سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    270

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
کارت گرافیک میدرینج 4 سال پیش البته
تازه من گفتم rx6800xt دوستان از پشت صحنه اشاره کردن اشتباه گفتم و rx6800 بوده
بله میدرنج
جالبه منابع گفتن RDNA3 و 60 WGP که میشه هم تراز rx7800xt
حالا این وسط چه اتفاقی افتاده؟چقدر tdp گذاشتن؟ چقدر کلاک رو آوردن پایین که این خروجی شده مشخص نیست .
البته بحث مصرف و حرارت بسیار مهمه چون کولینگ کنسول محدودیت خیلی زیادی داره و مثل کارت گرافیک کامپیوتر نمیشه ۴ کیلو آلیاژ آلمینیوم و مس روی پردازنده گذاشت و ۴۰۰ وات برق مصرف کرد .
البته در این مورد من از سونی هیچ دفاعی نمیکنم
چون وقتی شما از یه gpu قدرتمندتر قراره استفاده کنی بنظرم باید کامل از پتانسیلش هم استفاده ‌کنی حتی اگر شده تو طراحی و وزن کنسول تاثیر منفی بزاره.

• Like
Reactions: Love Console
داداش خودتو گول نزن مقایسه این کنسول با همون 4060اییه که مثل پرو که pssr داره اونم dlssداره که همون کارت باز قابلیت خیلییی خاصی داره بنام frame generationکه همین قابلیت ارزش خریدشو نسبت به پرو چندبرابر میکنه بعد ما ۸۰۰دلار نمیدیم که برای مثال الن ویک۲ رو روی ریتریسینگ ۳۰فریم بزنیم من با rx6800xt همین الن ویک رو native تنظیمات max روی 1440pبدون فریم جنریشن تا ۱۱۰فریمم میزنم توی محیط بسته محیط جنگلشم ۶۰تا۸۰ که وقتی ری تریس میزنم با losslessscalling تا ۶۰هم میره😉
بزرگوار اپدیت فاجعه رمدی چه ارتباطی به قدرت PS5 PRO داره ؟
رمدی کد ها بازی و بهینه که هیچ , حتی روزلوشن بازی هم تغییر نداده :-?? چند تا افکت RT به حالت 30 فریم PS5 اضافه کرده + PSSR / گرافیک حالت 60 فریم PS5 بهتر کردن + PSSR :-??اسم این تغییرات که یه نفر با دستکاری INI انجام میده رو گذاشتن اپدیت PS5PRO :))
قدرت PS5PRO روی کاغذ مشخص ( 60CU RDNA 4 / کلاک 2200/ اولین گرافیک 4 نانومتری AMD ) اما متاسفانه به جز کپکام بقیه ناشر ها و استودیو ها صرفا چند تا عدد داخل فایل INI بالا بردن و به عنوان پچ PRO عرضه کردن
همین baldur's gate 3 یه کارت مثل 3060 هم می تونه 4K 30 فریم اجرا کنه بعد اپدیت PS5PRO
  • On PS5 Pro, Quality mode now runs at native 4K (2160p) 30fps.
  • On PS5 Pro, Performance mode will upscale from 1440p to 2160p 60fps, using PSSR
  • Split screen on the PS5 Pro will now offer either 30fps or 60fps depending on whether you're using Quality or Performance mode

باید صبر کرد تا موج اول بازی های که روی PS5PRO بهینه شدن ( اولین بازی monster hunter wilds ) عرضه بشن (هر چند اختلاف با RX 6800 در همین اپدیت ساده Dragon's Dogma 2 هم مشخص و در بازی های 2025 بیشتر هم می شه )

تازه من گفتم rx6800xt دوستان از پشت صحنه اشاره کردن اشتباه گفتم و rx6800 بوده
بله میدرنج
جالبه منابع گفتن RDNA3 و 60 WGP که میشه هم تراز rx7800xt
حالا این وسط چه اتفاقی افتاده؟چقدر tdp گذاشتن؟ چقدر کلاک رو آوردن پایین که این خروجی شده مشخص نیست .
البته بحث مصرف و حرارت بسیار مهمه چون کولینگ کنسول محدودیت خیلی زیادی داره و مثل کارت گرافیک کامپیوتر نمیشه ۴ کیلو آلیاژ آلمینیوم و مس روی پردازنده گذاشت و ۴۰۰ وات برق مصرف کرد .
البته در این مورد من از سونی هیچ دفاعی نمیکنم
چون وقتی شما از یه gpu قدرتمندتر قراره استفاده کنی بنظرم باید کامل از پتانسیلش هم استفاده ‌کنی حتی اگر شده تو طراحی و وزن کنسول تاثیر منفی بزاره.
کدوم خروجی ؟
1731012943167.png
1731013133727.png
اینکه استودیو ها به خودشون زحمت کوچک ترین بهینه سازی ندادن ارتباطی به سخت افزار و خروجی کنسول نداره

