Last edited by a moderator:
عجب!!! تقریبا پرفرومنس دوبرابر در پرو نسبت به نسخه پایه..#فوری
Black Ops 6 برای PS5 PRO اپتیمایز شد . بهترین مکان برای تجربه BO6 پلی استیشن میباشد .
کنسول pro با استفاده از PSSR ایمیج کوالیتی بهتری نسبت به مود 4k 60fps قبلی میدهد و مود کوالیتی پرو ambient occlusion و سایه و رفلکشن و screen space global illumination بهتری نسبت به قبل دارد .
مود 120fps pro امیج کوالیتی برابر با مود 60 فریم کنسول پایه دارد.
https://www.callofduty.com/patchnotes/2024/11/call-of-duty-bo6-warzone-season-01-patch-notes
ماکروسافت گیمینگ فهمیده پول کجاست برای ps کم نمیزاره . همونطور که برای پورت هاش وقت و هزینه میکرد تا از تمام قابلیت های ps5 استفاده کنه الان برای pro هم برخلاف استودیوی مثل رمدی وقت گذاشته که از تمام قدرت pro استفاده کنه .عجب!!! تقریبا پرفرومنس دوبرابر در پرو نسبت به نسخه پایه..
ولی تحلیلگران ارشد انجمن بازی سنتر صبحت از نهایتا ۱۰-۱۵ درصد برتری نسبت به مدل پایه میکردند.
این یعنی چی؟نه اون اروتیزم خاص این شخصیت رو داره که قطعا مولفه اصلی کارکتره
یعنی وقتی میبینیش آب قند لازم نمیشی و باعث نمیشه که گردن یه طفل معصومی رو بفشاری.این یعنی چی؟
این یعنی چی؟
این یعنی چی؟
درودفاینال 16 فقط 289 هزار نسخه روی pc فروخته
Final Fantasy 16 Extremely Underperformed On PC; Sold Only 289K Units Since Launch
فاینال 16 فقط 289 هزار نسخه روی pc فروخته
Final Fantasy 16 Extremely Underperformed On PC; Sold Only 289K Units Since Launch
من دموش رو فقط بازی کردم اما پورتش که خوب بود روی PC.قطعا بازی با اون پورت داغون و 1 سال بعد از ریلیز همینقدر هم زیاد فروخته
مثل اینکه hard mod براش اومده تو نکسوز .سخت هم بشه ارزش بازی نداره؟من دموش رو فقط بازی کردم اما پورتش که خوب بود روی PC.
خود بازی تو دیوار بود.