Movie Center

تریلر Queer رو الان دیدم. (دروغ چرا، زدم سوسیس بلغاری خوردن دنیل کریگو ببینم :>)

کلا حواسم پرت شد به CGI، این چه سمی بود دیگه کم کم با این فرمون پیش برن تا چند سال دیگه میرسن به لول سریالا آی فیلم :دی

1730397639391.png
اون ماشین سمت راستو نگا تورو خدا، انگار با فتوشاپ انداختن اونجا Drop Shadow دادن زیرش :| حالا انیمیشن حرکتشون تو عکس معلوم نیست که چه فاجعه ای بود، جاده اون بالا هم اکه انگار تکسچرش لود نشده.

ینی بودجه کم و ددلاین محدود هم دیگه واسه این توجیه نیست، کانتستای 3D ـه یوتوبو نگاه میکنی طرف تک نفره تو یک یا دو هفته یه چیزی میسازه پشمات میریزه (پولی هم بابتش نگرفته) بعد اینا تیم و بودجه دارن همچین بولشتی تحویل میدن! :|
اون صحنه تیک آف هواپیما هم افتضاح بود.

آخرین ویرایش:
تریلر Queer رو الان دیدم.

حالا سوسیس بلغاری خوردن دنیل کریگ به کنار این چه CGI سمی بود دیگه :دی کم کم با این فرمون پیش برن تا چند سال دیگه میرسن به لول سریالا آی فیلم :دی

View attachment 355330
اون ماشین سمت راستو نگا تورو خدا :|

ینی بودجه کم و ددلاین محدود هم دیگه واسه این توجیه نیست، کانتستای 3D ـه یوتوبو نگاه میکنی طرف تک نفره تو یک یا دو هفته یه چیزی میسازه پشمات میریزه (پولی هم بابتش نگرفته) بعد اینا تیم و بودجه دارن همچین بولشتی تحویل میدن! :|
اون صحنه تیک آف هواپیما هم افتضاح بود.
تو این مدل فیلم ها CGI به چه کاری میاد آخه! اینجا همه چی ریل تایم میره جلو :D
باید بیشتر بودجه رو بزارن رو اون صحنه ها تا هدف فیلم رو بکنن تو چشم و 007 رو به باد بدن... حداقل تو تریلر که کارش خوب بود، فقط معلوم نبود بلغاریه، کوکتله یا هات داگ! حالا بچه ها گفتن بلغاری، ولی من مطمئن نیستم:D
بقیه چیزها بهانه است[-(

1730406383914.png

#پیشنهاد_فیلم
Hellraiser: Inferno 2000

عنوانِ فیلم گول‌زننده است؛ چون گویا تنها شماره از سری فیلم‌های Hellraiser به حساب می‌آید که درباره «هل‌ریزر» نیست؛ خیلی‌ها می‌گویند «نردبان یعقوب» نزدیک به «سایلنت‌هیل» است؛ اما این فیلم Direct-to-Video دست‌کمی در القای حس کابوس‌های تمام‌نشدنی «سایلنت هیل» ندارد. چه می‌شد که لینچ «سایلنت هیل» رو کارگردانی می‌کرد؟

IMG_20241101_112625.jpg

مثل اینکه قراره GOT روی پرده سینماها ببینیم. هیچ جزییات دیگه ای ازش نیومده، در حد همین خبر هست فعلا.

#پیشنهاد_فیلم
Hellraiser: Inferno 2000

عنوانِ فیلم گول‌زننده است؛ چون گویا تنها شماره از سری فیلم‌های Hellraiser به حساب می‌آید که درباره «هل‌ریزر» نیست؛ خیلی‌ها می‌گویند «نردبان یعقوب» نزدیک به «سایلنت‌هیل» است؛ اما این فیلم Direct-to-Video دست‌کمی در القای حس کابوس‌های تمام‌نشدنی «سایلنت هیل» ندارد. چه می‌شد که لینچ «سایلنت هیل» رو کارگردانی می‌کرد؟

لینچ واقعا گذینه عالی بود ولی حیف بخاطر بیماریش بعید میدونم دیگه بتونه فیلم خاصی رو کارگردانی کنه. چند رو پیش جیمز وان یه استوری گذاشته بود داشت سایلنت هیل رو بازی میکرد. حس میکنم به نگاهی بهش داره.

mv5bntfizgqzzjutn2zjzi00zgq0lwi4ywmtndm5mgfjztrmzjm4xkeyxkfqcgc_._v1__su8l.jpg

Apartment 7a​
داشتم این فیلم رو میدیدم که ترک "Angel of the morning" پخش شد.
خیلی به فیلم کاری ندارم چون مید بود و پیشنهاد هم نمیشه، البته که پیش‌درامد فیلم Rosemary's Baby هستش.
بیشتر اون موزیک نظرم رو جلب کرد، این ترک توی اکثر سریال‌های موفق و بعضاً فیلم‌ها (حداقل بین اونایی که من دیدم) پخش شده
سریال‌هایی مثل Leftovers, True detective, Fargo, Friends, Modern family, Office و خیلی سریال‌های دیگه احتمالاً :D
همچنین خیلی از فیلم‌ها از جمله همین فیلم، Deadpool, It, Salvador و...
نمیدونم چیز مرسومیه این اتفاق یا نه. اگه شما ترک دیگه‌ای میشناسین که اینقدر استفاده شده خوشحال میشم معرفی کنین

• Like
Reactions: ce7en44
والا از بس بچه های اینجا گفتن زبالس من دانلود کردم ندیدم هنوز...!!! گذاشتم با اعصاب راحت ببینم...فک کنم باید پاکش کنم...!!!

