Multi Platform Grand Theft Auto VI

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Take Two
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
  2. Xbox Series X|S
20240508_211230.jpg

تریلر اول:

View attachment YouCut_20240627_134229994.mp4

.................
لوگوی بازی

dgj5wme-327561a1-f8f9-41bd-b591-57ba244348c2.png

مروری بر وقایعی که در مورد این بازی طی سالهای گذشته رخ داد
5 مارس ۲۰۲۱ اولین اشاره رسمی به ساخت GTA جدید توسط استراوس زلنیک مدیرعامل تیک تو بود که در جدیدترین مصاحبه خودش پس از پرسش یک خبرنگار در مورد زمان معرفی بازی GTA 6 برای اولین بار بطور رسمی بدون اینکه بخواد چیزی رو تکذیب کنه با تایید ساخت این بازی گفت که به وقتش که برسد راکستار GTA 6 رو معرفی خواهد کرد این اولین واکنش رسمی تیک تو به بازی GTA 6 هست که در این تاریخ شاهد آن بودیم.

IMG_20210814_130556.png

آپدیت مهم:
در روز ۴ فوریه 2022 راکستار طی توییتی برای اولین بار رسما به ساخت GTA بعدی اشاره کرد و گفت اخبار و اطلاعات به مرور در اختیار قرار داده خواهد شد.

FOyMd1nXwAI0r-v.jpg

راکستار در توییت اشاره شده گفت:

"بسیاری از شما ها در مورد نسخه جدید فرنچایز Grand Theft Auto سوال میکنید.

با هر پروژه جدید،هدف ما همیشه این است که فراتر از آن چیزی که قبلا به شما ها ارائه کردیم حرکت کنیم.ما خوشحال هستیم که تایید میکنیم توسعه فعال نسخه بعدی در حال انجام است.
ما مشتاقانه منتظر به اشتراک گزاشتن اطلاعات بیشتر به محض آماده شدن بازی هستیم.از طرف کل تیم بابت حمایت های شما سپاسگزاریم"

در روز ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۲ و فقط یک روز بعد از سالگرد ۹ سالگی GTA 5 یک هکر در وب سایت Gtaforums اقدام به انتشار ویدیوهایی از بیلد پری آلفا GTA 6 کرد که کامیونیتی راکستار سریعا و بعد از مرور ویدیو ها و سورس کد ها جزییاتی جالبی از GTA 6 بدست آوردند که همه آنها در اسپویلر با ترجمه فارسی میتوانید بخوانید: 👇
✅ نقشه بازی بر اساس Vice City است، اما شاهد دریاچه‌ای هستیم که کمی از میامی فاصله دارد، احتمالا بخش بزرگی از فلوریدا به عنوان نقشه‌ی GTA 6 برنامه ریزی شده است.

✅ حداقل دو شخصیت قابل بازی، احتمالا می‌توانید همدیگر را صدا بزنید (یا از همدیگر کمک بگیرید)

✅ انیمیشن های جدیدی همچون سینه‌خیز رفتن، تعامل با اسب ها، و حتی اوردوز کردن!

✅ چرخه انتخاب سلاح کاملا بازسازی شده‌است، می‌توانید بخش سیگار و کمک های اولیه را مشاهده کنید.

✅ تعداد حمل تفنگ ها بسیار محدود شده است، اما می‌توانید با کیف تعداد بیشتری حمل کنید.

✅ خودرو ها جزئیات دیوانه کننده‌ای دارند.

✅ مکان هایی همچون هتل، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه خرید اجناس دست دوم (برای فروش وسائلی که دزدیدیم؟) و اشاراتی به آسانسور

✅ اشاره به گرسنگی، عرق کردن، چاق شدن، رفاقت با حیوانات

✅ اجاره دوچرخه

✅ تصادف ها واقعی تر بنظر می‌رسند.

✅ فیزیک قایق ها همچون RDR 2

✅ فیزیک دامن

✅ پلیس ها پلاک شمارا به یاد خواهند داشت.

