Multi Platform Call OF Duty MWlll

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
IMG_5289.jpeg
IMG_5288.jpeg
Developer: Sledgehammer (multiplayer) & Infinity Ward (only story) & Treyrach (Zombies)
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: November 10, 2023
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
اینا اصلا مریضن یه مشت روانی
یه آپدیت ۵۱ گیگی گرفتم یه پک مولتی ۱۵ گیگی یه ۱۰ گیگی جمعا نزدیک ۷۰ ۸۰ گیگ دیتا دانلود کردم رفتم تو بازی دیدم نمیزاره برم تو مولتی mw3 روش زدم دیدم باز یه پک ۱۲ گیگی دیگه آورده ، یعنی تا اینجا شد نزدیک ۹۰ گیگ دیتا ، حالا اصلا به فرض از این ۹۰ گیگ ۵۰ گیگش برای bo6 ، الان با ۴۰ گیگ چه کوفتی به mw3 اضافه شده !!!

اینا اصلا مریضن یه مشت روانی
یه آپدیت ۵۱ گیگی گرفتم یه پک مولتی ۱۵ گیگی یه ۱۰ گیگی جمعا نزدیک ۷۰ ۸۰ گیگ دیتا دانلود کردم رفتم تو بازی دیدم نمیزاره برم تو مولتی mw3 روش زدم دیدم باز یه پک ۱۲ گیگی دیگه آورده ، یعنی تا اینجا شد نزدیک ۹۰ گیگ دیتا ، حالا اصلا به فرض از این ۹۰ گیگ ۵۰ گیگش برای bo6 ، الان با ۴۰ گیگ چه کوفتی به mw3 اضافه شده !!!
دقیقا این cod HQ یک افتضاح کامل بود که همه را ادغام کرد جالبه که پک‌های مولتی اینا بعد از آپدیت میپره و باز دانلود میخواد :-w:Angry:

همه دانلود شده :| یعنی کمپین را هم باید دانلود کرد باز :eek:؟
نه کمپین لازم نیست من هم دیتای کمپین رو ندارم ولی مولتی برام بازه

اگه میخوای مولتی رو بازی کنی تو HQ تو همون سربرگ اول modern warfare 3 multiplayer رو بزن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or