نتایج واقعی و بدون خطا از مقایسه عناوینِ تا خرخره بهینه شده بصورت اختصاصی برای پرو با
همون بازیها روی gpu میدرنج نسل قبلی amd که بزور براش درایور میاد، چه برسه به بهینه سازی، بدست میاد.
اون ۳-۴ فریم اختلاف نهایی تو صحنه های تک و توک، اونم وقتی بازی داره رو نصف یا یک پنجم رزولوشن اجرا میشه و با pssr یه دستی روش میکشن، نمایش اوج قدرت pro و مهندسی سرنیه

آدم تاپیک رو میبینه حس خوشحالی بهش دست میده.
برف و یخها کی آب شدن که دوستان پیداشون شد :)
حاج مالک قبول کن دیگه PRO حداقل توی موج اول بازی ها اصلا جالب نیست
دیگه همه چشم داریم تحلیل ها رو می‌بینیم....
رسانه های معتبر هم که منتشر کردن نظرشون رو ....
۷۰۰ دلار نمی ارزه خداییش با چیزایی که ازش دیدیم

حاج مالک قبول کن دیگه PRO حداقل توی موج اول بازی ها اصلا جالب نیست
دیگه همه چشم داریم تحلیل ها رو می‌بینیم....
رسانه های معتبر هم که منتشر کردن نظرشون رو ....
۷۰۰ دلار نمی ارزه خداییش با چیزایی که ازش دیدیم
صفحات قبلم گفتم که با ps5 معمولی تا اینجا فرقی نداره.ولی باید صبر کرد و دید با این پچی که میگن(تووولزززز) اوضاع بهتر میشه یا نه

• Like
View attachment 356010
View attachment 356011

به‌طرز عجیبی کنسول جمع و جور و کوچیک و سبکیه.توی عکس مشخص نیست. ولی واقعا جمع و جوره. ایشالاه شب میام از سر کار و میرم سراغ تست بازی

کنسول فت همچنان ابهت خاص خودش رو داره مخصوصا در برابر اسلیم ولی نسخه پرو واقعا زیبا هست ... از نسل آینده سونی باید همون نسخه اولیه رو حداقل 2Tb بده بیرون .

تا اینجای کار, Wukong , سایلنت هیل ۲ و A plague tale رو‌ تست کردم روی Pro. این بازیها هیچ بهینه سازی و پچ ای برای نسخه ی پرو نداشتند. اما برای من این بازیها خیلی روون‌تر اجرا میشن. من هرگز هیچ بازی ای رو روی Quality بازی نمیکنم چون توانایی هندل کردن ۳۰ فریم رو ندارم. اما A plague tale روی کوالیتی داره روون‌ اجرا میشه تقریبا و فکر کنم ۴۰‌ فریم یا بیشتر داره. روی مود‌ کوالیتی این بازی توی قسمت توضیحاتش نوشته که روی ۳۰‌فریم لاک هست. اما قطعا فریم بازی بالای ۳۰ هست و نزدیک ۴۰ هست.
ووکانگ هم بسیار روون‌تر اجرا میشه روی کوالیتی.
از همه مهمتر سایلنت هیل ۲!
من خیلی دلم میخواست این بازیو روی کوالیتی تجربه کنم. ولی برام غیر قابل بازی بود حقیقتا. اما الان با کوالیتی فکر کنم نزدیک ۴۰ فریم بگیرم که واقعا با اینکه پچی داده نشده, بسیار هیجان انگیزه برام :دی

پ.ن: یه چیزی هم خورد توی ذوقم این بود که خوب اخه رفتی ۷۰۰ دلار کنسول دادی توی بازار, حداقل یه تفاوتی توی تم کنسول یا توی Main Menu و صفحه Home , نسبت به ps5 معمولی بذار :دی کنسول میان نسلی دادی مثلا. یه چیزیش اجازه میدادی که فرق بکنه حالا :دی

شاید تاحالا بالغ بر ۱۵۰ بار تو این فروم گفتم این چنل اسپانیایی elanalistadebit معتبر نیست.
این همون دلقکیه که برداشته بود نسخه PS4 بازی GT7 رو بجای نسخه PS5 ش جا زده بود که آبروش هم رفت. هنوزم پستهای هدایایی که اکسباکس براش فرستاده هنوز پاک نکرده. حالا اومده بازیهای که پچ رسمی نگرفتند رو مقایسه کرده مثل اینه که شما با pc تون بدون نصب میان افزارها و درایور ها گیم بزنی :))

آخرین مقایسه پرو با RX6800 توسط IGN /NC Gamer

View attachment xzfHBxHQE-bq2pAa.mp4

در بازی Dragon's Dogma 2 در تنظیمات مشابه، PS5 Pro با میانگین نرخ فریم 55 درصد بالاتر (در شهر) در مقایسه با گرافیک RX 6800 و پردازنده 5600X اجرا میشه. PS5 Pro همچنین به لطف PSSR در مقابل FSR کیفیت تصویر بسیار بهتری داره.

