سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    270

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
کل موجودیت Ps5 pro به همین ترافلاپس ، RT و بهبود جزئیات خلاصه میشه، درکل قرار نیست کار ویژه‌ای انجام بده. خود سونی هم چند وقت پیش به همین موضوع اشاره کرد.
جدی یه حرفهایی میزنید مرغ پخته به خنده میفته.
مثلا قرار بود غیر از بهبود ری تریسینگ، جزییات گرافیکی و فریم ریت و ایمیج کوالیتی چه کار دیگه ای انجام بده؟ میتونه بره سر کوچه نون بگیره؟ اسمش روشه Pro.
PS6 که نیست.
مثلا برتری کارت ۴۰۸۰ به ۴۰۷۰ چیه اونم همین چیزاس ولی ۷۰۰ دلار اختلاف قیمتشونه. هرکس این جزییات و ویژگی ها براش مهمه پرو میخره هرکس هم مهم نیست فایو بیس می مونه نه اصلا میره با سری اس کیف میکنه. همه چیز بستگی به طرف داره که چه انتظاراتی داره.

به ۴۰۹۰ که نمیرسه بازیاشم که بعد دو سال که سونی فنا ته دیگشو خوردن رو پیسی میاد چرا کسی باید پرو بخره سونی کلاهبردار
قدرتش به کامپیوتر کوانتومی هم نمی‌رسه! در کل خیلی وقته از شما ته‌دیگی نمونده! مباهته و مباهله خودتون رو به فیل اعظم بفرستید!

افشاگری‌ها نشان می‌دهد پلی استیشن 5 پرو احتمالا عملکرد بهتری نسبت به رایانه‌های شخصی گیمینگ دارد و وبسایت PCGamesN می‌گوید، با توجه به همزمان شدن انتشار اطلاعات فنی پلی استیشن 5 پرو و آخرین نظرسنجی سخت افزاری استیم در این ماه، میتوانیم با اطمینان بگوییم که کنسول میان-نسلی آینده احتمالا قدرتمندتر از رایانه گیمینگ تان خواهد بود.
دلیل این امر آن است که پنج کارت گرافیک محبوب در استیم قدرت پردازشی پایین‌تری نسبت به GPU 16.7 ترافلاپسیِ جدیدِ محصول سونی دارند و تنها دو مورد از ده کارت گرافیک برتر استیم، پرسرعت‌تر از PS5 Pro هستند.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
قدرتش به کامپیوتر کوانتومی هم نمی‌رسه! در کل خیلی وقته از شما ته‌دیگی نمونده! مباهته و مباهله خودتون رو به فیل اعظم بفرستید!
داداش ایشون از خودتونه و از sarcasm استفاده کرد.
چرا جنگ داخلی راه میندازین؟ :D

- YouTube

برای این میزان کم اختلاف نهایت قیمت باید 600 دلار می شد ولی خوب فن بوی هایی که به همه چیز به به چه چه می کنن 1000 تا هم می داد راضی بودن
بعد متعصبین دینی اپل فن ها و سونی فن ها قرار دارن

نمی خواستم دیگه پست بذارم اما چون پستم بی مورد به دلیل لحن نامناسب صحبت با سونی پاک کردید دیگه ولتون نمی کنم

آخرین ویرایش:
از تموم فن های ایکس باکس خواهانم هنگام عرضه کنسول پلی استیشن ۵پرو سریع اقدام به خرید کنسول کنند .
تا یک حمایت قوی از سونی باشد
هم یک کنسول قوی داشته باشند که درک کنند خیلی وقته وارد یه نسل جدید شدیم.

- YouTube

برای این میزان کم اختلاف نهایت قیمت باید 600 دلار می شد ولی خوب فن بوی هایی که به همه چیز به به چه چه می کنن 1000 تا هم می داد راضی بودن

نمی خواستم دیگه پست بذارم اما چون پستم بی مورد به دلیل لحن نامناسب صحبت با سونی پاک کردید دیگه ولتون نمی کنم
نخایم به زور بهشت بریم باید کی رو ببینیم؟؟!

