PlayStation Silent Hill 2 Remake

1666219058148.jpg

• عنوان Silent Hill 2 ساخته Bloober Team معرفی شد
• ساخته شده با Unreal Engine 5
• بازی انحصاری زمانی PS5 می باشد، همینطور برای PC هم منتشر میشود.
• حضرات Masahiro Ito و Akira Yamaoka برای تولید موسیقی بازی به طور نزدیک با Bloober همکاری کردند.
• کارگردان بازی Mateusz Lenart می باشد که Creative Director عنوان Medium بود .
• دوربین روی شانه و گیمپلی مدرن دارد
• طراحی صدای جدید
• تاریخ انتشار 2023

اطلاعات رسمی در مورد انجین بازی و ویژگی های بازی برای پلیرهای PS5 توسط بلوبرتیم (ترجمه اختصاصی):
عنوان Silent Hill 2 Remake ساخته شده با Unreal Engine 5 هست و ما در حال به‌روزرسانی آن هستیم. ما با امکانات Unreal Engine 5، شهر مه آلود و شوم را به روش هایی زنده می کنیم که تا این لحظه غیرممکن بود. این بازی بازیکنان PS5 را از نظر بصری، شنیداری و احساسی، بی اندازه به وجد خواهد آورد.

برخی از ویژگی‌های Unreal Engine 5 که واقعاً خواهند درخشید، Lumen و Nanite هستند. با این ویژگی ها گرافیک بازی را به سطوح جدید، بسیار دقیق و واقع گرایانه ارتقا می دهیم.

تکنیک Lumen یک راه حل برای نورپردازی جهان بازی است که کاملاً پویا است که بلافاصله به تغییرات صحنه و نور واکنش نشان می دهد. این بدان معناست که نور به طور واقع بینانه با محیط تعامل دارد، درست مانند دنیای واقعی باعث میشود کل محیط بازی به صورت طبیعی تری نورپردازی می شود.
از سوی دیگر، فناوری Nanite ابزار شگفت انگیزی برای طراحان سطوح است. با این تکنیک آن‌ها می‌توانند جهان‌هایی با جزئیات فوق‌العاده و محیط‌های واقعی‌تر ایجاد کنند که ظاهر و احساسی تقریباً واقعی دارند.

ویژگی های جدید PS5 اگرچه فقط گرافیک نیست. بسیاری از فضای استرس زای سایلنت هیل از موسیقی و طراحی صدا در آن ناشی می شود. به لطف قابلیت‌های صوتی سه بعدی PS5، بازیکنان می‌توانند مسیر دقیقی را که صدا از کدام طرف می‌آید را تعیین کنند. موتور صوتی WWise یک جلوه صوتی واقعی و باورپذیر ایجاد می کند که به بازیکنان کمک می کند احساس کنند واقعاً در بازی هستند.

البته کنترلر DualSense را فراموش نمی کنیم. ما قبلاً با عنوان قبلی خود یعنی The Medium نشان داده‌ایم که می‌توانیم در مورد بازخورد لمسی و محرک‌های تطبیقی بسیار خلاق باشیم. ما ایده‌های جدید بیشتری را برای Silent Hill 2 ارائه می‌کنیم، اما اجازه دهید فعلاً این را یک راز نگه داریم.

آخرین پیشرفت بزرگی که می خواهم به آن اشاره کنم، فناوری ذخیره سازی SSD است. جریان فوق سریع داده ها به این معنی است که بازیکنان هیچ صفحه بارگیری را نمی بینند، زیرا آنها به طور یکپارچه کل شهر Silent Hill را کاوش می کنند.

با استفاده از این فناوری‌ها، امیدواریم Silent Hill 2 را برای طرفداران قدیمی و جدید تجربه‌ای دلهره آور تر و فراموش‌نشدنی‌تر کنیم. ما مطمئن هستیم که می توانیم آن حس یونیک را در مورد عناوین کلاسیک فرقه ای را تکرار کنیم و جانی تازه در گیم پلی آن ببخشیم. نتیجه نهایی یک بازی سایلنت هیل خواهد بود که گرافیک و صدایی بهتر از هر بازی قبلی دارد. در حالی که توسعه هنوز تمام نشده است، ما نمی توانیم منتظر باشیم تا طرفداران آن را تجربه کنند.

