نسخه دیجیتال یا همان سسکی فیلم بشدت سم The Substance با بازی کراش سابق، دمی مور و گل بانو بهشتی و کیوت یعنی مارگارت کوالی، منتشر شد.
چرا سنشون میره بالا دیگه لایق کراش نیستننسخه دیجیتال یا همان سسکی فیلم بشدت سم The Substance با بازی کراش سابق، دمی مور و گل بانو بهشتی و کیوت یعنی مارگارت کوالی، منتشر شد.
به دو صورت میتونی ببینی اگر به ترتیب تاریخ انتشار ببینی یه خوبی داره قدیمی به جدید میشه و کیفیتها تو ذوغ نمیزنه اسپویل هم نمیشی ولی خط زمانیش صحیح نیست ولی اگر به ترتیب شماره ببینی سه گانه اول رو باید بعد از سه گانه دوم ببینی یه داستانی هم برات اسپویل میشهدوستان به ترتیب تاریخ انتشار استار وارز هارو چطور نگاه کنم بی زحمت از اولین نسخه اصلی و اسپین اف ها تا اخرین نسخه هایی که اومدن واسم لیست کنین به علاوه سریال هاش
پیشنهاد میکنم کلا همه فیلم ها رو به ترتیب زمان انتشار ببینید و نه تایملاین داستانیدوستان به ترتیب تاریخ انتشار استار وارز هارو چطور نگاه کنم بی زحمت از اولین نسخه اصلی و اسپین اف ها تا اخرین نسخه هایی که اومدن واسم لیست کنین به علاوه سریال هاش
در این فیلم به بازی Alien: Isolation اشاره شده و فده آلوارز هم به الهام گیری از این بازی اشاره کرده. به عنوان کسی که عاشق این سری هست از همین الان برای Alien: Isolation 2 هم هایپم . نسخه اول بازی برای من بهشدت لذتبخش و بینظیر بود و متاسفانه به جایگاهی که شایسته اون بود نرسید. پیشنهاد میکنم اگر کسی این بازی تجربه نکرده حتما به سراغ تجربه Alien: Isolation هم بره.نسخه با کیفیت Alien: Romulus اومد
PSA نسخه وب کیفیت 2160 شو داده با حجم 21 گیگبلوری بیگانه خیلی دیر میاد. باید دنبال یه کیفیت قابل قبول 2160 از همین وب باشیم.
اون مال psa نیست. به تازگی تو سایتش سورس هایی که ازشون انکود میکنه رو هم قرار میدهPSA نسخه وب کیفیت 2160 شو داده با حجم 21 گیگ
منم شروع کردم به دیدن الان رسیدم به قسمت هفتم و بر اساس انتشار دیدم. لذت بردم تا اینجاکه واقعا مجموعه قشنگی هست.دوستان به ترتیب تاریخ انتشار استار وارز هارو چطور نگاه کنم بی زحمت از اولین نسخه اصلی و اسپین اف ها تا اخرین نسخه هایی که اومدن واسم لیست کنین به علاوه سریال هاش