✅ مردم به حرکات شما با جزئیات تمام واکنش خواهند داد، پلیس ها کور کورانه حرکت نمیکنند و مناطق را محاصره میکنند.

✅ اتفاقات پویایی در جهان بازی همچون توریست های گم‌شده و ...

✅ تعامل با اسب و حیوانات

✅ وجود کدهایی مربوط به تیراندازی و راندن جت‌پک

✅ وجود کدهایی مربوط به زیردریایی

✅ سیستم Drive-by به کلی بازسازی شده

✅ وجود کدهایی مربوط به دزدی و راندن قطار

✅ هوش مصنوعی پیشرفته برای پلیس ها و NPCها

✅ جزئیات به شدت زیاد داخل ماشین ها

✅ امکان آرایش کردن

✅ کد های دستگیری مجرمین توسط پلیس و انتقال به بازداشتگاه

✅ وجود بخش زیادی/کل ایالت فلوریدا

✅ احتمال تعامل با NPCها همچون RDR2

✅ همچنین وجود پاراگلایدر در بازی

ویدیو های مربوط به leak اون هکر رو میتونید از اینجا دریافت کنید.

هکر در اکتبر همان سال یعنی ۲۰۲۲ توسط پلیس انگلستان بازداشت شد.

در روز ۱۸ ماه May سال ۲۰۲۳ استراوس زلنیک در مصاحبه بسیار مهمی اعلام کرد :
"در چندین سال گذشته ما کسب و کارمان را برای انتشار مجموعه‎ای از پروژه‏‌های عظیم که معتقدیم ما را به سطح جدیدی از موفقیت می‌رساند، آماده کردیم.

در سال مالی 2025، با عرضه چندین عنوان بزرگ و خلاقانه، وارد دوران جدیدی شویم که معتقدیم سطح استاندارد جدیدی در صنعت بازی ایجاد می‌کند. ما انتظار داریم [تا در آن سال] به عدد 8 میلیارد دلار ارزش خالص دفتری و 1 میلیارد دلار پول عملیاتی برسیم.

همچنین پیش‌بینی می‌کنیم به سطوح بالاتری از نتایج عملیاتی مالی در سال 2026 و پس از آن برسیم"

سال مالی 2025 تیک‌تو از 1 آپریل 2024 (13 فروردین 1403) شروع و در 31 مارچ 2025 (11 فروردین 1404) پایان می‌یابد.

آپدیت مهم:در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ بلومبرگ به نقل از جیسون شرایر اعلام کرد GTA 6 در نوامبر معرفی و تریلر آن در اواخر نوامبر - اوایل دسامبر منتشر خواهد شد.

آپدیت مهم:در همان تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۲۳ توسط خود راکستار و شخص سم هوسر پخش اولین تریلر GTA VI در اوایل ماه دسامبر تایید شد.

آپدیت مهم: در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۲۳ راکستار رسما اعلام کرد اولین تریلر GTA جدید در ۵ دسامبر به نمایش در خواهد آمد.

آپدیت مهم: در ۱۵ ماه مِی ۲۰۲۴ کمپانی TakeTwo رسما اعلام کرد که GTA 6 در پاییز سال ۲۰۲۵ (حدفاصل سپتامبر تا دسامبر) عرضه خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
سلام
چیزی که من توی این لیک ها دیدم تقریباً مراحل ساخت تموم شده است مدل کارکتر های اصلی( مگه میشه مدل کارکتر و موشن کپچر رو عوض کنن؟) و جزئیات نقشه حتی بیلبورد ها هم جایگیری شدن .
در ضمن اون فوتیج GTA v فیک هست و برای یک ماد GTA IV هست که بعد از منتشر شدن GTA v مناطق غیر شهری رو به اون اضافه کردن. جزئیات و گرافیک رد دد رو نباید با جی تی ای مقایسه کرد ، کافیه یه مقایسه بین رد دد ۱ و GTA v بکنید ببیند بسیاری از جزئیات و.. (آسمون رد دد۱ با GTA v قابل مقایسه نیست ) در GTA v نسل ۷ وجود ندارد .
خود راکستار گفته early بوده بعد شما میگی تموم شدس؟
اصلا از لیکها هم دیگه چیزی نمیگم ولی مقایسه تریلر اول RDR2 با نسخه نهایی فاصله فقط ۲سال (لوکیشن یکسان)

