بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

مبلغ رو برگشت زدن دوستان، بعد از اینکه بهشون پیام

بعد از اینکه تو زرین پال براشون تیکت ثبت کردم تو تلگرام بهشون پیام دادم که از طریق زرین پال براشون شکایت ثبت کردم و اگر هر چه سریع تر مبلغ رو برگشت نزنن از طریق enamad هم براشون تیکت میزنم، ظرف کمتر از 12 ساعت پول رو برگشت زدن و توی زرین پال هم پیام داده بود که مبلغ رو برگشت زدم لطفا تیکت رو ببندید!! پیام هم از طرف محمد امین رمضانی بود!! خواستم بگم پیگیری کنید دوستان تهدید کنید که اقدام میکنید بر علیهشون و مطمئن باشید مبلغ رو برگشت میزنن براتون، از جاهایی که فروشگاه حضوری دارن و معتبرن خرید کنید، مثل یانگ سنتر و نخل مارکت و گیم استور و پارسه گیم، تا جایی که من متوجه شدم اینا معتبرن، یا حق ❤️
من نمی‌دونم چطوری باید شکایت بکنم لطفا روش شکایت کردنتونو توضیح بدین تا ما هم شکایت بکنیم

سلام و درود، روش شکایت و تیکت زدن رو بگین اینجا تا دوستانی که نیاز دارن استفاده کنند
چی بنویسیم، چه مستنداتی لازمه، و......
سلام کار خاصی نداره ، اگر خریدتون با زرین پال بوده سرچ کنید پیگیری تراکنش زرین پال، وارد سایتی که نوشته پیگیری تراکنش بشید، شمارتون رو که وارد کنید کد یک بار مصرف براتون میاد، با اون کد وارد میشید، شماره کارتی که ازش خرید کردید، تاریخ دقیق و مبلغ و... رو وارد میکنید، شکایتتون هم تو قسمت متن تیکت بنویسید ، و عکس رسید تراکنش هم ترجیحا بارگزاری کنید تو قسمت پیوست فایل و در نهایت ارسال تیکت رو بزنید، زرین پال خودش پیگیری میکنه و باهاشون تماس میگیره، برای من که رمضانی کلاهبردار سریع پول رو برگشت داد، تیکتتون هم از طریق زرین پال من، سه خط بالا سمت راست، قسمت تیکت ها میتونید پیگیری کنید، البته پیامک هم میدن بهتون، امیدوار بدرد دوستان بخوره و بتونن پولشون رو برگردونن 🌹

بسیار عالی هست این CD Stop
من نزدیک یک سال هست تمام بازی هام رو از ایشون میگیرم
سرعت انلاین شدن پاسخ دهی و فعال سازی و پشتیبانی بی نظیر عالیه

من خودمم شخصا بازياى ظرفيتى رو از همينا ميگيرم.
نميدونم چرا انقد پشت سرشون هم حرف هست ولى مشكلى نداشتم تا حالا.
حتى مورد بوده ساعت ٣ نصفه شبم پشتيبانى انلاين بوده.
قبلا يانگ سنتر هم خوب بود ولى قيمتاش خيلى جديدا پرت شده.

• Like
Reactions: db07 and pedram_sad
این CDSTOP شاپش اوکیه پشتیبانیش هم خوبه ولی اکانت ها اشتراکیه. مثلا شما ظرفیت 2 میخرید بعد از چند وقت ممکنه قفل شه باید برید مجدد enable کنید. اگه ازشون بپرسید هم میگن که اکانتی که مد نظرتون هست اختصاصیه یا اشتراکی(حتما بپرسید قبل خرید)
شاپ گیم سیتی، NFG و اوکسین هم من خرید داشتم همشون اوکی بودن اکانت ها هم اختصاصی میدن پشتیبانی خوبی هم دارن. خیلی طول بکشه نصف روز پاسخ میدن. مثلا اوکسین گروه گپ هم داره تعداد کاربرهاشم بالاست همیشه هم فعاله میتونید استعلام بقیه کانال هم بگیرید اونجا. کانال خرید و فروش اکانت هم داره میتونید اکانت هاتون رو برای فروش مجدد بزارید تعداد کاربرها هم نسبت به بقیه گروه های این حالتی بیشتره. دوستان صفحات قبل لینک گروهشو فکر کنم گذاشتن.
یه شاپ دیگه هم هست np30 تقریبا جدیده و تعداد کاربرهاشم زیاد نیست من دیدم قیمت هاش خیلی خوبه و خیلی ها هم تاییدش کردن ازش گیفت کارت خریدم خیلی سریع با قیمت خوب و منطقی تحویل داد.
-----------------------------------------------
در کل انتظار میره وب سایت های فروش که ای نماد ودرگاه پرداخت دارن معتبر باشن ادم خیالش راحت باشه ولی وقتی میخری کلاهبردار از اب در میاد نه راه درستی برای شکایت هست نه میشه پیگیر قضیه شد. بزور بعد یه ماه اکانت بهت میدن بعدشم قفل میشه یا رمزشو عوض میکنن. این کانال های تلگرامی هم نمیگم قطعا خوبن یا در اینده مثل همین وب سایت ها نمیشن یا نمیبندن برن ولی فعلا خیلی بهتر از اب در اومدن. از اون طرف نه ای نماد داره نه درگاه پرداختی. دیگه باید ریسک کرد از بقیه مشورت گرفت خرید. این چندتا تا الان خوب از آب در اومدن. اگه ادامه پیدا کنن خوبه