آخرین ویرایش:
من کاملا نفرتت از کونامی رو درک می کنم فکر کنم مشخصه که خودم چقدر سایلنت هیل فنم ولی این بازی هر چی بوده خوب در اومده قبول دارم آس سری رو ریمیک کردن بازی که احتمالا بهترین داستانی رو داره که تا حالا توی ویدیو گیم روایت شده و همین داستان به تنهایی می تونست برای موفقیت بازی کافی باشه ولی این کارشون خوب بوده شاید اگه ماساهیرو ایتو کمکشون نمی کرد دوباره گند می زدن ولی خوب دراومده چشمت رو روی همه چیزببند و به عنوان یه سایلنت هیل فن این ریمیک رو بازی کن احتمالا نسخه های جدید سایلنت هیل همون راه بوک اف مموری و هوم کامینگ رو میره ولی خودت رو از یه بازی خوب صرفا به خاطر نفرتت از کونامی محروم نکن اینطور فکر کن که خود ماساهیرو ایتو بازی رو سرخود ریمیک کرده
نمیدونم چرا مد شده یکی تو انجمن یه جوابی اونم به غلط به کسی میده فقط صرف اینکه لایک برای رو کم کنی و تعصبات بیجا گرفته برای بقیه میشه فکت:دی
ماشالا تو تاپیک نمرات الیانسی بین pc و ps فنم شکل گرفته هر چی من گفتم ریشخند و مسخره کنن که پایه گذارش یه pc فن بودن تو‌ قدیم که از سایت رفتن، امیدوارم این حرکات بچه گانه تمام شه.
خوشحالم به هر حال اینجا انگار خبری از بچه بازی نیست و ری اکشن شما منطقی بود.
بگذریم. سوای قضیه نفرت از کونامی که درمورد من برای سایلنت هیل فقط نیست به خاطر MGS هم هست، شما به من بگو دو تا عکس گرفته باشی از یه سکانس یا صحنه مهم بهتره رو نگه نمیداری؟
حکایت بازی کردن اینم برای من دقیقا همینه تو وهله اول.
من همین امضام قرار بود همون متای ۸۶ هم نگیره و سقوط کنه بره سمت ۸۴ و ۸۳ قطعا نسخه پلی۲ شو ترجیح میدادم که زد رو دست نسخه اصلی و متاش شد ۸۸ به زور اومد رو ۸۷ اونم بازی که همه قسم میخوردن ساختارش قدیمیه تا اینجا رو بدون تعصب دقت کنید
دیدم بچه ها مود فیس انجلا رو گذاشتن بعد، منصف باشیم به نظرت خود جیمز هم لازم نداره؟
Guy Cihi شخصیت واقعی که جیمز ساندرلند رو از روش ساختنو سرچ کن، سیس یه انگلیشمن بور لاغر رو داره، پوست سفید و موی بور اصلا و ابدا به قیافه این اکتور کله سیاه جدید نمیخوره با این هیکل بدنسازیش. مطلقا. من نمیدونم جایزه چی رو برده از گیم اوادرز فقط.
هیچ جوره با این ریمیک سوای نمره از لحاظ ظاهر کاراکترها هم کنار نیومدم. از همون لحظه اول که جیمز رو نشون دادن، الان نسل نهم هستیم ناسلامتی و بشدت اون اکتوری که قیافه شو ورمیدارن مهمه، اکتور جیمز اصلی با اون تفاسیر که اصلا لاغر بوده و کاپشن بادش میکرد کجا، این تریپ پانک بدنسازی کجا.
حالا مسایل دیگه بماند من نمیدونم چرا به اندینگها اصلا دست زدن. اندینگ جدید گذاشتن.

عناوین آینده هم خوب خواهد بود چون ریمیکهای بعدی هم بلوبر بسازه قطعا کیفیت کمتر از بازی نمی‌بینیم
ریمیک که به درد من یکی نمیخوره...
بازی جدید میخوام شما بگو‌ ریمیک سایلنت هیل ۱ رو ساختن متای ۹۰ گرفت منم از خر شیطان اومدم پایین سر حرفم برای متای بالاتر. خب؟
بازی جدید رو خراب کنن چه فایده؟ چون اول و اخر این ریمیکا بالای ۹۰ درصد تجربه شونو‌ قدیم دو سه بار پلی دادم. هیچی به من هیجان یه سایلنت هیل جدید و قوی رو نمیده که اونم کانسپت حسابی میخواد.
تنها امیدم به سایلنت هیل اف هست. چون تیم ژاپنی بالای سرش هست ولی اونم خراب کنه فاتحه این سریو باید خوند.

