سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    271

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
فرق خاصی بین معمولی و پرو نمیبینم
پی سی هم که طبیعیه یه لیگ‌ دیگست
فکر کردم الن ویکی چیزیه :D :))
این ویدیو هم فیکه برو تاریخ ویدیو رو ببین.
بعدشم الان تو این ویدیو که یه ویدیوی Short یوتیوب نسخه بود نسخه PC چه فرقی داشت؟ یه کمی کنتراست بیشتر بود که چاره اش اینه کنترل تلویزیون رو برداری باهاش تنظیم کنی. فکر کردی ملت با این ترفندها خر میشن؟
این بازی از اولم هیچ فرقی بین PC و کنسول پایه شم نبود چه برسه به مثلا با پرو..

برای اینکه اسپم نشه پستم
این هم تنظیمات گرافیکی بازی اسپایدرمن ۲ در کنسول PS5 Pro

IMG_20241104_081504_047.jpg

کیفیت RT Reflection نسبت به نسخه پایه افزایش پیدا کرده و دو فیچر ری تریسنگ دیگه هم به بازی اضافه شده در مود Fidelity Pro :

RT Shadows
RT Ambient Occlusion

و حتی در منوها مثل PC میشه کیفیت RT را تنظیم کرد.
این اضافه شدن دو فیچر ری تریسنگ دیگه همینطوری کشکی و عشقی نیستا. همه اینها قدرت بالایی رو میطلبه

IMG_20241104_082126_072.jpg

IMG_20241104_082124_499.jpg

قبلا مردم قانع میکردن که سر ریمستر شدن بازی های قدیمی پول بدن الان مردم قانع کردن که برای ریمستر شدن همون بازی ها پول خرید کنسول پرو هم بدن

View attachment 355572
دقیقا داری اشاره میکنی چیزی که باید داشته باشی رو نداری.
بحث فنی میدونی چیه؟ اصلا تاحالا بحث فنی کردی یا همه چیزو تو کنسول واری که دیگه وجود نداره میبینی؟ کسی اینجا کسیو تشویق و قانع کرد بره پرو بخره یا نخره؟ چطور میشه سریع یه بحث تخصصی رو ربط میدی به موضوعات مسخره.
کنسول هنوز نیومده ۹۰ تا بازی براش بهینه شده و تا آخر نسل ۹۹ درصد بازیها براش بهینه میشن. کل نت و یوتیوب پر میشه از مقایسه اونقدر عکس و ویدیو میاد که حالت بهم میخوره. حالا اومدی برای چندتا مقایسه نمک می‌ریزی . تو اگر زورت میاد ،خب خبرهای این کنسول را دنبال نکن.کسی مجبورت کرده بیای حرص بخوری که چرا عده ای بخوان این کنسول را بخرن؟ :)) همه عقل و شعور دارن اختیار مالشون هم دست خودشونه، هرکسی هر کنسولی احساس کنه بیشتر بکارش میاد همون رو میخره، یکی با کنسول بیس اوکیه یکی هم پرو میخره‌ . خوبه تو سمت دنیای PC نیای وگرنه واسه صدها مدل کارت گرافیک که ملت میخرن و دوباره بعد از یه مدتی چنج میکنن رسما به مشکل اساسی میخوری

حالا من کاری به بچه بازی هاتون ندارم مسئول حقیقت یابی اون کلیپ هم نیستم اما نمایش خود سونی هم دیدم فرقی نداشتن با هم فقط رزولوشن با فریم بهتر شده همین
همین که فریم و زر هم خوب بشه خیلیه اما ارزش اختلاف قیمتش نداره مخصوصا اینکه همه ی بازی هاشم داره برای پی سی می ده

در نهایت هم شت توی ماکروسافت و سونی و نینتندو با هم برای من مصرف کننده فقط رقابت تنگاتنگ مهمه که با کمترین پول بیشترین خدمات بگیرن
شماها که الکی از سونی یا هر شرکت دیگه ای دفاع می کنید در حقیقت ادم مفتی اون شرکت ها هستید که از حق خودتونید می گذرید تا از یک کسای دیگه پول دار تر بشن
اگرم با فن بوی جماعت حال نمی کنم دلیلش عقده نیست چون طرفداری های بی جاتون به ضرر من با امثال من تموم می شه
سونی هزار بار تا الان گفته تنها فرق پرو با کنسول استاندارد ری تریسینگ بهتر و سیستم آپسکیل پیشرفته تر و ازونجایی که منابع بیشتری در اختیار سازنده قرار میگیره میتونه با یه کیفیت مطلوب و تصویر شفاف تر به فریم ریت 60 برسه.
اینکه یه سری متوجه این قضیه به شدت ساده نمیشن واقعا برای من دیگه باورنکردنیه.

کسی که الکی از یه برندی طرفداری کنه و به اصطلاح فنش باشه به نظرم به شدت تو زندگی از کسی که صرفا به واسطه هیتش به یه برند روزگار میگذرونه جلوتره. چون حداقل داره از اون وسیله به واسطه ذوب بودنش لذت میبره. ازونور تنفر واقعا لذتی نداره درسته؟ :D
================================

به نظرم قدرت واقعی پرو رو تو بازی های ترد پارتی که از سال بعد منتشر به وضوح خواهیم دید. تو فرست پارتی ها بعید میدونم سونی تفاوت معناداری بین کنسول بیس و پرو ایجاد کنه مثل نسل قبل که اختلاف کیفیت رو بازی های ترد پارتی واضح تر بود.

اگه توجه کرده باشین تو این چند سال سرعت پیشرفت سخت افزار خیلی کم شده و قیمتها تقریبا ثابت مونده و همین از مهمترین دلایل بی خود بودن ورژن Pro این کنسوله

بعد از ۴ سال هنوزم PS5 و XSX با قیمت سال ۲۰۲۰ دارن فروش میرن و مسلما کنسول های میان نسلی تو این دوران برای این که اختلاف قابل توجهی داشته باشن باید سخت افزاری با قیمت خیلی بالاتر داشته باشن که عرضه یه کنسول با قیمت حدود ۱۰۰۰ دلار اصلا منطقی نیست

دست کم انتظار داشتم با PSSR تو کیفیت و نرخ فریم بازیهای قدیمی هم تفاوت زیادی ببینیم که ظاهرا اون هم خیلی جزئی بوده و تنها مزیت PS5 Pro فقط همون افزایش جزئی رزولیشن و RT تو بازی های جدیده

آخرین ویرایش:
احتمالا 15 الی 18 ترافلاپسه
خودشون گفتن 47 درصد افزایش محاسباتی که میشه دقیقا 15.03

ولی خوب به علت رم سریعتر و معماری جدیدتر تفاوتش بیشتر از 47 درصد خواهد بود علی الخصوص در زمینه ری تریسینگ

ولی از من بپرسین افتضاحه
دقیقا تو هین پست گفتم که مشخصاتی که سونی اعلام می کنه بسته به فرکانس کاری چیزی بین 15 تا 18 ترافلاپس می شه. خوب رقم 16.7 خیلی منطقیه.
مقایسش با 4070 و میم هایی که در رابطه با این مقایسه ساخته می شد هم که الان خیلی خنده دارتر شده. این همه سر و صدا و 300 دلار افزایش قیمت تهش این شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or