هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من اگر بخوام واسه کنسول خمیر سیلیکون بگیرم چه مدلی رو باید تهیه کنم . چون که شنیدم حتما خمیر سیلیکون مخصوص به خودش رو باید استفاده کرد . ممنون اگر از دوستانی اطلاعی در این خوص دارند راهنمایی کنند .
خمیر سیلیکونی که ضریب انتقال حرارت بالایی داشته باشه روش بسته ش مینویسه برند های mx4 و deep cool خوب هستند و البته گرونتر حواست باشه خمیر چینی ارزون قیمت نخری mx4 شاید هر جایی پیدا نکنی مغازه اینترنتی سفارش بده

دوستان من اگر بخوام واسه کنسول خمیر سیلیکون بگیرم چه مدلی رو باید تهیه کنم . چون که شنیدم حتما باید خمیر سیلیکون مخصوص به خودش رو باید استفاده کنم . ممنون اگر از دوستانی اطلاعی در این خوص دارند راهنمایی کنند .

خمیر سیلیکونی که ضریب انتقال حرارت بالایی داشته باشه روش بسته ش مینویسه برند های mx4 و deep cool خوب هستند و البته گرونتر حواست باشه خمیر چینی ارزون قیمت نخری mx4 شاید هر جایی پیدا نکنی مغازه اینترنتی سفارش بده
آره داداش واسه همین اینجا سوال کردم چون که یکی از دوستام رفته بود خودش خمیر عوض کرده بود و فکر کنم از این ارزون ها استفاده کرده بود و میگفت که کنسول داغ میکرده بعد از استفاده از اون خمیر و بهش گفته بودن خمیر سلیکونی که واسه کنسول PS4 استفاده میشه فرق داره از نظر دمایی و من هم با توجه به تجربه ای که دوستم داشت خواستم اینجا مطمئن بشم . مرسی .

اگر امکان داره طریقه نصب و اجرای Reroarch رو قرار بدین
البته تو یوتیوب بارها فیلمشو دیدم اما یجای کار میلنگه اونم زمانی که میخوام retroarch cores رو آپدیت کنم ارور میده و نصب نمیشه
RetroArch_20240819190845.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان یک کنسول ps4 مال یکی از دوستان قرار دستم برسه موقع ساخت اکانت کدام کشور برای ساخت اکانت انتخاب کنم

هر چی دلت خواست .
اگر کپی خوره که لازم نیست اکانت بسازی چون باید آنلاین بشی و آپدیت کنی .
اما اگر اورجینال میزنی و میخوای خودت مستقیم بخری ترکیه بعضا ارزونتر در میاد . اما اگر از فروشگاه ها اکانت میخری که هر کشوری زدی اوکیه

• Like
Reactions: capitan milan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or