Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه دوباره تاکید شد که بازی برای پاییز 2025 ریلیز میشه دیگه میشه با اطمینان گفت تاخیری در کار نیست
انتخابات هم تموم شد احتمالا 3 شنبه بعد ی خبری اسکرین شاتی چیزی بدن :دی

• Like
Reactions: Vice City FM
با توجه به اینکه دوباره تاکید شد که بازی برای پاییز 2025 ریلیز میشه دیگه میشه با اطمینان گفت تاخیری در کار نیست
انتخابات هم تموم شد احتمالا 3 شنبه بعد ی خبری اسکرین شاتی چیزی بدن :دی
اره این کنفرانس خیلی مهم بود. دقیقا برای RDR2 سر یکسال بعد از معرفی اولیه که شد اولین تاخیر رو اعلام کردند ولی الان همون پاییز ۲۰۲۵ رو مجددا تاکید کردند‌ . با اینکه نمی‌شه صددرصد مطمئن بود که اتفاقی در ادامه نمیفته ولی خب بااطمینان بیشتری میشه گفت که سال آینده همین موقع ها داریم بازیش میکنیم. تریلر ۲ هم همین نوامبر احتمال زیاد خواهیم دید .
بخصوص که تریلرهای دوم همیشه دقیقا یکسال قبل از عرضه رسمی بازیهای راکستار بوده

آخه سال قبل هم راکستار همین حرکتو زد :D
چندوقت قبل تریلر اومد شکل ماهی رو نشون داد که مال یک دسامبر بود و دقیقا روز یک دسامبر توییت زد تریلر ۵ دسامبر نمایش داده میشه.
امسالم عکس ماه جمعه ۲۲ نوامبره و احتمالا تیز کنه برای سه شنبه ۲۶ نوامبر برای تریلر ۲

سال قبل:

View attachment 355427

امسال:

View attachment 355426
تویه عکس این مرده شبیح جیسون تو اسکرین شات بازی وایساده لم داده به ماشین فرم پاهاش زاویه سرش هم همین طوره با توجه به عکس تریلر دوم بازی فوکوسش بیشتر رویه جیسون هست

ندید میگم فیکن و با AI درست میکنند. ولی بفرست ببینیم چی هستن :D
حالا که دقت کردم دیدم فیکن :D ی چندتا نمونه اینا هستن عکسهای دیگه هم هستن اونا تابلو فیکن ولی اینا از همشون جالبترن:D

Attachments

• grand._theft._auto-20241109-0001.jpg
    grand._theft._auto-20241109-0001.jpg
    97.2 KB · مشاهده: 71
  • gta6ixofficial-20241109-0001.jpg
    gta6ixofficial-20241109-0001.jpg
    144.9 KB · مشاهده: 75
  • IMG_20241109_151134.jpg
    IMG_20241109_151134.jpg
    86.1 KB · مشاهده: 70
  • IMG_20241109_151154.jpg
    IMG_20241109_151154.jpg
    102.9 KB · مشاهده: 68
پس این تریلر دوم کییییی میاد؟؟؟؟؟

بشخصه دوس دارم بعد از دیدن تریلر دوم چند لحظه‌ای از زمین و زمان جدا بشم و فقط خیره به صفحه لپتاپ نگاه کنم!! x_x
تریلر اول برای من جذاب بود ولی چیزی که می‌خواستم حقیقتش نبود..
نمی‌دونم شاید من فقط همچین دیدگاهی دارم!

حالا که دقت کردم دیدم فیکن :D ی چندتا نمونه اینا هستن عکسهای دیگه هم هستن اونا تابلو فیکن ولی اینا از همشون جالبترن:D
فیک بودنش که کاملا مشخصه :D
تصویر اول از سمت راست رو من هشت ماه پیش دیدم!
یادم میاد ویدیو بود تازه نه عکس خشک و خالی :D:D

من راستش همون تریلر اول برام کافی بود ترجیح میدم دفعه بعدی که بازی رو میبینم وقتی باشه که نصب بازی روی PS تموم شده.
برای RDR2 هم همین کار رو کردم وقتی بازی رو برا اولین بار شروع کردم مراحل برفی رو که دیدم گفتم گرافیکش خوبه ولی فک برانداز نیست وقتی بازی رسید به اولین کمپ نزدیک Valentine تا چند دقیقه مشغول جمع کردن فکم از رو زمین بودم.

این یک فکته هر چی بیشتر بری تحقیق کنی و بدونی چی هست تو بازی لذت بازی کردنش کمتر میشه.

