Multi Platform Star Wars Jedi: Survivor

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
April 28, 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
FjOh3xyUoAEF6N8.jpg

سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
سبک: اکشن ادونچر
پلتفرم: PC , PS5 , Xbox Series
تاریخ عرضه: 28 آپریل, 2023​

ساعاتی پیش, کمپانی EA عنوان Star Wars Jedi: Survivor را با تیزری معرفی کرد.

داستان بازی 5 سال پس از جریانات قسمت اول اتفاق خواهد افتاد دارد.
این عنوان توسط استودیو Respawn, و بار دیگر با کارگردانی Stig Asmussen ساخته خواهد شد.

براساس گفته های آقای Asmussen:

"ما از تکنولوژی پیشرفته ای برای کمبت پویاتر و روایتی سینماتیک تر استفاده میکنیم, تا قصه ی Cal را در حالی که بالغ تر شده و در طول دوران تاریک برای زنده ماندن تلاش میکند گسترش دهیم. برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات بیشتر از بازی در طول سال هیجان زده ایم."

او همچنین درباره داستان گفت:

"کال باید یک قدم از تعقیب ناتمام امپراطوری جلو بماند, چرا که او شروع به حس فشار اینکه یکی از آخرین Jedi های باقی مانده در کهکشان است کرده است. به همراه همکار مورد اعتمادش BD-1, کال در طول سفرش با شخصیت های خاص و جالب زیادی روبرو و همراه خوهد شد. Jedi: Survivor کمبت پویای سری را به روش های خلاقانه گسترش خواهد داد. و برای زنده ماندن, کال باید توانایی های جدیدی را یاد گیرد و ارتباطش را با Force قوی تر سازد."

بازی در تاریخ 15 مارچ 2023, و برای کنسول های نسل نهم و PC عرضه خواهد شد.

تیزر اول
تریلر گیم پلی
تریلر نهایی

تصاویر

5.JPG 4.JPG
2.JPG 3.JPG

محتویات پیش خرید

SWJS_DeluxeEd_Preorder_Steam.png SWJS_StandEd_Preorder_Steam.png

آخرین ویرایش:
طبق گفته ی EA بازی بعدی استاروارز پایان این مجموعه خواهد بود! :(
بنظرم با توجه به روند داستان توی دو نسخه ی بازی می‌تونه که پایان نسخه سوم تراژیک بشه. شخصا دوست دارم کلیت داستان چیزی شبیه سه گانه ی دوم فیلم های استاروارز باشه :D بنظرم حتی با یکم تصور و تخیل میشه شباهت هایی هم بین این دو سری از لحاظ داستانی و شخصیت ها پیدا کرد :D

طبق گفته ی EA بازی بعدی استاروارز پایان این مجموعه خواهد بود! :(
بنظرم با توجه به روند داستان توی دو نسخه ی بازی می‌تونه که پایان نسخه سوم تراژیک بشه. شخصا دوست دارم کلیت داستان چیزی شبیه سه گانه ی دوم فیلم های استاروارز باشه :D بنظرم حتی با یکم تصور و تخیل میشه شباهت هایی هم بین این دو سری از لحاظ داستانی و شخصیت ها پیدا کرد :D
هیچی زوج و تقابل آناکین اسکای واکر و اوبی وان کنوبی نمی شه

هیچی زوج و تقابل آناکین اسکای واکر و اوبی وان کنوبی نمی شه
نه قطعا :D حالا منظور هم این نیست بیان دقیقا شبیهش در بیارن ولی اینکه تو همون فاز برن خیلی خوب میشه. قبلا هم گفتم مثلا یچیزی مثل اینکه کال کستیس به دارک ساید بپیونده و یا یه همچون چیزی :D

• Like
Reactions: Taha75
توی یوتوب پر شده از ویدئوهایی با موضوع مقایسه گرافیک و فیزیک و هوش مصنوعی این‌بازی با بازی های قدیمی مثل اساسینز های قدیمی ، رد دد ۱ و ۲ یا حتی لست آو آس ۱ روی پلی استیشن ۳ و غیره ...
دیگه از مقایسه با بازی های جدید مخصوصا استاروارز های EA گذشتن.
چیه آخه این یوبیسافت 😓

توی یوتوب پر شده از ویدئوهایی با موضوع مقایسه گرافیک و فیزیک و هوش مصنوعی این‌بازی با بازی های قدیمی مثل اساسینز های قدیمی ، رد دد ۱ و ۲ یا حتی لست آو آس ۱ روی پلی استیشن ۳ و غیره ...
دیگه از مقایسه با بازی های جدید مخصوصا استاروارز های EA گذشتن.
چیه آخه این یوبیسافت 😓
این بدبختو ریسپاون ساخته، بین هدکوارتر ea با ubi یک اقیانوس با کلی کشور فاصله هست:دی

این بدبختو ریسپاون ساخته، بین هدکوارتر ea با ubi یک اقیانوس با کلی کشور فاصله هست:دی
اشتباه اومدم🤣
دیدم استاروارزه سریع خالی کردم😅
میدونم اتفاقا خودم فن این نسخه هام و جفتشون رو بالای ۶۰ ۷۰ ساعت پلی دادم😗
ولی اصل مطلب مهمه 😉

نمیدونم چرا اکثرا اینجا دوست‌دارن کال بره سمت دارک ساید :|
اقا ول کنید بچه مردم رو، اون اخر بازی یادتون‌ نره cere چی گفت به کال، این مورد رو بعید میدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or