اخبار مرتبط با انتشار بازیهای پلی استیشن روی پی سی

Mohammad@li

Gold User
1 MiVabfpSolGgA8s_1Gtiug@2x(1).jpg

بازی های عرضه شده:

HELLDIVERS™ 2
RATCHET & CLANK: RIFT APART
THE LAST OF US™ PART 1
™RETURNAL
MARVEL'S SPIDER-MAN
MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES
SACKBOY™: A BIG ADVENTURE
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection
GOD OF WAR
DAYS GONE
Predator: Hunting Grounds
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Horizon Forbidden West™ Complete Edition
HELLDIVERS™ Dive Harder Edition
Everybody's Gone to the Rapture

بازی های تایید شده:

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT - 16 May 2024
Until Dawn™ - 2024

آخرین ویرایش:
اون که صد در صد. و حتی ممکنه تا مقطعی باعث فروش بیشتر کنسول پلی استیشن هم بشه.
د لست گاردین و Shadow of colusus واقعا مورد انتظار هستن ولی خب انگار Bluepoint مدت زیادیه توی سکوت به سر میبره...
بلوپوینت داره ریمیک خونزاد رو میسازه آقا.
سرش رو شلوغ نکنین :D
======
اضافه کنم که من همچنان منتظر GT هستم.
تا آخر 2024 به پولی فونی ددلاین دادم ، اگه تایید نشه خیلی خره:D

======
من تازه تصمیم گرفته بودم که شبیه ساز بریزم و یبار دیگه خونزاده رو بازی کنم. یعنی دست نگه دارم تا ریمیک بیاد؟ :D

GT7 واقعا فاقد اهمیته:D چیزای مهمتری هست.

اصلا با موس و کیبورد نمیشه این بازی.
قابلیتای دوال سنس به گیم پلی بازی گره خورده و اگه بخوان تغییرش بدن بازی هم تغییر میکنه.
استرو بات هم آی پی جدیدی هست و کلا چیزی نیست که از خیلی وقت پیش روی کنسول بوده باشه.
اتفاقا اگه بخوان مخاطب جذب کنن الان وقتشه.
یه دوال سنس هم چیز گرونی نیست و هم میشه به عنوان دسته برای بازیای دیگه استفاده کرد و هم برای استروبات.
داری حرف منو تکرار میکنی. منم میگم بخاطر همین موضوع یه پورت ساده نیست.
اولا طبق آمار
Steam :: Steam News :: An update on Steam Input and controller support
59 درصد از کنترلرها ایکس و 26 درصد ماله پلی استیشنه ( حالا چقدر این ماله 5 باشه، خودش یه موضوعه)
در ثانی وقتی به آمار نگاه میکنی
Best of Steam - 2023
تو 2023 که لست و رچت عرضه شدند حتی تو 50 بازی بیشتر بازی شده با دسته نیستن.گاد و اسپایدر م تو لیست آخرن.
و نکته بعدی خود سکبوی به عنوان یه پلتفرمر رو pc نفروخت بدون دسته.
حالا یه دسته ببندی بهش، 60 دلار دسته 50 تا هم بازی، نمیفروشه.
اگه کسی دسته رو میخواست میرفت میخرید. واینمیسه که بعد 1-2 سال که آستروبات میاد بخاطرش برن دسته بخرن تا بازی کنن
قرار بود pro بخری. یکی هم بدی طاها.
ددلاینت کارساز نیست. باور کن نمیاد، میبینی پورترشونم رفته سراغ ریمستر سازی. پورتها تموم شده و از الان تا 2026 هی ریمستر هست که بده بیاد.
_________
pc گیمرها هر روز سر دعوا دارن بخاطر اکانت پلی استیشن
برن برا آستروبات الزام دسته رو قبول کنن.

GT7 واقعا فاقد اهمیته:D چیزای مهمتری هست.
ای ننگ بر تو
قرار بود pro بخری. یکی هم بدی طاها.
ددلاینت کارساز نیست. باور کن نمیاد، میبینی پورترشونم رفته سراغ ریمستر سازی. پورتها تموم شده و از الان تا 2026 هی ریمستر هست که بده بیاد.
پرو که با قیمتش برنامه هام رو خراب کرد :(

دل یک عاشق کاری به این شواهد نداره آقا.
دلت باید روشن باشه.

