Movie Center

سلام

فیلم ومپایری فقط این (vampires1998)

View attachment 354476

با بقیه حال نمیکنم
بهترین بود:D
من 7 سالم بود رفته بودیم خونه یکی از فامیلا اینو رو ویدئو داشت.
بعد یادم نیست رفتن خریدی چیزی خلاصه من تنها شدم اینو گذاشتم دیدم
صحنه هاش چون سنم کم بود برام عجیب بود؛ هی میزدم عقب باز میدیدم :D جالب بود نمیفهمیدم چرا خوشم میاد ولی خوشم میومد:D
ولی از ترسشم شا.ش بند شده بودم تا 3 روز، نمیتونستمم به کسی دلیلشو بگم:D:D

• Like
Reactions: atzoriha
دیالوگی در The Wild Robot وجود دارد که روباه به برایت بیل می گوید: مثل آنها پرواز نکن به سبک خودت پرواز کن، آن سکانس با موسیقی اعجاب انگیزی همراه شده است که آن را به اوج می برد و در اوج نگه می دارد. این دیالوگ مرا یاد فیلم The Dark Knight انداخت و آن سکانس افسانه ای که جوکر در خطاب به بتمن می گوید: مثل اونا رفتار نکن تو مثل اونا نیستی حتی اگر بخوای باشی. دیدن چنین سکانس هایی برایم مثل تولد دوباره ست، رها شدن در خلع و پوچی و رسیدن منتهی الهی بودن یعنی شناخت. The Wild Robot یک انمیشن بصری خیره کننده است با نمای های شگفت انگیز، محیط و مناظر آنچنان زیباست که شبیه تابلوی نقاشی است این مناظر در یادتان خواهند ماند بدون اینکه تلاشی برای آن کرده باشید. یک انمیشین که پیام آن پذیرفتن عیوب انسانی هر شخص، و فرصت دادن برای بهتر دیدن و شناختن هویت مستقل از آن است.

دنبال نام چهار فیلم هستم که در گذشته دیده ام و نامشان را فراموش کرده ام. اگه اسامی این چهار رو فیلم برایم پیدا کنید یا بدانید، دیگه خیلی فیلم باز پرو هستید:

1. یک فیلم علمی تخیلی در نوروز سال 1389 از شبکه پنج دیدم. فیلم با سقوط یک هواپیمای مسافربری شروع میشه که بازماندگانش در یک منطقه ای گیر می افتند که گیاهان غول پیکر در آن جا رشد پیدا کرده و انسان ها مسموم و برده خود کرده اند. قهرمان فیلم هم با خانواده اش سعی می کنند مقابل این گیاهان نجات پیدا کنند و از شهر خارج شوند. شخصیت منفی قصه هم یک مرد کوتاه قد بودش که در سانحه سقوط هواپیما در دستشویی با باد کردن تمامی لباس های غریق نجات، زنده از فاجعه بیرون می آید و سپس خودش کنترل هدایت گیاهان را برعهده می گیرد.

2. یک فیلم کمدی قدیمی فکر کنم مال دهه 60 یا 70 میلادی باشه. محصول کشور ایتالیا. گویا بازیگرش یک کمدین معروف ایتالیایی هست که اشتباهی جای یک مدیر قدرتمند یک شرکت تجاری اشتباه گرفته میشه. در واقع تو دو نقش بازی کرده. این فیلم رو سال 91 از شبکه پنج خراسان رضوی دیدم.

3. یک فیلم جنایی - قضایی که فکر کنم سال 85 یا 86 در ایام نوروز از برنامه سینما یک پخش شد. داستان یک پسر نوجوانی بود که مظنون اصلی قتل ناپدری اش شناخته شد. فیلم انگار بر اساس داستان واقعی بوده و شکنجه های روحی و روانی نیروهای پلیس روی پسر نوجوان در تیتراژ پایانی رو نشون میداد. آخرشم هم دادگاه به رای آزادی پسر میده و افرادی که در شکنجه این بچه نقش داشتند رو مجازات میکنه. دیگه نمایش فساد نیروهای امنیتی و قضایی آمریکا موضوع مورد علاقه صدا و سیما ایران هست!

4. یک فیلم ترسناک - اسلشر که تو سال 1390 از یک شبکه برون مرزی دیدم. دوبله اش اما مال جمهوری اسلامی ایران بود. درباره دو خواهر بودش که در شب نبود والدینشان مورد آزار و اذیت یک متجاوز قرار می گیرند. در طول فیلم چهره متجاوز نشون داده نمی شه و فیلم تاکیدش روی ترس روانشناسانه و موش و گربه بازی بین متجاوز و خواهر بزرگتر هست. در آخر هم موفق می شوند به پلیس تماس بگیرند و فرد را دستگیر کنند. در سکانس پایانی یک نمای بسته و نزدیک از فرد متجاوز نشون میدن که اون هم بسیار نامعلوم است.

فیلم اولی پیدا شد:

The Day of the Triffids (2009 TV series) - Wikipedia

فیلم دومی هم پیدا شد (البته آلمانی بود):

Non-Stop Trouble with my Double (1984)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or