تریلر اول :

IMG_20241110_200634_122.jpg

نسخه نهایی:

IMG_20241110_200635_548.jpg

تفاوت تریلر رسمی تا ریلیز این بوده بعد بین فوتیج بیلد اولیه با بازی نهایی فرقی نباشه؟
تا یک سال دیگه که قطعا تریلر گیمپلی رو دیدیم مشخص میشه همه چی.موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام
چیزی که من توی این لیک ها دیدم تقریباً مراحل ساخت تموم شده است مدل کارکتر های اصلی( مگه میشه مدل کارکتر و موشن کپچر رو عوض کنن؟) و جزئیات نقشه حتی بیلبورد ها هم جایگیری شدن .
در ضمن اون فوتیج GTA v فیک هست و برای یک ماد GTA IV هست که بعد از منتشر شدن GTA v مناطق غیر شهری رو به اون اضافه کردن. جزئیات و گرافیک رد دد رو نباید با جی تی ای مقایسه کرد ، کافیه یه مقایسه بین رد دد ۱ و GTA v بکنید ببیند بسیاری از جزئیات و.. (آسمون رد دد۱ با GTA v قابل مقایسه نیست ) در GTA v نسل ۷ وجود ندارد .
عجب ... مراحل ساخت سه سال پیش تموم شده ؟ :D
این ویدیو رو ببین خیلی درگیر تحلیل کردن نشو

صادقانه و به دور از تعصبات, چند تا انیمیشن/رفتار از npc ها در این تریلر کوتاه میبینید که در نسخه نهایی بازی اثری ازش نبود..؟
ملت هیجان زده میشن، یه لایه پولیش گرافیک و ری تریسینگ و این گیمیک بازیها میاد رو بیلد نهایی، دیگه این جزییات یادشون میره
بخاطر محدودیت cpu کنسولها، مخصوصا ps دست راکستار بستست برای بلند پروازیهای این شکلی که تو تریلرها نشون میده و از سر و ته تنوع و ترافیک مجبوره بزنه
تو تریلر اما کات سین ها رو گلچین میکنه که بازی متنوع بنظر بیاد.
حالا تو rdr محیطها خالیه، قدرت مانور بیشتری داره اما gta و محیط شهری نمیشه انتظارات تخیلی مثل تخریب پذیری و انیمیشن های منحصر بفرد داشت و همونطور که تو تموم بازیهای قبلی نشون داده این موارد محصور به ماموریت های خاص که بشدت محدود شدن یا کاتسینهاست

ملت هیجان زده میشن، یه لایه پولیش گرافیک و ری تریسینگ و این گیمیک بازیها میاد رو بیلد نهایی، دیگه این جزییات یادشون میره
بخاطر محدودیت cpu کنسولها، مخصوصا ps دست راکستار بستست برای بلند پروازیهای این شکلی که تو تریلرها نشون میده و از سر و ته تنوع و ترافیک مجبوره بزنه
حالا تو rdr محیطها خالیه، قدرت مانور بیشتری داره اما gta و محیط شهری نمیشه انتظارات تخیلی مثل تخریب پذیری و انیمیشن های منحصر بفرد داشت و همونطور که تو تموم بازیهای قبلی نشون داده این موارد محصور به ماموریت های خاص که بشدت محدود شدن یا کاتسینهاست
انقدر حرفات داغون و دری وریه حتی نمیشه راجبش فکر کرد چجوری بهت جواب داد. :))
یعنی یه آدم از همه جا بیخبر بیاد و این پست رو بخونه واقعا فکر میکنه این پست رو یه بچه زیر ۱۵ سال داده‌.
ولی فقط از اونجایی که خوب میشناسمت و میدونم هدفت تو این فروم چیه و خوب میدونم اومدی اینجا که سهمیه چرت و پرت گوییت را اینجا هم پُر کنی و از طرفی تیپ سنتر و کل فروم رو که به گند کشیدی اینجارو هم بخوای به گند بکشی جدی پا میشم میرم تو پی وی تک تک مدیرها تا یه فکری برات بکنن

