Sep 14, 2022 نوشته ها: 520 آخرین ویرایش: Sep 14, 2022 Reactions: D@SHR3ZA, Sam Drake, GUѦRDiAN و 38 کاربر دیگر بیشتر...
Rezahajizadegan کاربر سایت Nov 12, 2024 #511 درود من آپدیت کردم.الان این DLC هارو چه جوری باید بیارم؟
AMIN-PASHA کاربر سایت Nov 12, 2024 #512 نوشته شده توسط Rezahajizadegan: درود من آپدیت کردم.الان این DLC هارو چه جوری باید بیارم؟ بیشتر... مطمعنی؟ آخه قرار بود ۲۰ نوامبر بیاد Reactions: Rezahajizadegan
نوشته شده توسط Rezahajizadegan: درود من آپدیت کردم.الان این DLC هارو چه جوری باید بیارم؟ بیشتر... مطمعنی؟ آخه قرار بود ۲۰ نوامبر بیاد
Rezahajizadegan کاربر سایت Nov 13, 2024 #513 نوشته شده توسط AMIN-PASHA: مطمعنی؟ آخه قرار بود ۲۰ نوامبر بیاد بیشتر... یه چهارصد مگ بود دانلود کردم فکر کنم ساپورت pro رو دانلود نکرده بودم اون بوده. Reactions: AMIN-PASHA
نوشته شده توسط AMIN-PASHA: مطمعنی؟ آخه قرار بود ۲۰ نوامبر بیاد بیشتر... یه چهارصد مگ بود دانلود کردم فکر کنم ساپورت pro رو دانلود نکرده بودم اون بوده.
Rezahajizadegan کاربر سایت دیروز در 12:01 PM #515 متاسفانه تایید شد DLC پولی هستش. حالا من دیسک ریجن دو دارم چه جوری بخرم؟ Reactions: m.a.t and Destro
AMIN-1399F MP=♾️ HP=0 مدیر انجمن دیروز در 4:01 PM #516 نوشته شده توسط Rezahajizadegan: متاسفانه تایید شد DLC پولی هستش. حالا من دیسک ریجن دو دارم چه جوری بخرم؟ View attachment 357246 بیشتر... یه اکانت امارات بساز، روش بخر با اکانت اصلیت بازی کن. Reactions: Rezahajizadegan
نوشته شده توسط Rezahajizadegan: متاسفانه تایید شد DLC پولی هستش. حالا من دیسک ریجن دو دارم چه جوری بخرم؟ View attachment 357246 بیشتر... یه اکانت امارات بساز، روش بخر با اکانت اصلیت بازی کن.
Rezahajizadegan کاربر سایت دیروز در 4:13 PM #517 نوشته شده توسط AMIN-1399F: یه اکانت امارات بساز، روش بخر با اکانت اصلیت بازی کن. بیشتر... مشکل اصلی اینه . اکانت امارات دارم ولی رو اکانت امارات میاد؟ الان Dlc هوریزان رو میخواستم بخرم نداره تو استور امارات....
نوشته شده توسط AMIN-1399F: یه اکانت امارات بساز، روش بخر با اکانت اصلیت بازی کن. بیشتر... مشکل اصلی اینه . اکانت امارات دارم ولی رو اکانت امارات میاد؟ الان Dlc هوریزان رو میخواستم بخرم نداره تو استور امارات....
ps3_360_wii کاربر سایت دیروز در 7:27 PM #518 الان این dlc چه چیزی داره یعنی مراحل اضافه داره یا فقط لباس هستش
amonre کاربر سایت دیروز در 8:10 PM #519 الان چرا هنوز قیمت مشخص نشده ؟!! فردا دی ال سی میاد اما قیمت مشخص نیس ؟ مگه میشه همچین چیزی
Jill-Valentine By hiding you show your true nature coward Loyal Member دیروز در 8:12 PM #520 نوشته شده توسط amonre: الان چرا هنوز قیمت مشخص نشده ؟!! فردا دی ال سی میاد اما قیمت مشخص نیس ؟ مگه میشه همچین چیزی بیشتر... ۱۰ دلاره Unlock the following items from “Emil’s Shop”: - Four Nanosuits for EVE- One Face Accessory for EVE- Three Hairstyles for EVE- One Cosmetic for the Drone- One Cosmetic for Adam- One Cosmetic for Lily Reactions: amonre and .Amirone
نوشته شده توسط amonre: الان چرا هنوز قیمت مشخص نشده ؟!! فردا دی ال سی میاد اما قیمت مشخص نیس ؟ مگه میشه همچین چیزی بیشتر... ۱۰ دلاره Unlock the following items from “Emil’s Shop”: - Four Nanosuits for EVE- One Face Accessory for EVE- Three Hairstyles for EVE- One Cosmetic for the Drone- One Cosmetic for Adam- One Cosmetic for Lily
AMIN-1399F MP=♾️ HP=0 مدیر انجمن دیروز در 9:06 PM #521 نوشته شده توسط Rezahajizadegan: مشکل اصلی اینه . اکانت امارات دارم ولی رو اکانت امارات میاد؟ الان Dlc هوریزان رو میخواستم بخرم نداره تو استور امارات.... بیشتر... تا حالا هر چی اومده رو بقیه استورها رو اماراتم اومده هورایزن رو مطمئن هستی؟! Reactions: amonre
نوشته شده توسط Rezahajizadegan: مشکل اصلی اینه . اکانت امارات دارم ولی رو اکانت امارات میاد؟ الان Dlc هوریزان رو میخواستم بخرم نداره تو استور امارات.... بیشتر... تا حالا هر چی اومده رو بقیه استورها رو اماراتم اومده هورایزن رو مطمئن هستی؟!