• Like
Reactions: Esm-nadaram
پس این تریلر دوم کییییی میاد؟؟؟؟؟

بشخصه دوس دارم بعد از دیدن تریلر دوم چند لحظه‌ای از زمین و زمان جدا بشم و فقط خیره به صفحه لپتاپ نگاه کنم!! x_x
تریلر اول برای من جذاب بود ولی چیزی که می‌خواستم حقیقتش نبود..
نمی‌دونم شاید من فقط همچین دیدگاهی دارم!
تریلر اول بنظرم زیادی خوبه بخاطر همین یطوریه انگار بازی نیس انیمیشن سینمائیه اگه بازی مثل تریلر در نیاد واقعا ناامید کننده میشه
یادمه وقتی تریلر های gta v اومدن چقدر هایپمون رو بالا برد لحظه شماری میکردیم برای اومدن بازی ولی بازی مثل تریلرا نبود اصن
حالا میترسم سر vi همین جریان پیش بیاد

• Like
Reactions: simplexcomic96
تریلر اول بنظرم زیادی خوبه بخاطر همین یطوریه انگار بازی نیس انیمیشن سینمائیه اگه بازی مثل تریلر در نیاد واقعا ناامید کننده میشه
یادمه وقتی تریلر های gta v اومدن چقدر هایپمون رو بالا برد لحظه شماری میکردیم برای اومدن بازی ولی بازی مثل تریلرا نبود اصن
امیدوارم تریلرهای بعدی بیشتر راجع به فیزیک و آب و هوا مانور بدند ( این عکسای فیکی که دوستمون از چیزایی که شیر شدند فرستاد رو داشتم تصور میکردم خیلی عشق کردم :D )
انقدر دنیایی که راکستار می‌سازه بزرگ و غنی هستند که هر چقدرم بخواد تریلر بده بازم فقط 2 درصد دنیای بازی رو می‌تونه نمایش بده!!

امیدوارم تریلرهای بعدی بیشتر راجع به فیزیک و آب و هوا مانور بدند ( این عکسای فیکی که دوستمون از چیزایی که شیر شدند فرستاد رو داشتم تصور میکردم خیلی عشق کردم :D )
انقدر دنیایی که راکستار می‌سازه بزرگ و غنی هستند که هر چقدرم بخواد تریلر بده بازم فقط 2 درصد دنیای بازی رو می‌تونه نمایش بده!!
حاجی در مورد آب و هوا گفتی ، این قسمت تریلر که خب مشخصا آب و هوا طوفانیه اینجا تو این قسمت کات شده یعنی سیل اومده؟
شبیه مثلا اون چیزی که تو طوفان های فلوریدا میبینیم که آب دریا میاد و قسمتهایی از شهر رو در بر میگیره

IMG_20241110_083929_530.jpg

IMG_20241110_083930_937.jpg

داداش کدوم GTA V رو بازی کردی که حتی در حد تریلرش نبود؟ :دی
راکستار همیشه کیفیت نهایی بازی هاش از تریلرهاش بهتر بوده که :دی اون یوبی سافته داداش اشتباه میزنی
این دوتا نمونه مقایسه از تریلر/ریلیز/وضعیت امروز
تریلر:
GTA5-1.jpg
ریلیز بازی:
GTAV-2.jpg
الان / ریلیز / تریلر
GTA5-4.jpg
الان / ریلیز / تریلر
GTA5-3.jpg

باقیشم خواستی ببینی توی این لینک هست

داداش کدوم GTA V رو بازی کردی که حتی در حد تریلرش نبود؟ :دی
راکستار همیشه کیفیت نهایی بازی هاش از تریلرهاش بهتر بوده که :دی اون یوبی سافته داداش اشتباه میزنی
این دوتا نمونه مقایسه از تریلر/ریلیز/وضعیت امروز
تریلر:
View attachment 356237
ریلیز بازی:
View attachment 356240
الان / ریلیز / تریلر
View attachment 356239
الان / ریلیز / تریلر
View attachment 356238

باقیشم خواستی ببینی توی این لینک هست
جالب اون زمان تمام تریلرهای GTA 5 تا قبل از ریلیز و حتی تریلر گیمپلی تماما بر روی کنسولهای اون زمان PS3/360 کپچر شده بود‌ن.
(اون زمان بخصوص اواخر نسل به علت ضعف اون کنسولها تقریبا اکثر شرکت ها معرفی بازیهاشون رو PC بود )
راکستار همین رویه را برای RDR2 هم تکرار کرد‌. تریلر اول بر روی PS4 و تریلرهای بعدی بر روی PS4 Pro کپچر شده بودند. و اینکه نسخه نهایی بازی پیشرفت چشمگیری نسبت به تریلرها داشتند از نظر گرافیکی.
در مورد تریلر GTA 6 هم من چندین بار با دو خیلی کند و با کیفیت بالا در صفحه نمایش 4K بارها تریلر رو دیدم. به وضوح IN-GAME هست. میشه Pop-in سایه ها و آبجکتها رو در دوردست دید. الیازینگ موها معلومه ولی در مجموع خیلی ویژوال تر تمیزی داره. امیدوارم تریلر بعدی روی پرو کپچر کرده باشن که سقف گرافیک پلتفرمهای فعلا تایید شده را ببینیم چجوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or