خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

اولین Handheld PC مخصوص گیمینگ با APU های جدید AMD معرفی شد. Onexfly F1 Pro از شرکت One Netbook
بزرگوار مجهز به یک صفحه Oled هفت اینچی 144 هرتزی و پردازنده Ryzen AI 370 HX که بهترین چیزیه که می‌تونستن بذارن روی اون.
توی دمویی که نشون دادن ووکونگ رو با تنظیمات Low و FSR در تصدانه‌ی 1920x1080 حدود ۶۰ فریم اجرا کرده.

1730816748957.png

https://videocardz.com/pixel/amd-hx...-tdp-averaging-58-fps-with-1080p-low-settings
----
دیدن دستگاه‌های این شکلی با سری آتی Strix Halo می‌تونه جالب باشه. چون هنوز در این نسل AMD هیچ APU مخصوص Handheld PC (مثل Z1) معرفی نکرده.

اولین Handheld PC مخصوص گیمینگ با APU های جدید AMD معرفی شد. Onexfly F1 Pro از شرکت One Netbook
بزرگوار مجهز به یک صفحه Oled هفت اینچی 144 هرتزی و پردازنده Ryzen AI 370 HX که بهترین چیزیه که می‌تونستن بذارن روی اون.
توی دمویی که نشون دادن ووکونگ رو با تنظیمات Low و FSR در تصدانه‌ی 1920x1080 حدود ۶۰ فریم اجرا کرده.

View attachment 355684

https://videocardz.com/pixel/amd-hx...-tdp-averaging-58-fps-with-1080p-low-settings
----
دیدن دستگاه‌های این شکلی با سری آتی Strix Halo می‌تونه جالب باشه. چون هنوز در این نسل AMD هیچ APU مخصوص Handheld PC (مثل Z1) معرفی نکرده.
تصدانه🤣🤣🤣

• Cool
Reactions: m.a.t

View attachment 355684

----
بدیش اینه که اسکرین VRR نداره و درباره باتری هم چیزی نگفتن مطمئنا 80w نیست وگرنه تو تبلیغات فرو میکردن تو چشامون. من منتظرم ببینم ASUS با ROG Ally بعدی چیکار میکنه رقیب مستقیم اش هم Lenovo ببینم با Legion Go 2 چیکار میخواد بکنه.
شایعه هست که لنوو یه هندهلد لایت برای Legion go در درست تولید داره.

آخرین ویرایش:

View attachment 355684

----
این همون چیزیه که استیم و ایسوس باید بسازن HDR هم داره
جای VRR البته توش خالیه
زوتک هم مدلی که داده اولد فول اچ دی
البته به شخصه 8 یا 8.5 بشن بیشتر دوست دارم

بدیش اینه که اسکرین VRR نداره و درباره باتری هم چیزی نگفتن مطمئنا 80w نسیت وگرنه تو تبلیغات فرو میکردن تو چشامون. من منتظرم ببینم ASUS با ROG Ally بعدی چیکار میکنه رقیب مستقیم اش هم Lenovo ببینم با Legion Go 2 چیکار میخواد بکنه.
شایعه هست که لنوو یه هندهلد لایت برای Legion go در درست تولید داره.
من روی روگ الای معمولی سیستم عامل استیم دک ریختم( دوال بوت) و خیلی خفن شده.
میشه گفت بهترین قابلیتش suspend and resume هست و vrr هم به شدت عالی عمل میکنه.

توی این کنسولای دستی چون فریم خیلی متغیره، واقعا vrr لازمه.
در حال حاضرم فقط محصولات ایسوس اینو دارن.

به نظر من با پیشرفتی که سیستم عامل استیم دک روی پی سی های دستی کرده واقعا نیازی به خرید استیم دک با قدرت کمتر نیست...

من قیمت الای ایکس رو دیدم جا خوردم...چرا اینقد گرونه نسبت به مدل معمولی؟

کلا به نظرتون ارزش خرید داره به عنوان کنسول اصلی؟به شخصه حوصله نشستن پشت تلویزیون رو ندارم گفتم اینارو امتحان کنم

کلا به نظرتون ارزش خرید داره به عنوان کنسول اصلی؟به شخصه حوصله نشستن پشت تلویزیون رو ندارم گفتم اینارو امتحان کنم
اگه کنسول یا PC گیمینگ نداری نه.
به نظرم اولویت با اونهاست.
جز اینکه شرایط خاص داشته باشی و همش اینور اونور باشی که خب کاملا توجیه داره.
===========

الای ایکس نسبت به نسخه معمولی باتری دو برابر داره و حافظه بیشتر و یه سری بهبودای دیگه مث ۲ تا پورت یو اس بی و vram بیشتر و ....
پرفورمنس تقرییا با الای معمولی یکیه
بزرگترین بهبود، باتری هست که خب توی بعضی شرایط واقعا مهمه.
الای معمولی با قدرت ۲۵ وات روی باتری حدود یک ساعت دوام میاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or