Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
من یه مقدار از بازی رو جلو رفتم همه چیز خوبه فقط من این سیستم بازی که شبیه بازی های نقش آفرینی شده رو دوست ندارم میری جلوی یارو باهاش صحبت میکنی گزینه باید انتخاب کنی یا میره تو safehouse و ....
من دوست داشتم همه چیز سینمایی و پشت سر هم میرفت جلو

دوستان راهی هست مصرف اینترنت روی pc حین بازی کم بشه ؟ هنوز چند دقیقه نشده در همون اول بازی 2 گیگ بسته تموم کردم به غیر از همراه ایرانسل هم نمیتونم وصل بشم

دوستان راهی هست مصرف اینترنت روی pc حین بازی کم بشه ؟ هنوز چند دقیقه نشده در همون اول بازی 2 گیگ بسته تموم کردم به غیر از همراه ایرانسل هم نمیتونم وصل بشم
تنظیمات texture streaming رو توی بخش گرافیک بذار روی minimal
از همونجا دانلود روزانه رو میتونی به روزی یه گیگ هم محدود کنی

من دیسک بازی گرفتم این همه اولش دانلود نکنم اولش ۵۰ گیگ دانلود کرد توی بخش کمپین که میرفتن میزد not installed روش هم میزدم not found بود ولی مولتی کار میکنه

رفتم اکانت دیگه ساختم روی پلی استیشن گذاشتم رو lمارات رو این اکانت درست شد حالا داره باز ۳۰ ۴۰ گیگ بخش کمپین رو دانلو میکنه

بدیش اینه بازی رو نمیتونم تو اکانت اصلی بازی کنم تو اکانت قدیمیم ریجن us بود .

اون شوق بازی کردن توم مرد اینقدر سخته این کارا :دی

• Like
Reactions: live is life
از دیروز نمیتونم وارد بازی بشم
وارد که میشه یه جا میزنه check for update بعد هی میزنه Download failed Error code: diver

چه DNS بزنم؟

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام ظرفیت ۳ بازبو بگیرم چطوریه میشه بازی کرد یا نه؟ چون میگید باید حتما به اینترنت وصل باشه اینترنتم tdlte ایرانسله.اوکیه؟

من ظرفیت 3 برای ps5 گرفتم و اینترنتم هم Td ایرانسله
6 روزی هست گرفتم هیچ مشکلی نداره
کلا فرایند رفتن از داشبورد کنسول تا توی بازی سر جمع برای لاگین ها و کانکت هاش و اینا 50 ثانیه هم نمیشه
اصلا هم قطعی وسط بازی نداشتم تا الان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or