بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان کسی psn انلاین بازی میکنه؟ من نت tdlte ایرانسل دارم چند وقتیه هر dnsی میزنم یا وصل نمیشه یا پینگ خوب نیست. الکترو یه مدت خوب بود. کسی dns رایگان یا اصلا سرویس کاهش پینگ درست حسابی که واقعا جواب بده تست کرده؟

دوستان کسی psn انلاین بازی میکنه؟ من نت tdlte ایرانسل دارم چند وقتیه هر dnsی میزنم یا وصل نمیشه یا پینگ خوب نیست. الکترو یه مدت خوب بود. کسی dns رایگان یا اصلا سرویس کاهش پینگ درست حسابی که واقعا جواب بده تست کرده؟
اینا رو تست کن
1️⃣Primary: 94.103.125.157
2️⃣Secondary: 94.103.125.158

• Like
Reactions: Panther_X
پی اس ان عمیقا ر ی د ه من با vdsl از استیم راحت تا ۴۵ مگابیت دانلود میگیرم رویه psn سرعت لاکپشتی هست نمیدونم مشکل ازچیه همه مدل dns امتحان کردم

سلام
دوستان من حدود ده روز میشه وضع اینترنتم خیلی خراب شده وضع شما چه جوری هست ؟؟ سرعت دانلود رو کنسول خیلی اومده پایین همچنین تماما شده اختلال و خیلی از دی ان اس ها هم کار نمیکنن حالا دانلود بماند دیگه بعضا نمیتونم حتی وصل بشم . رو pc و موبایل هم vpn هام مثل قبل کار نمیکنن
به نظرتون مربوط به شرایط منطقه هست ؟ مثل اینکه دوباره مسیولین اینترنت بین الملل رو مختل کردن

پی اس ان عمیقا ر ی د ه من با vdsl از استیم راحت تا ۴۵ مگابیت دانلود میگیرم رویه psn سرعت لاکپشتی هست نمیدونم مشکل ازچیه همه مدل dns امتحان کردم
اونی که عمیقا ر ی د ه PSN نیست, بزرگواران دیگه ای هستن که تو هر سوراخی انگشت میکنن.
-----------------------------
فیبر نوری شاتل چه جوری هستش ؟
این جعبه تقسیمش تو کوچه رو دیوار خونه بقلیه . خیلی فاصلم کمه باهاش.
از نظر سرعت و پینگ ممنون میشم بگید بهم.
قیمت مودم vdsl هم اگه دارید بگید لطفا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: lesnerss
اونی که عمیقا ر ی د ه PSN نیست, بزرگواران دیگه ای هستن که تو هر سوراخی انگشت میکنن.
-----------------------------
فیبر نوری شاتل چه جوری هستش ؟
این جعبه تقسیمش تو کوچه رو دیوار خونه بقلیه . خیلی فاصلم کمه باهاش.
از نظر سرعت و پینگ ممنون میشم بگید بهم.
قیمت مودم vdsl هم اگه دارید بگید لطفا
فیبر نوری ار همه نظر خوبه مشکلات vdsl و adsl نداره
مودم vdsl من پیشنهاد میدم ایسوس N16 یا مدل های بالاتر بخرید من یک ماه پیش خریدم ۲۷۰۰
چندتا خوبی این مودم

خودش نویز گیر داره و میتونی نویز خطتت رو کم کنی و استیبلش کنی
امکان نصب وی‌پی ان های Openvpn داره
محدودیت پهنای باند داره اگر بازی انلاین بازی میکنید بقیه به مودم وصلن میتونید پهنای باند رو بینشون اولویت بندی کنید یا تقسیم کنید که حین بازی پکت لاست نوسان پینگ نگیری

• Like
Reactions: NightKing

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• mallo
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or