• Like
Reactions: db07 and DM.JAGUAR
از کانال دیجیتال فکتوری خرید داشتم قبلا، راضی بودم.
امروز هم بعد از مدت ها بازی ظرفیتی (cod black ops6) میخواستم که خرید کردم ازشون و یه ساعته تحویل دادن اکانتو. کارشون خوبه

• Like
Reactions: tboy2022
یانگ سنتر ، فارست گیم ، ایکس گیم استور ، سی دی کی شیر ، پی فور گیم
کدوماشون معتبره یه بازی میخوام همه ندارن‌ اینا دارنش .

اتفاقا كمتره قيمتاش.
ازين كمتر ديگه جاى شك و شبهه داره :D
واتی گیم و اینفینیتی گیم باز قیمتاشون بهتره من از جفتشونم خرید کردم کمتر از ۱۰ دقیقه اکانت بهت میده
ولی در کل سی دی استاپ هم پشتیبانیش اوکیه هم قیمتاش فقط یسری از بازی ها رو در حد همون ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومنی که گفتم بالاتر میده :D

دوستان میشه یک سوالی بپرسم اگه میشه حتما جواب بدید میخوام به یک نتیجه گیری برای همه برسم که به نفعتونه . لطفا لیست چند بازی اخیری که خریدید رو به همراه قیمت خرید و فروشتون بنویسید . بازی هایی رو بنویسید که خریدید و قصد نگهداریش رو نداشتید و خریدید که بفروشید .
مثلا بنویسید Silent Hill Remake قیمت خرید 1800 قیمت فروش 1500 .
من احساس میکنم کلا این اکانت خریدن بیشتر از دیسکی خریدن هزینه بره . اکثر کسایی که میبینم بازی با قیمت بالا روز عرضه خریدن و اصلا نمیتونن به قیمت مناسب بفروشن با قیمت پایین فقط فروش میره . یه آماری بگیریم ببینیم چطوریه اوضاع پس حتما جواب بدید .

دوستان میشه یک سوالی بپرسم اگه میشه حتما جواب بدید میخوام به یک نتیجه گیری برای همه برسم که به نفعتونه . لطفا لیست چند بازی اخیری که خریدید رو به همراه قیمت خرید و فروشتون بنویسید . بازی هایی رو بنویسید که خریدید و قصد نگهداریش رو نداشتید و خریدید که بفروشید .
مثلا بنویسید Silent Hill Remake قیمت خرید 1800 قیمت فروش 1500 .
من احساس میکنم کلا این اکانت خریدن بیشتر از دیسکی خریدن هزینه بره . اکثر کسایی که میبینم بازی با قیمت بالا روز عرضه خریدن و اصلا نمیتونن به قیمت مناسب بفروشن با قیمت پایین فقط فروش میره . یه آماری بگیریم ببینیم چطوریه اوضاع پس حتما جواب بدید .

من هر وقت خريدم حدود ٣٠٠ الى ٥٠٠ ضرر داشته :D

• Like
Reactions: Scαrface
من هر وقت خريدم حدود ٣٠٠ الى ٥٠٠ ضرر داشته :D
همین دیگه من فکر میکنم کلا چیز مزخرفیه و تو پاچه آدم میره . من خودم فقط تا الان 2 بار بازی ظرفیتی خریدم که بعد بازی کردن برای فروختنش به مرگ خودم راضی شدم . همون چنل تلگرام که گذاشتی چند روز پیش ، منم توش عضوم . قشنگ ملت بازی هاشون رو نصف قیمت فروشگاه گذاشتن و کسی نمیخره حس میکنم این وسط از هر 10 تا 4 تا بازی هم کلا سوخت میشه و میندازن دور ملت چون کسی نمیخره .
یه جوریه ملت گول میخورن میگن خب الان دیسک بازی 3500 ـه اوه اوه خیلی گرونه میرم ظرفیتی میخرم 2500 به به ولی بعدش همون رو 1500 هم نمیخرن ازش در حالی که دیسک 3500 رو 2900 بذاره میخرن ازش تازه این برای الانه که این انگل ظرفیتی افتاده به جون همه اگه کسی از اینا نخره همه دیسکی بخرن که مثلا 3500 گیم میخره آدم راحت 3200 میشه فروخت هر کی خرید با 100-200 قیمت کمتر میتونه بفروشه تازه این وسط پول تو جیب یک مشت بچه 15 ساله اکانت بفروش هم نمیره ( که 99 درصدشون تو سایت های دارک وب با تتر ، اکانت میدن هندی ها با کردیت کارت دزدی براشون 100 دلاری رو به قیمت 75 دلار شارژ کنن و همون رو باهاش بازی میخرن و به 60 نفر به اسم ظرفیتی میفروشن )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or