مودم vdsl بین 2-3 تومن چی پیشنهاد میدین؟
Archer VR400 خوبه ؟
در این رده قیمتی فعلا مدل TPLINK Archer AX10 بهتر از بقیه مدلها هست.
مودم vdsl بین 2-3 تومن چی پیشنهاد میدین؟
Archer VR400 خوبه ؟
ارچر وی ار ۴۰۰ مودم خوبیه.مودم vdsl هم هست؟
مودم vdsl هم هست؟
من مادر برد ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 دارم.
میخوام آنتن وای فای را کمی دورتر از مادر برد بزارم تا بهتر بتونه با مودم ارتباط بگیره
راهی برای افزایش طول کابلش هست ؟
اگر بله اسم کابل چیه ؟
جایی رو میشناسید که لپ تاپ دست دوم بخره؟
میخوام لپ تاپ رو بفروشم مشخصاتش اینه به نظرتون چقدر میرزه؟
Lenovo ideapad Gaming 3
Intel(R) Core(TM) i5-10300H CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz
RAM 16.0 GB
GTX 1650
SSD 128 + 1 T HDD
سالم و تمیز هم هست
دوستان سیستم گیمینگ تا 80 میلیون چی پیشنهاد میدین؟ترجیحا کارت گرافیک سری 40 انویدیا باشه
قیمت | مدل | نام قطعه |
---|---|---|
یازده میلیون و ۶۰۰ هزار تومان | Intel Core i5 12600K | CPU |
یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان | DeepCool AG500 ARGB | Cooler |
نه میلیون و ۵۰ هزار تومان | ASUS PRIME B760-Plus | MotherBoard |
هفت میلیون و ۴۵۰ هزار تومان | Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB | RAM |
سی و پنج میلیون و ۱۵۰ هزار تومان | ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 | VGA |
سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | WD Blue SN570 1TB | SSD-2 |
پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان | SAMSUNG 980 1TB | SSD |
هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | GREEN GP800B-HP EVO | Power |
چهار میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | GREEN Z5 SURENA | Case |
هشتاد و پنج میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام.اقا من زیاد وارد نیستم اینکه میگن سیستم دوتا ssd داشته باشه یکی مختص به نصب ویندوز و یکی برای ذخیره درسته؟ من الان یه سامسونگ ۹۹۰ ۲ترا دارم که همه چی رو اینع. لازمه یکی دیگه بگیرم؟
اگه آره چه مدلی بهترین مدله نسبت به قیمت
میتونم بجای اون رم که نوشتین ازیناگر پردازنده اینتل و QuickSync که دوستمون مدنظر نباشه این سیستم:
قیمت مدل نام قطعه بیست و دو میلیون تومان AMD Ryzen 9 7900X CPU شش میلیون و ۹۰۰ هزار تومان COOLER MASTER MASTERLIQUID PL240 Flux COOLING یازده میلیون و ۹۵۰ هزار تومان ASUS PRIME X670-P WI-FI AM5 MotherBoard چهارده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE 2*32GB DDR5 5600MHz -64GB RAM چهل و پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ASUS DUAL GeForce RTX 4070 Super 12GB GDDR6X VGA هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان WD RED 3.5" 7200 RPM 4TB HDD هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان SAMSUNG 980 PRO 1TB M.2 SSD - - ODD چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان GREEN GP700B-HP EVO GOLD Power شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان GREEN GRIFFIN G7 Case
اقا من زیاد وارد نیستم اینکه میگن سیستم دوتا ssd داشته باشه یکی مختص به نصب ویندوز و یکی برای ذخیره درسته؟ من الان یه سامسونگ ۹۹۰ ۲ترا دارم که همه چی رو اینع. لازمه یکی دیگه بگیرم؟
اگه آره چه مدلی بهترین مدله نسبت به قیمت
میتونم بجای اون رم که نوشتین ازین
Trident Z RGB ROYAL 2*32=64GB ddr5 6400MHz CL32 استفاده کنم ؟
بعد اینکه میشه فعلا کارت گرافیک رو کیس نذارم؟ میتونم بدون کارت گرافیک با پریمیر کار کنم ؟ یعنی بدون کارت گرافیک تو خروجی گرفتن سرعت فقط کمتر میشه ؟