح میدم. فریم بالاتر از نظر من بازی رو برای من بهتر جلوه میده و این ثابت شده است (یه توسعه دهنده قبلا این رو توضیح داده بود در توییتر و هرچی سرچ می‌کنم پیدا نمی‌کنم)

نتیجه؟ پول داشته باشی آپگرید می‌کنی نداشته باشی از کنسولی که داری لذت میبری.‌ این فاز VS فقط یه معنی داره از دید من: دستگاه پلاستیکی من بازی رو بهتر اجرا می‌کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or