در F1 24 با تنظیمات معادل و وضوح پایه یکسان، PS5 Pro در مواقعی 30 درصد بالاتر از RX 6800 و 18 درصد بالاتر از 3070Ti اجرا می‌کنه.

همچنین 25% + بالاتر از 4070 با وضوح پایه بالاتر (1440p) اجرا می شه، بنابراین مقایسه ای اگر منصفانه و با پچ رسمی باشه اون موقع میشه اختلاف رو دید. تازه همه این تست ها با پردازنده Ryzen 5 3600 انجام شده که همه میدونن پردازنده فایو پرو به دلایلی که قبلا توضیح دادیم که decompression تو این کنسول بر عهده cpu نیست پس قویتر از این مدله.

نکته جالب اینه که حتی از همین اوایل نشانه‌ها دارن میگن که PS5 Pro می‌تونه از عملکرد سخت‌افزار PC با مشخصات مشابه بسیار فراتر بره و باز هم، زمانی که توسعه دهندگان زمان بیشتری با Pro داشته باشن، به علاوه نرم افزارها، تولزها و بهینه سازی استفاده کامل از منابع سخت افزاری شرایط بیشتر بهبود پیدا میکنه.
خود دیجیتال فاندری و شخص الکس بتالیا که یک سوپر فنبوی PC و هیتر کنسولهاست اوایل این نسل PS5 پایه رو با RX 5700، بعدا با RTX2060، بعدا با 2060SUPER ، بعدا با 2070Super و اخیرا با RTX 3070 مقایسه میکنه.
حالا ببینید چی شده که وحید VFSDF با ای دی @PC MR برگشته به فروم و مشغول به ترول و اون یکی تن ماهی قاپ زن فروم هم دوباره سر و کله اش پیدا شده و دکتر قلابی سونی فن مثلا قدیمی که الان تارک سونی شده هم که اومده ماها را با اطلاعات بسیار معتبرشون! مستفیض کنه (:

حالا ببینید چی شده که وحید VFSDF با ای دی @PC MR برگشته به فرو
تا جایی که من میدونم این کاربر هیچوقت فروم رو ترک نکرده بود که بخواد برگرده. همیشه با اکانت های مختلف ادامه میداده.

حالا ببینید چی شده که وحید VFSDF با ای دی @PC MR برگشته به فروم و مشغول به ترول و اون یکی تن ماهی قاپ زن فروم هم دوباره سر و کله اش پیدا شده و دکتر قلابی سونی فن مثلا قدیمی که الان تارک سونی شده هم که اومده ماها را با اطلاعات بسیار معتبرشون! مستفیض کنه (:
خودتو بزار جای فن های جعبه (خدا نکنه البته)

تو باید دلت به چی خوش باشه تو این فروم؟ راجع به چی میخوای صحبت کنی؟ تو کل سال 2024 جز بازی 4 ساعته چی داشتی که بحثی راجع بهش انجام بدی؟ ها؟

انحصاری هایی که روزی بهشون می‌بالیدی دارن برای PS5 میان.

کنسولی که کلی سر ترافلافل بیشترش کل کل میکردی با همون کنسول عادی که مقایسه میشه، تو جزئیات گرافیکی و فریم ریت عقب تره چه برسه به مقایسه با پرو!

دیگه باید تهه دلخوشیت شوخی های سخیف سر قیمت و حذف دیسک درایو و پایه کنسول و مقایسه بازی های بدون پچ با کارت گرافیک میدرنج باشه دیگه...

وگرنه به چه امیدی بیای این انجمن وا کنی؟ هر دو سه ماه یه بارم دو تا خبر بی ارزش میاد که به همونا بچسبی دوتا ترول سخیف بکنی و بری دنبال کارت تا ماه بعدی.

شکست کنکورد، متوقف کردن کنکورد، بستن استودیو سازنده کنکورد و...

الانم که عرضه پیاده روی - نردبون بازی بی هدف برای جعبه و نتیجه گیری اینکه توتوکی داشته سیگنال می‌داده که ما بازی هامون رو برای پلتفرم های بیشتری عرضه میکنیم 🤡

حق بده بهشون.

به فروشنده های د ث که می گی چرا قیمت کم نمی کنی می گن بار قدیمه گرون که می شه می گن بارش امروز رسیده

جنس هم که ندارن می گن صبر نکن چند ماه طول می کشه تا بار جدیدش بیاد

اما PS5 PRO سریع تر از کل جهان در ایران رویت شد توی همه ی فروشگاه ها هم موجوده
می گی چرا گرونه می گن مسافری تک توک اومده اما همه فروشگاه ها دارنش :D

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or