- YouTube

تقصیر خودته که هنوز سطح بحث های سایت دستت نیومده و وارد بحث میشی
یه بار اینجا عبارت مموری لیک کنار اسم ایکس باکس اومد یه عده جوری خوشحال بودن انگار مموری لیک یعنی دیتای بازی از رم بی کیفیت کنسول نشت میکنه میریزه رو مدار کل کنسول میسوزه بعد تو میای اینجا درباره ارزش سخت افزار بحث میکنی :)) take it easy برادر :))

با قیمتی که ps5 pro داخل ایران داره
میشه باهاش یه سیستم 40 تومنی با کارت گرافیک 3060 و کنسول ps5 پایه رو خرید
حتما قبل خرید یکم دربارش تفکر کنین
چون با خریدش عملا جیب دزد های داخلی رو پر می کنین و متحمل هزینه زیادی میشین که حتی واسه ثروتمند های عزیز هم منطقی نیست از نظر من

تقصیر دوستان PC فن نیست
تقصیر تعصب کورکورانه است
همین که هی میان تو تاپیکهای کنسول مخصوصا سونی، در و گوهر افشانی میکنن
نشون دهنده اینه که خودشونم میدونم راه رو غلط میرن ولی خوب چه کنن !
تعصب کور ینی همین
من خودم نزدیک 20 سال با این تعصب زندگی کردم
نتیجه اش هم شده این که الان مجبورم برم PS3 بخرم :Lovestruck:

حالا اینجا بحث 4 تا کنسوله و عزیزان این همه خودشون رو به زحمت میندازن که بقیه رو ارشاد کنند Pro دزدی از جیب فن هاست و بیاید به جاش پی سی جمع کنید و برده های بت پرست سونی جهان خوار نباشید و فولان :D

حالا فکر کن اگه عزیزان با همین منطق وارد بحث ماشین بشند چی میخوان بگن؟ احتمالا باید کل صنعت اتوموبیل سازی رو جمع کنیم به جاش کمونیست وار فقط 2 مدل ماشین بشسازیم و بخریم که یک موقع کمپانی های برده دار از فن های بت پرستشون دزدی نکنند :D مثلا استون مارتین و مزراتی و فراری و لامبورگینی رو کلا جمع کنیم و به جاش 2 مدل ماشین بسازیم، اینطوری هزینه هام کمتر میشه محیط زیست کمتر اسیب میبینه گرسنگی در جهان کاهش پیدا میکنه و جیب کمپانی های سرمایه دار دزد هم پر نمیشه :D

حقیقتا از خنده دار هم گذشته، دیگه واقعا ادامه دادن همچین بحث هایی سر یک محصول ادیشنال و اضافی که بار منفی هم به برند اضافه نمیکنه، میره تو رده روضه (از اول هم بود البته)

Screen Shot 2024-11-06 at 14.22.20.png

خوب دلال های لاشخور رو داریم که:
۱- دارن خودشون رو آماده می کنن برا نرخ ۷۰ تومن
۲- اطلاعاتی از مشکلات cpu در مدل pro بعلت اُور هیت دارن که خود سونی هم هنوز نداره شون!
۳- فعلاً چون هنوز دستشون به گوشت نرسیده، معتقدن بو میده و داغ می کنه و شما باید اسلیم هاشون رو بخری!
۴- ضمناً هیچ وقتم به منفعت خودشون فکر نمی کنن...

پ.ن: قدیماً اسم رو سانسور می کردم، ولی الان دیگه اون کارم نمی کنم...
پ.ن.۲: خودم کماکان با سیاست سونی در خصوص معرفی کنسول پرو مخالفم، ولی دیگه اینا واقعاً شورش رو در میارن، در حدی که منِ مخالف رو به طرفدار سینه چاک تبدیل کنن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or