ببین اگه به عنوان دنباله قسمت اول بری با اون روند چیزی برای گفتن نداره و ممکنه بخوره توی ذوقت .

با همه کم و کاستی هاش اما بنظرم اصلاً رسالت این عنوان یه چیز دیگه ای هست ، واقعا عالی بود و موندگار شد برام و سر فرصت توی یک پست توضیح میدم چرا یه شاهکاره وقتی ملت دست از مقایسه با شماره اول بردارن .

ببین اگه به عنوان دنباله قسمت اول بری با اون روند چیزی برای گفتن نداره و ممکنه بخوره توی ذوقت .

با همه کم و کاستی هاش اما بنظرم اصلاً رسالت این عنوان یه چیز دیگه ای هست ، واقعا عالی بود و موندگار شد برام و سر فرصت توی یک پست توضیح میدم چرا یه شاهکاره وقتی ملت دست از مقایسه با شماره اول بردارن .
اتفاقا نکته ی مهم برا امثال من که میگیم شماره دو خوب نبود همینه که شماره ی اول رو هم اصلا عنوان جالبی نمیدونیم ، شاهکار که بماند ...

به لطف بازى لجر و هايپ پيرامون همه چيزى كه به نولان مربوط باشه يكم به نظرم شخصيت جوكر زيادى اور ريت هم شده.
در اينكه شايد بهترين ويلين دنياى كميك باشه شكى نيست ولى انتظارات خيلى بيجايي از هر چيزى مربوط به جوكر وجود داره ديگه.

هیدئو کوجیما: ۲۰ سال بعد برخورد دیگری با Joker 2 خواهد شد​

برای همین من به جوکر وقت دادم تا حرف‌هایش را بزند، حتی وقتی در اواسط از ریتم افتاد و شاید با سکانس‌های موزیکال شورش را در آورده بود. اما در نهایت و با توجه پایان فیلم، به شکل کلی از حرفی که زد خوشم آمد. به نظرم در حال حاضر با توجه به نوع انتظار مخاطب و تب و تابی که برای این نسخه داشت، این فیلم نتواند محبوبیت خوبی به دست آورد، ولی حدس می‌زنم در چند سال دیگر، چند سال دیگری که کمی آرام‌تر به این فیلم نگاه شود و از ریتم افتادن آن توسط سکانس‌های موزیکال شما را از کوره خارج نکند، آن وقت این فیلم به فیلمی کالت تبدیل شده است. اما من نمی‌خواهم تا موقع کالت شدنش صبر کنم و نمره‌ی قبولیم را همین الان بهش می‌دهم.

من قبل کوجیما گفتم :دی

هیدئو کوجیما: ۲۰ سال بعد برخورد دیگری با Joker 2 خواهد شد​

برای همین من به جوکر وقت دادم تا حرف‌هایش را بزند، حتی وقتی در اواسط از ریتم افتاد و شاید با سکانس‌های موزیکال شورش را در آورده بود. اما در نهایت و با توجه پایان فیلم، به شکل کلی از حرفی که زد خوشم آمد. به نظرم در حال حاضر با توجه به نوع انتظار مخاطب و تب و تابی که برای این نسخه داشت، این فیلم نتواند محبوبیت خوبی به دست آورد، ولی حدس می‌زنم در چند سال دیگر، چند سال دیگری که کمی آرام‌تر به این فیلم نگاه شود و از ریتم افتادن آن توسط سکانس‌های موزیکال شما را از کوره خارج نکند، آن وقت این فیلم به فیلمی کالت تبدیل شده است. اما من نمی‌خواهم تا موقع کالت شدنش صبر کنم و نمره‌ی قبولیم را همین الان بهش می‌دهم.

من قبل کوجیما گفتم :دی
زر زده.:دی

خب تو الان داری به منم میگی زر زدم :دی
سطح فروم رو ناموسا :دی
آدم پشیمون میشه

البته شاید ندونی اون داخل اسپویلر متن من هست
واقعا منظوری به شما نداشتم.
ولی خب فقط در مورد نظر کوجیما نظر دادم.
در مورد متن شما هم متوجه شدم، نظری نسبت بهش ندارم.
دیگه فروم جای نظر دادنه، چه منفی چه مثبت.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or