یه توضیح میدی چرا سری s دست و پا نبسته

یه توضیح میدی چرا سری s دست و پا نبسته
چون ایشون اینجارو با گروه تلگرامیشون اشتباه گرفته. ایشون اصلا اکسباکس فن نیست. اصلا گیمر نیست . من خوب میشناسمش . صرفا یه هدفی داره تو این فروم که کور خونده بتونه بهش برسه.
من آخرین هشدارم رو ایشون @milad3 به شخصه بهش دادم. این بازی مولتی پلتفرمه و اصلا جای بحثای کنسول وار نیست. خود من تاحالا یکبار هم تو این تاپیک کنسول وار نکردم و نخواهم کرد چون این بازی ارزشش بیشتر از بحثای پلتفرمی هست و قراره همه ازش لذت ببرند.

ولی این کاربر اگر فقط یکبار دیگه، تو این تاپیک چرت و پرت گفت، قسم میخورم یا جای منه تو این فروم یا این کاربر..
این تاپیک رو هم واگذار میکنم به هر دوستی که خواست تو pv بگه تا هماهنگ کنم با مدیرها انتقال بدن.
اعصابم را که از سر راه نیاوردم بیام اینجا وقتمو بذارم که یک کاربر سمی بیاد بر..نه توش..
من هر فعالیتی تو این تقریبا ۶ سال تو این تاپیک کردم فقط به عشق به راکستار و دوستداران بازیهایش بوده‌.. اصلا و ابدا توان ذهنی اینو ندارم با یکی که مشکل روانی داره بیام و بخوام کل کل کنم، میرم در جاهای دیگه به فعالیتم در مورد این بازی ادامه میدم.

نمیشه که این کاربر هر جفنگی دلش بخواد بگه و یه تاپیکی که قراره حداقل تا یکسال آینده بحثای زیاد و مفیدی توش بشه را با هدف سمی کردن بیاد و نابود کنه. تو ۱۵ سالی که تو این فروم هستم هرگز چنین کاربری ندیده بودم. بحثای پلتفرمی همیشه بوده ولی اینکه از یه تاپیک مولتی پلتفرم، این شخص بیاد و بحث درست کنه و راکستار رو زیر سوال ببره واقعا نوبره.

آخرین ویرایش:
چون ایشون اینجارو با گروه تلگرامیشون اشتباه گرفته. ایشون اصلا اکسباکس فن نیست. اصلا گیمر نیست . من خوب میشناسمش . صرفا یه هدفی داره تو این فروم که کور خونده بتونه بهش برسه.
من آخرین هشدارم رو ایشون @milad3 به شخصه بهش دادم. این بازی مولتی پلتفرمه و اصلا جای بحثای کنسول وار نیست. خود من تاحالا یکبار هم تو این تاپیک کنسول وار نکردم و نخواهم کرد چون این بازی ارزشش بیشتر از بحثای پلتفرمی هست و قراره همه ازش لذت ببرند.

ولی این کاربر اگر فقط یکبار دیگه، تو این تاپیک چرت و پرت گفت، قسم میخورم یا جای منه تو این فروم یا این کاربر..
این تاپیک رو هم واگذار میکنم به هر دوستی که خواست تو pv بگه تا هماهنگ کنم با مدیرها انتقال بدن.
اعصابم را که از سر راه نیاوردم بیام اینجا وقتمو بذارم که یک کاربر سمی بیاد بر..نه توش..
من هر فعالیتی تو این تقریبا ۶ سال تو این تاپیک کردم فقط به عشق به راکستار و دوستداران بازیهایش بوده‌.. اصلا و ابدا توان ذهنی اینو ندارم با یکی که مشکل روانی داره بیام و بخوام کل کل کنم، میرم در جاهای دیگه به فعالیتم در مورد این بازی ادامه میدم.

