جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

kopite گفته مثل این چند وقت اخیر، mlid مهمل گفته و خبری از افزایش عجیب و غریب و 5090 رو 2500 تا نیست

2024-10-15_14-18-27.jpg

_________
چین برداشته پرچمدارش رو به 167 دلار کاهش قیمت زده

2024-10-15_14-20-02.jpg

اینم بنچمارکهبالدورگیت 3 هست

2024-10-15_14-22-08.jpg

حدود 80 درصد از rx 580 ضعیفتر عمل میکنه. البته ادامه میدن و نسل بعد هم داره

از قدیم گفتن دشمن، دشمن من دوست من هست. مال اینه.

2024-10-16_2-24-46.jpg

جمعی از شرکتها شامل ماکروسافت، اینتل، گوگل و amd و ... با هم اومدن یه اکوسیستم مشورتی زدن برا x86
تا به نوعی به مقابله arm برن. البته ترس از کوالکام فقط نیست.اپل که اومده و انویدیا هم هست که شایعه شده سال آینده cpu های لپ تاپی مبتنی بر arm اش میاد تو بازار.

View attachment 354335
اختلاف سری 3000 با 4000 در بازی های path tracing خودشون خیلی بیشتر نشون می ده حتی 4090 هم به نسبت 4080 حدودا 50 درصد اختلافشون شده که نشون می ده این تکنیک کاملا شیره کارت ها می کشه بیرون
البته که این rt هست نه pt.

نابغه pt هم جزئی از ری هست و تکمیل کننده شه حتی توی بازی هم زیر شاخه ری تریسینگ هست و توی این تست ها هم این گزینه روشنه(عکس از خود سایت بنچمارک هست که روی چه تنظیماتی بنچمارک گرفته شده)
Path tracing is an extension of ray tracing

AlanWake2_2024_10_22_15_54_14_888.jpg

آخرین ویرایش:
با توجه به ادبیات ضعیف و غیر واضح در جوابی که به شما داده شده، من صلاح دونستم جهت بر طرف کردن شک به وجود آمده کمک کنم.
متاسفانه با اینکه اخیرا هم به ایشون تذکر داده شده که فلان خبر رو قرار میدی، توضیحی یا لینکی چیزی هم قرار بدی بد نیست، ولی بازم در جواب به صورت کاملا تند برگردن بگن که تو این زمونه یک Google بکن و تنبلی رو کنار بزار و حالا دقیق مطلب خاطرم نیست. دقیق نمی‌دونم چرا باید چنین لحنی و برخوردی داشته باشه یک نفر، به خصوص در مورد شما یا موردی که ذکر کردم وجود شک و واضح نبودن مطلب برای مخاطب کاملا مسئله به جا و درستی هست و خیلی لطیف تر میشه جواب گو بود به جای صفت های نا مناسب دادن به مردم.
بنچ مارک ها انجام شده تو اون عکس مال سایت gamegpu.com هست و بررسی کامل رو میشه از لینک زیر مشاهده کنید.
Alan Wake 2: The Lake House тест GPU/CPU | Action / FPS / TPS | TEST GPU
سایت به روسی هست و باید ترجمه کنید به انگلیسی، ولی به طور کل، در بخشی که کارت گرافیک های مختلف رو بررسی کردن، ابتدا دوتا اسکرین شات از تنظیمات بازی قرار دادن، که اون کاربر زحمت کشیدن اون بخشی که تنظیمات مربوط به RT هست رو اسکرین شاتش رو اینجا قرار داده که شک شما رو بر طرف میکنه از Path Tracing بودن وقتی Max+RT داره بررسی میشه.

نابغه pt هم جزئی از ری هست و تکمیل کننده شه حتی توی بازی هم زیر شاخه ری تریسینگ هست و توی این تست ها هم این گزینه روشنه(عکس از خود سایت بنچمارک هست که روی چه تنظیماتی بنچمارک گرفته شده)
Path tracing is an extension of ray tracing

AlanWake2_2024_10_22_15_54_14_888.jpg
خوب شد گفتی. چون من نمیدونستم و فکر میکردم که جزو fg هستش.

کابوس جدید برای اینتل؛ پردازنده‌های Arrow Lake نیز مشکل ناپایداری دارند!

به نظر می‌آید که ظاهراً مشکل ناپایداری پردازنده‌های نسل 13 و 14 در پردازنده‌های Arrow Lake اینتل نیز تکرار شده است. برخی گزارش‌ها از کرش کردن این پردازنده‌ها و ظهور صفحه مرگ در هنگام اجرای بازی‌ حکایت دارد.

پ.ن: بمیر دیگه اینتل بس کن دیگه بابا... بفروش شرکت وامونده رو به یکی که بلد باشه عین آدم پردازنده بزنه... همه لپ تاپ های بازار نسل 13-14 شده آدم تخم نمیکنه لپ تاپ بخره

با توجه به ادبیات ضعیف و غیر واضح در جوابی که به شما داده شده، من صلاح دونستم جهت بر طرف کردن شک به وجود آمده کمک کنم.
متاسفانه با اینکه اخیرا هم به ایشون تذکر داده شده که فلان خبر رو قرار میدی، توضیحی یا لینکی چیزی هم قرار بدی بد نیست، ولی بازم در جواب به صورت کاملا تند برگردن بگن که تو این زمونه یک Google بکن و تنبلی رو کنار بزار و حالا دقیق مطلب خاطرم نیست. دقیق نمی‌دونم چرا باید چنین لحنی و برخوردی داشته باشه یک نفر، به خصوص در مورد شما یا موردی که ذکر کردم وجود شک و واضح نبودن مطلب برای مخاطب کاملا مسئله به جا و درستی هست و خیلی لطیف تر میشه جواب گو بود به جای صفت های نا مناسب دادن به مردم.
بنچ مارک ها انجام شده تو اون عکس مال سایت gamegpu.com هست و بررسی کامل رو میشه از لینک زیر مشاهده کنید.
Alan Wake 2: The Lake House тест GPU/CPU | Action / FPS / TPS | TEST GPU
سایت به روسی هست و باید ترجمه کنید به انگلیسی، ولی به طور کل، در بخشی که کارت گرافیک های مختلف رو بررسی کردن، ابتدا دوتا اسکرین شات از تنظیمات بازی قرار دادن، که اون کاربر زحمت کشیدن اون بخشی که تنظیمات مربوط به RT هست رو اسکرین شاتش رو اینجا قرار داده که شک شما رو بر طرف میکنه از Path Tracing بودن وقتی Max+RT داره بررسی میشه.
زمانی که یک عده دارن براتون زحمت می کشن مجانی جای لایک و تشکر دنبال مچ گرفتن یا ضایع کردن هستید ادبیات درخورتون همینه پستی ناقصه یا متوجه نمی شید می تونید محترمانه درخواست توضیحش بدید نه اینکه تیکه بندازید تیکه بندازین جوابش می گیرید
ضمنا سایت روسیه بازم کروم و تقریبا تمامی مرورگرهای معتبر گزینه ترسلیت دارن هر چند این سایت عکسش گذاشته بود حتی نیازی به ترجمه هم نبود
متوجه نمی شید سوال بپرسید تیکه نندازید چون من منظور و هدف اینجور پست هاتون خوب متوجه می شم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or