تو این مدل فیلم ها CGI به چه کاری میاد آخه! اینجا همه چی ریل تایم میره جلوتریلر Queer رو الان دیدم.
حالا سوسیس بلغاری خوردن دنیل کریگ به کنار این چه CGI سمی بود دیگه کم کم با این فرمون پیش برن تا چند سال دیگه میرسن به لول سریالا آی فیلم
View attachment 355330
اون ماشین سمت راستو نگا تورو خدا
ینی بودجه کم و ددلاین محدود هم دیگه واسه این توجیه نیست، کانتستای 3D ـه یوتوبو نگاه میکنی طرف تک نفره تو یک یا دو هفته یه چیزی میسازه پشمات میریزه (پولی هم بابتش نگرفته) بعد اینا تیم و بودجه دارن همچین بولشتی تحویل میدن!
اون صحنه تیک آف هواپیما هم افتضاح بود.
لینچ واقعا گذینه عالی بود ولی حیف بخاطر بیماریش بعید میدونم دیگه بتونه فیلم خاصی رو کارگردانی کنه. چند رو پیش جیمز وان یه استوری گذاشته بود داشت سایلنت هیل رو بازی میکرد. حس میکنم به نگاهی بهش داره.
#پیشنهاد_فیلم
Hellraiser: Inferno 2000
عنوانِ فیلم گولزننده است؛ چون گویا تنها شماره از سری فیلمهای Hellraiser به حساب میآید که درباره «هلریزر» نیست؛ خیلیها میگویند «نردبان یعقوب» نزدیک به «سایلنتهیل» است؛ اما این فیلم Direct-to-Video دستکمی در القای حس کابوسهای تمامنشدنی «سایلنت هیل» ندارد. چه میشد که لینچ «سایلنت هیل» رو کارگردانی میکرد؟
والا از بس بچه های اینجا گفتن زبالس من دانلود کردم ندیدم هنوز...!!! گذاشتم با اعصاب راحت ببینم...فک کنم باید پاکش کنم...!!!این چه پایانی بود جوکر داشت ! موندم اصلاً ..
والا از بس بچه های اینجا گفتن زبالس من دانلود کردم ندیدم هنوز...!!! گذاشتم با اعصاب راحت ببینم...فک کنم باید پاکش کنم...!!!
اتفاقا نکته ی مهم برا امثال من که میگیم شماره دو خوب نبود همینه که شماره ی اول رو هم اصلا عنوان جالبی نمیدونیم ، شاهکار که بماند ...ببین اگه به عنوان دنباله قسمت اول بری با اون روند چیزی برای گفتن نداره و ممکنه بخوره توی ذوقت .
با همه کم و کاستی هاش اما بنظرم اصلاً رسالت این عنوان یه چیز دیگه ای هست ، واقعا عالی بود و موندگار شد برام و سر فرصت توی یک پست توضیح میدم چرا یه شاهکاره وقتی ملت دست از مقایسه با شماره اول بردارن .
زر زده.هیدئو کوجیما: ۲۰ سال بعد برخورد دیگری با Joker 2 خواهد شد
برای همین من به جوکر وقت دادم تا حرفهایش را بزند، حتی وقتی در اواسط از ریتم افتاد و شاید با سکانسهای موزیکال شورش را در آورده بود. اما در نهایت و با توجه پایان فیلم، به شکل کلی از حرفی که زد خوشم آمد. به نظرم در حال حاضر با توجه به نوع انتظار مخاطب و تب و تابی که برای این نسخه داشت، این فیلم نتواند محبوبیت خوبی به دست آورد، ولی حدس میزنم در چند سال دیگر، چند سال دیگری که کمی آرامتر به این فیلم نگاه شود و از ریتم افتادن آن توسط سکانسهای موزیکال شما را از کوره خارج نکند، آن وقت این فیلم به فیلمی کالت تبدیل شده است. اما من نمیخواهم تا موقع کالت شدنش صبر کنم و نمرهی قبولیم را همین الان بهش میدهم.
من قبل کوجیما گفتم
واقعا منظوری به شما نداشتم.خب تو الان داری به منم میگی زر زدم
سطح فروم رو ناموسا
آدم پشیمون میشه
البته شاید ندونی اون داخل اسپویلر متن من هست