آخرین ویرایش:
XSX، با ADSL مخابرات.چه پلتفرمی ؟ چه نتی ؟
tdk حداقل تو ویدیو هایی که دیدم بسیار پایین اومده به نسبت نسخه های قبل این رو تائید می کنی ؟مولتی کال اف در هر حالت تکرار مکررات هست و نظر پر و پیمونی نمیشه داد
ببین من از کلدوار متنفر بودم. بابتش 60 دلار دادم و بعد از اتمام بخش داستانیش کلا یک هفته تونستم مولتیش را تحمل کنم بعد پاکش کردم.
حالا اینقدر بلک اپس 6 بهم ساخته که لولم رسیده پرستیژ 2
بازی اسکلت بندی و گرافیک کلدوار هست اما گان پلی حدود ۵۰ درصدش مدرن وارفره و همین باعث جذب من شده مخصوصا هنگام تیراندازی و مدل لرزش گان و اصابت گلوله اما پنجاه درصد دیگش همون کلدواره.همچنین یک نکته مهمی که سلیقه ای هم هست اینه که بازی به شدت سریع هست و هم حرکات کنترلی با دسته و هم مردمک چشمت باید با سرعت نور کار کنه وگرنه دخلت اومده.
انیمیشن های بازی چه هنگام dead چه موومنت حرکتی چه کار با اسلحه واقعا ارتقا قابل توجهی داشتن و این خیلی به لذت بخش شدن بازی کمک کرده.
منم بعد تجربه بتا گفتم نمیخرم اما خریدم.بتا خیلی مشکلات پرفورمنس و باگ داشت اما خدایی همه رو برطرف کردن و خیلی لذت بخش شده.
هرچند برای من تجربه گیمینگ بدون وجود تجربه تمامی عناوین سالانه cod بی معنی هست.اگر cod سالانه نزدم معنیش اینه سالی ۴ تا بازی بیشتر نباید کنم.این نظرو استراتژیک بازهایی مثل دیابلو و… هم قطعا دارن.
در نهایت انتخاب من بدون شک مدرن وارفرها هستن اما بلک اپس ۶ اون حداقل استانداردها را رعایت کرده و تجربه لذت بخشیه اگر با سرعت دیوانه وارش کسی مشکل نداشته باشه
مشکل همون اکانت اکتیویژن بودمن بازی رو دنلود کردم ولی وقتی وارد میشم گزینه MW3 و MW2 هست ولی BO6 نیست ...!!! توی قسمت manage میرم میزنه BO6 اینستال شده ولی نشونش نمیده برنامه COD
حتما باید برای بازی اکانت اکتیویژن داشت؟؟
روی چه پلتفورمی هستی ؟ روی ps5 هم امکان پذیره ؟میشه به ترتیب تیک اینها رو بزن :
call of duty
call of duty black ops 6 campaign
call of duty black ops 6 10mb
در مجموع 62 گیگ نصب میشه
View attachment 355058
سلام. آره.دوستان میشه فقط کمپین رو دانلود کرد و به بقیش کار نداشت ؟
بله TTK بسیار پایین اومده.tdk حداقل تو ویدیو هایی که دیدم بسیار پایین اومده به نسبت نسخه های قبل این رو تائید می کنی ؟
که اگر اینطور باشه با پینگ ما اصلا جنگ اعصاب میشه که !
من رو pc میزنم و بنظرم روی pc راحتره قندشکن نورد وی پی ان میزنم راحت وصل میشه ولی یه بار برای cod 2 روی ps5 دهنم رو آسفالت کرد نزدیک 300 گیگ نصب کرد.روی چه پلتفورمی هستی ؟ روی ps5 هم امکان پذیره ؟
واسه مولتی هنوز اضافه نشدهدوستان بازی رو میشه در مولتی پلیر سوم شخص کرد؟ هرچی گشتم ندیدم.. داخل مود زامبی میشه ولی مولتی پلیر میخاستم... چند تا کلیپ دیده بودم داخل یوتیوب که بازی سوم شخص کرده بودن خیلی جالب شده بود
چقدر عجیب من حتی ارلی اکسس بتا هم نتونستم با اکانت اشتراکی پلی بدمدقیقا ما رو هم همینطوری گول زن گفتن روی اکانت ها ارزون و غیر التیمیت نمیشه الکی اون همه پول دادم ( بچه های همینجا گول زدن : دی)
الان داداشم اکانت خرید 40 هزار تومن راحت داره بازی میکنه