من با خود یامائوچی بستم.
Nixxes و اینها با اون خانومه طرفدار شاهن ، اینها رو ولش کن.
pc گیمرها هر روز سر دعوا دارن بخاطر اکانت پلی استیشن
برن برا آستروبات الزام دسته رو قبول کنن.
مای هندز آر ردی:D
اتفاقا همین دو روز پیش که برای برادرزادم سری اس خریدم کنارش یک فروند دوال سنس خریدم:D
واقعا تجربه خفنیه ، کاش سونی لایسنسش رو عمومی کنه که تو همه بازیها بتونیم ببینمش.

• Smile
Reactions: m.a.t and Sobhan_23
ای ننگ بر تو

پرو که با قیمتش برنامه هام رو خراب کرد :(

دل یک عاشق کاری به این شواهد نداره آقا.
دلت باید روشن باشه.

من با خود یامائوچی بستم.
Nixxes و اینها با اون خانومه طرفدار شاهن ، اینها رو ولش کن.

مای هندز آر ردی:D
اتفاقا همین دو روز پیش که برای برادرزادم سری اس خریدم کنارش یک فروند دوال سنس خریدم:D
واقعا تجربه خفنیه ، کاش سونی لایسنسش رو عمومی کنه که تو همه بازیها بتونیم ببینمش.
شاعر میگه
عاشقی را گر به عالم حاصلی بود / به دست ما و مجنون هم دلی بود.:>
یامائوچی بهت خیانت کرده، قبول کن.چرا بهم ریخت، میگفتی که قیمتش مناسبه. بیخیال gt شو و گر نه در غم این عشق، مثل شمع ذوب میشی و گر نه بزودی تو هم به سرنوشت جعبه جعبه دچار میشی..
_________
یور هندز آر ردی. هو منی هندز آر ردی ایز ده مین کوئزشن.
اینکه یکسری دوال دارن، دسترسه ولی 15 درصد تازه الان دارن با کنترلر تو استیم بازی میکنن. از این تعداد 26 درصد پلی استیشن دارن، حالا از اینا چند درصد 5 دارن، حالا از اینا چند درصد بازی میخرن.
این چیزیه که سونی میبینه و بنظ من اینم اسکیپه، مگه اینکه تغییر بدن و با موس و کیبوردم قابل بازی بشه.
از ویژگیهای دوال سنس میتونن دولوپرا استفاده کنن برا بازیهای خود سونی. یکسری میکنن یکسری هم نه. بعید میدونم خود سونی جلوشو بگیره برا بازیهایی که رو ps5 عرضه میشن

• Smile
Reactions: m.a.t
شاعر میگه
عاشقی را گر به عالم حاصلی بود / به دست ما و مجنون هم دلی بود.:>
یامائوچی بهت خیانت کرده، قبول کن.چرا بهم ریخت، میگفتی که قیمتش مناسبه. بیخیال gt شو و گر نه در غم این عشق، مثل شمع ذوب میشی و گر نه بزودی تو هم به سرنوشت جعبه جعبه دچار میشی..
نه وقتی قیمتش مشخص شد که بالای 700 تا در میاد بیخیال شدم ، اون مال قبلش بود که قیمت نداشت.
گرونه برام و توجیح نداره برای یکی دوتا بازی بخوام اینقدر پول بدم.
میخواستم برای توی سالن بخرم که مهمون و بچه ها میان سرگرم بشن که خب با این پول میشه به فکر گزینه های دیگه بود
:>

========

از ویژگیهای دوال سنس میتونن دولوپرا استفاده کنن برا بازیهای خود سونی. یکسری میکنن یکسری هم نه. بعید میدونم خود سونی جلوشو بگیره برا بازیهایی که رو ps5 عرضه میشن
منظورم اینه که خود این تکنولوژی عمومی بشه و همه بتونن ازش تو همه بازیها و روی هرپلتفرمی استفاده کنن.
وگرنه روی ps5 که خب بیشتر استودیوها استفاده میکنن.

