طرفداران ژانر FPS

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • Like
Reactions: HalfLife G
دوستان یه نسخه از بازی Warhammer با حجم حدود 60 گیگ توی گیم پس هست که سبکشم Fps هستش . خواستم ببینم کسی بازیش کرده یا نه چجوریه ؟

در واقع احساس میکنم میتونستن روی ایده های جذابتری وقت و انرژی و سرمایه بزارن و ip های خاک خورده بسیار جذابتری بردارن و احیاشون کنن که حداقال برای من خیلی خیلییییی جذاب تر بودن.

Make America Nazi-Free Again​

View attachment Wolfenstein on X- 'Make America Nazi-Free Again. #NoMoreNazis #Wolf2 https---t.co-52OESypw4P' ...mp4
یاد این تبلیغ افتادم
"It's disturbing that Wolfenstein can be considered a controversial political statement"
A new video game is using 'Make America Nazi Free Again' as its main ad slogan

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel
واقعا یادش بخیر، چقدر تبلیغاتش جالب بود، حتی انونس نسخه نیو اوردر رو هم یادمه که چقدر گنگ بود. یه سورپرایز این مدلی میخوام واقعا😁😍

• Like
Reactions: Natural Killer
حالا که بحث هف لایف و شوتر های کلاسیک داغه، توجه اتون رو جلب می کنم به vladik brutal یه شوتر ایندی که توسط فقط یه عدد دوست روسکیمون ساخته شده گان پلی به شدت فانی داره حتما تست کنید.
header_n9lm.jpg

تازه این مستند رو دیدم.
خیـــــــــــــلی خوب بود ، عشق کردم.
حتما ببینین.
========
قشنگ مشخصه نسخه بعدی خیلی جدی در حال ساخته.
اصلا یک درصد هم نمیشه چیزی غیر این رو متصور بود.

ببینیم بالاخره امسال معرفی میشه یا نه.
شاید تنها بازیی باشه که از لحاظ بمب خبری و ایجاد هایپ میتونه تنه به تنه GTA بزنه و حتی شاید اون رو تحت شعاع قرار بده.

تازه این مستند رو دیدم.
خیـــــــــــــلی خوب بود ، عشق کردم.
حتما ببینین.
========
قشنگ مشخصه نسخه بعدی خیلی جدی در حال ساخته.
اصلا یک درصد هم نمیشه چیزی غیر این رو متصور بود.

ببینیم بالاخره امسال معرفی میشه یا نه.
شاید تنها بازیی باشه که از لحاظ بمب خبری و ایجاد هایپ میتونه تنه به تنه GTA بزنه و حتی شاید اون رو تحت شعاع قرار بده.
امسال که خیلی بعیده😁 ولی حس میکنم بازی بالاخره داره از تاریکی در میاد به امید خدا😍😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or