نمیشه که این کاربر هر جفنگی دلش بخواد بگه و یه تاپیکی که قراره حداقل تا یکسال آینده بحثای زیاد و مفیدی توش بشه را با هدف سمی کردن بیاد و نابود کنه. تو ۱۵ سالی که تو این فروم هستم هرگز چنین کاربری ندیده بودم. بحثای پلتفرمی همیشه بوده ولی اینکه از یه تاپیک بازی مولتی پلتفرم این شخص بیاد و بحث درست کنه واقعا نوبره
این اکانت ها ساخته می شن که انتحاری بزنن، خودت اطلاع داری تا الان چند تا اکانت ساخته و همچنین بعد از بن شدن این اکانتش باز هم می سازه، اکانت gouzu هم یحتمل مال ایشون بود :D من که توی متن همه VSـها توی این سال ها بودم می دونم این اکانت ها هدفشون فقط پایین کشیدن اکانت افراد فعال به هر شکلیه، یعنی صرفا میان که رو نرو کاربران راه برن تا فرد از کوره در بره و یه چیزی بگه تا هر دو اکانت با هم بن بشن! این نوع عقده گشایی ها همیشه بوده، هست و خواهد بود حتی بعد ازتموم شدن کنسول وارز. بهت قول می دم اگر یک روز تو، من یا یکی از کاربرانی که فعالن، این فروم رو برای همیشه ترک کنن، اینا هدف دیگه ای برای فعالیت ندارن! گیمر که نیستن بماند، ترول کردن هم بلد نیستن. خودشون در نهایت کاری می کنن که بن بشن دیرو زود داره...

خدا شفات بده

نمیشه که این کاربر هر جفنگی دلش بخواد بگه و یه تاپیکی که قراره حداقل تا یکسال آینده بحثای زیاد و مفیدی توش بشه را با هدف سمی کردن بیاد و نابود کنه. تو ۱۵ سالی که تو این فروم هستم هرگز چنین کاربری ندیده بودم. بحثای پلتفرمی همیشه بوده ولی اینکه از یه تاپیک مولتی پلتفرم، این شخص بیاد و بحث درست کنه و راکستار رو زیر سوال ببره واقعا نوبره.

دقیقن همینطوره، البته فقط اون قسمت که اینجا تاپیک جنگ کنسولی نیست.

این تاپیگ بازی GTA VI هست و بسیار تاپیک حساسی هم هست و قرار توش کلی خبر داشته باشیم و خلاصه بعد از این همه سال دور هم کیفش رو ببریم!
در نتیجه اینجا اصلن و ابدا جایی برای جنگ های کنسولی و مقایسه ای نیست، و فقط باید در مورد بازی بحث بشه! نه اینکه این کنسول ضعیفه یا قویه و هر موضوعی که به سخت افزار و شرکت های کنسول سازی ربط داره

در صورت مشاهده همچین پست هایی از این به بعد پست پاک میشه و در صورت تکرار با کاربر خاطی برخورد میشه
دیگر کاربران هم لطفن وقتی یکنفر اسپم میفرسته یا برخلاف تاپیک پستی ارسال میکنه نقل قولش نکنید (و فضا رو بدتر نکنید) که بیشتر تاپیک به حاشیه بره یا گزارش کنید یا مستقیم به یکی از ناظم یا مدیران پیام بدید

ممنون از همگی

View attachment 1000113423.mp4

راکستار این دُرافشانی ها رو ببینه ، بازی رو کنسل می‌کنه

• Smile
Reactions: Need-More-Speed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or