مثلا مایکرو هم بتونه تو گیم پد بعدی خودش این قابلیت رو ارائه بده و روی بازیهای خودش بزاره ، یه همچین چیزی.
اگه نه حداقل جایگزینی براش بیاد چون با اینکه گیم پدهای مایکرو واقعا خوبن ولی نداشتن آداپتیو تریگرز و هپتیک فیدبکی که DS ارائه میده واقعا احساس میشه.

گیم پد فعلیش تو تریگرهاش یه نمه فیدبک داره ولی خیلی نخ نماست ، به سختی تو فورتزاها و عناوین محدود دیگه احساس میشه.
امیدوارم اون شایعه که چندماه پیش در مورد گیم پد بعدیش پخش شده بود واقعی در بیاد و نسل بعدی گیم پدهاش این قابلیت رو داشته باشه.
چون برخلاف دوال سنسن گیم پدهای مایکرو روی PC استاندارد هستن و همه گیر که بالطبع باعث میشه که انتظار داشت از اون به بعد روی همه بازیها این قابلیت رو ببینیم.

نه وقتی قیمتش مشخص شد که بالای 700 تا در میاد بیخیال شدم ، اون مال قبلش بود که قیمت نداشت.
گرونه برام و توجیح نداره برای یکی دوتا بازی بخوام اینقدر پول بدم.
میخواستم برای توی سالن بخرم که مهمون و بچه ها میان سرگرم بشن که خب با این پول میشه به فکر گزینه های دیگه بود
:>

========

منظورم اینه که خود این تکنولوژی عمومی بشه و همه بتونن ازش تو همه بازیها و روی هرپلتفرمی استفاده کنن.
وگرنه روی ps5 که خب بیشتر استودیوها استفاده میکنن.

مثلا مایکرو هم بتونه تو گیم پد بعدی خودش این قابلیت رو ارائه بده و روی بازیهای خودش بزاره ، یه همچین چیزی.
اگه نه حداقل جایگزینی براش بیاد چون با اینکه گیم پدهای مایکرو واقعا خوبن ولی نداشتن آداپتیو تریگرز و هپتیک فیدبکی که DS ارائه میده واقعا احساس میشه.

گیم پد فعلیش تو تریگرهاش یه نمه فیدبک داره ولی خیلی نخ نماست ، به سختی تو فورتزاها و عناوین محدود دیگه احساس میشه.
امیدوارم اون شایعه که چندماه پیش در مورد گیم پد بعدیش پخش شده بود واقعی در بیاد و نسل بعدی گیم پدهاش این قابلیت رو داشته باشه.
چون برخلاف دوال سنسن گیم پدهای مایکرو روی PC استاندارد هستن و همه گیر که بالطبع باعث میشه که انتظار داشت از اون به بعد روی همه بازیها این قابلیت رو ببینیم.
اون دیگه نمیشه. هر کسی اختراعش ماله خودشه و باید بعدی بسازه برا خودش و نشدنی هست.
گیم پد ماکرو چون عمرش طولانیتره رو pc بیشتر استقبال میشه.
سونی هم سر همین ویژگیها تو کیفیت ساختش کم گذاشت و باعث شده الان درقفت و اینا بیشتر پیش بیاد و سر همینم ایکس باکس همه گیرتره.
اون ایکس باکسم اگه اینا رو بیاره ممکنه از کیفیت بزنه

======
اخرین خبری که از bluepoint اومد این بود که بازی بعدیشون یه ip جدید هست مگه بعد اون 2030 40 شاید :D

GT ناموس پلی استیشنه
به شخصه غیرممکن میدونم بروی پی سی عرضه بشه.
در زمانه‌ی ما فقط نینتندو هنوز غیرتیه، حتی در حد یه امولاتور هم مزاحمین نوامیس رو بدبخت می کنه، اما بقیه از دم بی ناموسن :دی

همونطور ک میدونید استروبات یه تبلیغ خیلی منبسط شده و گل درشت پلی استیشنه

حالا نمیدونم این باعث شه بازی رو پی سی بیاد یا نه
من که خیلی بعید میدونم چون فروش Sackboy افتضاح بود رو کامپیوتر. با اینکه اون بازی هم عالی بود ولی انگار پیسی بازا خیلی علاقع ای به پلتفرمر ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or