Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
دوستان میخوام ظرفیت ۳ بازبو بگیرم چطوریه میشه بازی کرد یا نه؟ چون میگید باید حتما به اینترنت وصل باشه اینترنتم tdlte ایرانسله.اوکیه؟

من ظرفیت 3 برای ps5 گرفتم و اینترنتم هم Td ایرانسله
6 روزی هست گرفتم هیچ مشکلی نداره
کلا فرایند رفتن از داشبورد کنسول تا توی بازی سر جمع برای لاگین ها و کانکت هاش و اینا 50 ثانیه هم نمیشه
اصلا هم قطعی وسط بازی نداشتم تا الان

خوب بعد از چند روز بازی :Gunner:
گیم در کل بدک نیست
کمپین اوکی هست از mw3 بهتره :)
زامبی خوبه و الان که اول کار هست glitch های زیادی پیدا میشه که خیلی حال میده :D
مولتی هم فان هست اما من شخصا این میزان حرکت سریع دلفین دایو تو صورت طرف البو زدن اینا را زیاد حال نمیکنم :-"

• Like
Reactions: ps34 and VEGETAR
امروز مولتی پلیر رو شروع کردم بدک نیست تا حد قابل قبولی جذب میکنه ولی اصلا در حدو اندازه سه تا مدرن وارفر قبلی نیست ، تعداد اسلحه ها خیلی کمه که خب احتمالا هر سیزن اضافه بشه ولی در هر صورت برای شروع خیلی کمه ، کاستومایز و اتچمنت ها خیلی محدوده کلا ۴ تا دونه مازل داره باقیش هم خیلی کمه فقط برای اسکوپ انتخاب های زیاد میده ، گان پلی و کلا سیستم شوتینگ از کلد وار دلچسب تر شده ولی مدرن وارفر چیزه دیگس ، صدا پا از mw3 بهتر شده تحرکات رو راحت تر میشه متوجه شد mw3 از این نظر افتضاح بود ، صدای اسلحه ها به دلچسبی مدرن وارفر نیست ولی در کل بد نیست ، طراحی مپ هاش به غیر از یکیش که اسمش یادم رفته خوبه به نظرم تو سبک و حال و هوای خودشه ، گرافیکش یه جوریه ! تو بعضی مپ ها خیلی خوبه تو بعضی مپ ها تکسچرا صافه ، در کل به نظرم مولتیش یکم از متوسط بالاتره و قطعا زیر سایه مدرن وارفر قرار میگیره ، برای دوستانی هم که مثل من فقط اهل مولتی هستن و برای خریدش شک دارن میتونم بگم با نخریدنش چیزی رو از دست نمی‌دید ولی عیب بزرگی که تجربه بدی بهتون بده هم نداره

خب کمپین تموم شد. بهش بین 7.5 یا 8 میدم :دی بهترین کمپین سری توی دو نسل اخیر بود به نظرم ولی اصلا نزدیک به دوران اوج سری نیست (نسل هفتم)

پست قبلیم که بعد از ماموریت ماست وانتد بود نوشته بودم که تا الان خیلی راضی بودم بعدشم اون ماموریت اپن ورلد توی خاک کویت (عراق؟) هم خیلی چسبید. کلا اکثر ماموریتا خوب بودن به جز اون قسمت زامبی شدن و بازگشت به کودکی Harrow. جفتشون هم طولانی بودن واسه همین کمی نا امید شدم راستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or