۲۵ بازی ترسناک برتر تاریخ از نگاه IGN

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

FB_IMG_1729750288568.jpg

وبسایت IGN در جدیدترین خبر خود، ۲۵ بازی ترسناک برتر تاریخ را لیست کرده است که به شرح زیر است.

25. Stay Out of the House
24. Slender: The Eight Pages
23. The Evil Within
22. Condemned: Criminal Origins
21. Manhunt
20. Inside
19. Visage
18. Phasmophobia
17. Dead By Daylight
16. Until Dawn
15. Alan Wake 2
14. Soma
13. Clock Tower
12. Forbidden Siren
11. Resident Evil
10. Five Nights At Freddy's
9. Resident Evil 4/Remake
8. Left 4 Dead
7. Outlast
6. Alien Isolation
5. Dead Space/Remake
4. P.T
3. Amnesia: The Dark Descent
2. Resident Evil 2/Remake
1. Silent Hill 2/Remake

یعنی silent hill توی 25 تای برتر نیست ؟
با fatal frame ؟
حس می کنم لیست ساخته شده صرفا ادای دین به سایلنت هیل 2 و ریمیکش بکنه وگرنه سایلنت هیل چیزی از شماره دومش کم نداره شاید حتی ترسناک تر هم باشه .

آخرین ویرایش:
Condemned: Criminal Origins
یادش بخیر. واقعا با این دوران راهنمایی ترسیدم. حتی با داداشم هم بعضی جاهاش رو می‌رفتم، بازم می‌ترسیدم.
F.E.A.R هم یادمه همون موقع اومد و یه نشونه‌هایی از اون داشت، فهمیدم سازنده‌هاشون یکیه. واقعا مونولیث کارش درسته.

ولی عنوانی که حق داره اول باشه، Alien Isolation هست. بیشتر فکر کنم سر اون قضیه save کردن‌ها می‌ترسیدم. اگه نمی‌رسیدم به سیو بعدی و می‌مُردم، همه اون توی دریچه رفتن‌ها و فرار کردن‌ها رو باید تحمل می‌کردم دوباره.
خیلی ترسناک و در عین حال جالب بود. واقعا صداگذاری خیلی خوبی هم داشت که تق تق راه رفتن زنومورف رو قشنگ حس می‌کردی. اینکه نمی‌تونستی بکشیش و فقط باید فرار می‌کردی هم مزید بر علت بود.

DOOM 3 و F.E.A.R هم نیست! :D 🦢
IGN :
112936.jpg

همینکه ایول 3 ارجینال و Siren توی لیست نیست، از درجه اعتبار ساقطه. بدون هیچ شکی جز 3 بازی اول لیست عناوین هارور در تمام ادواره
سایرن هست نسخه اول اون لا به لا 12. Forbidden Siren ولی اره مثلا Blood Curse یکی از با کیفیت ترین و بهترین ترسناک های تاریخ نیست... اینقدر بازی اضافه تو لیسته که اینا هم به چشم نمیان... RE3 هم دقیقا افرین... جدی جدی ترسناک بود من قشنگ یادمه چه موقع بازی چه بعدش حتی قشنگ میترسیدم :D ذهنم رو کامل میگرفت، همین شد که عاشقشون شدیم دیگه... باز خوبه اینم نسخه اولش هست.... یا همین سایلنت هیل 2 1 3 4 و کلی بازی دیگه... بیشتر دیدگاه شخصیه انگار از ترس و ترسناک...

بازی سوم شخص اصولا نمیتونه ترسناک باشه وقتی با fov بالا، تسلط داری به جاهایی که با دوربین fps نمیشه دید
بازی که سرواویل و اکشن داره هم همینطور
این بابا هم به ترتیب زمانی که بازی کرده و یادشه لیست کرده
خون و دل و روده و کمبود جون و مهمات استرس زاست، ترسناک نیست، و فرم خالص و نابتر این استری رو تو بازیهایی مثل pubg یا تارکوف خیلی شدید تر میشه تجربه کرد
ترس تو بازی یعنی اینکه پشتت چیزیه و نباید برگردی نگاش کنی
ترس کل بازیهای لیست رو هم به شماره ۱۹ نمیرسه
کسایی که از ایول و sh ترسیدن قطعا و بدون شوخی با visage کارشون به بستری و بیمارستان میکشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or