اینا رو تست کندوستان کسی psn انلاین بازی میکنه؟ من نت tdlte ایرانسل دارم چند وقتیه هر dnsی میزنم یا وصل نمیشه یا پینگ خوب نیست. الکترو یه مدت خوب بود. کسی dns رایگان یا اصلا سرویس کاهش پینگ درست حسابی که واقعا جواب بده تست کرده؟
اینا مال شلتره؟ کلا وصل نمیشه با اینااینا رو تست کن
Primary: 94.103.125.157
Secondary: 94.103.125.158
من با فیبر نوری هم همین مشکلو دارم سرعت دانلود بسیار پایینپی اس ان عمیقا ر ی د ه من با vdsl از استیم راحت تا ۴۵ مگابیت دانلود میگیرم رویه psn سرعت لاکپشتی هست نمیدونم مشکل ازچیه همه مدل dns امتحان کردم
چیکار باید کرد به نظرت ؟من با فیبر نوری هم همین مشکلو دارم سرعت دانلود بسیار پایین
نمیدونم به نظرم چند تا از بچه ها که از شرکت های سرویس میگیرن به خصوص vdsl و ftth باید بیان بگن وضعیت اونا چه جوریه حداقل شاید معلوم بشه عیب اساسی از مخابراتهچیکار باید کرد به نظرت ؟
اونی که عمیقا ر ی د ه PSN نیست, بزرگواران دیگه ای هستن که تو هر سوراخی انگشت میکنن.پی اس ان عمیقا ر ی د ه من با vdsl از استیم راحت تا ۴۵ مگابیت دانلود میگیرم رویه psn سرعت لاکپشتی هست نمیدونم مشکل ازچیه همه مدل dns امتحان کردم
فیبر نوری ار همه نظر خوبه مشکلات vdsl و adsl ندارهاونی که عمیقا ر ی د ه PSN نیست, بزرگواران دیگه ای هستن که تو هر سوراخی انگشت میکنن.
-----------------------------
فیبر نوری شاتل چه جوری هستش ؟
این جعبه تقسیمش تو کوچه رو دیوار خونه بقلیه . خیلی فاصلم کمه باهاش.
از نظر سرعت و پینگ ممنون میشم بگید بهم.
قیمت مودم vdsl هم اگه دارید بگید لطفا