باس فایت ها خیلی خوب شدن .
بازیگرای ادی و جیمز از بقیه بهترن و عالی تو نقش فرو رفتن اوجشم باس فایت ادی بود چقدر چسبید.
کلا اگه گیمر ها بازی اول تجربه می کردن بعد نظر می دادن بحث ها خیلی کم تر می شد. همین کار ها رو می کنید فلان کارگردان معروف که اسمش می اد :D جنگ راه می افته بر می گرده جوری رفتار می کنه که هر گیمری از بازیش خوشش نیومده هیتر هست چون یک چند نفر که حتی بازی تجربه نکردن رفتن گفتن بازی اشغال هست و اونم به خاطر همون چند نفر بقیه که رفتن بازی تجربه کردن و خوشش نیومده بود می گفت هیتر
من خودم تو دنیا گیم سری بازی های سایلنت هیل و فاینال فانتزی و مکس پین برام فرای عزیز هستن و اصلا روشون ناموسی غیرت دارم در حدی که بعد از تجربه ریمیک مکس دوست دارم بازنشست شم:D و دوست دارم 99 درصد بازی رمیک شده به نسخه اورجینالش وفادار باشه یا اگه چیزی هم اظافه کرد سایه نندازه روی موارد اورجینال. من هنوز سر ریمیک فاینال فانتزی 7 از نومورا شاکی هستم با اینکه با قسمت دومش ریبرت عشق کردم ولی هنوز سر تغیراتی که داده ازش متنفرم با اینکه بازی به خودی خودش عالی بود. همین حس سر ریمیک رزیدت اویل چهار داشتم مثلا با تغیرات نحوه مرگ لوییس یا تغیرات شخصیتی که توی اشلی دادن ( با اینکه دیگه رو مخ گیمر ها نبود) ولی من باهاش حال نکردم و همچنان بار ها بازی تکرار کردم ولی خب این تغیرات هنوز انتهای ذهنم مثل این می مونه که رو موارد اورجینال بازی سایه انداخته. برای همین ریمیک 4 با تمام عالی بودنش که شکی هم داخلش نیست و قطعا بار ها دوباره تجربش می کنم برای من اونقدر دلچسب نبود.
همین بحث من سر ریمیک سایلنت هیل 2 هم دارم حقیقتا اگه بلوبر پاش کج می ذاشت و یا تغیری می داد که روی موارد اورجینال سایه بندازه خودم الان شلنگ هیت روش داشتم می گرفتم ولی واقعا بازی قدم به قدم سعی کرده وفادار باشه و اگه چیزی هم اضافه شده این موارد اورجینال بودن که روی موارد جدید هنوز سایه دارن واقعا ریمیکی که انجام شده در حد RE2,DS خیلی وفادار هست. یعنی یک سری مواردی تو بازی هست که نشون می ده بازی ساز ها نتنها سایلنت هیل 2 حسابی بررسی کردن بلکه تمام سری سایلنت هیل رو هم رفتن زیر رو کردن حقیقتا ریمیکی که انجام شده امتیازش حقش هست و حسابی حرف برای گفتن داره در مقابل ریمیک های دیگه و اصلا ریمیک ضعیفی نیست مخصوصا تو ترسوندن و ترسناک بودن بنظرم یه سر گردن بالاتر از بقیه هم هست. قطعا بی ایراد هم نیست من هنوز با اکتینگ ماریا اصلا حال نکردم بازیگرش باید بهتر بازی می کرد انجلا هم یک جا هایی خوبه ولی یک جا هایی ضعیف ولی اون طرف جیمز و ادی شاهکار تو نقشن لورا هم خیلی خوبه.
همه از کونامی بدشون می اد و باید چند تا بازی مثل همین ریمیک بده تا باهاش خوب بشیم اونم نه دیگه در حد این ریمیک بلکه بهتر.

اضافه کنم جیمز اینجا هم ادم قوی نیست باید بشینی بازی تجربه کنی تا بفهمی چقدر جیمز ادم ضعیفی هست دم به دقیقه صدای نفس زدنش از روی ترس تو بازی شنیده می شه و اون حس استرس و خستگی به گیمر منتقل می کنه.

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا مد شده یکی تو انجمن یه جوابی اونم به غلط به کسی میده فقط صرف اینکه لایک برای رو کم کنی و تعصبات بیجا گرفته برای بقیه میشه فکت:دی
ماشالا تو تاپیک نمرات الیانسی بین pc و ps فنم شکل گرفته هر چی من گفتم ریشخند و مسخره کنن که پایه گذارش یه pc فن بودن تو‌ قدیم که از سایت رفتن، امیدوارم این حرکات بچه گانه تمام شه.
خوشحالم به هر حال اینجا انگار خبری از بچه بازی نیست و ری اکشن شما منطقی بود.
بگذریم. سوای قضیه نفرت از کونامی که درمورد من برای سایلنت هیل فقط نیست به خاطر MGS هم هست، شما به من بگو دو تا عکس گرفته باشی از یه سکانس یا صحنه مهم بهتره رو نگه نمیداری؟
حکایت بازی کردن اینم برای من دقیقا همینه تو وهله اول.
من همین امضام قرار بود همون متای ۸۶ هم نگیره و سقوط کنه بره سمت ۸۴ و ۸۳ قطعا نسخه پلی۲ شو ترجیح میدادم که زد رو دست نسخه اصلی و متاش شد ۸۸ به زور اومد رو ۸۷ اونم بازی که همه قسم میخوردن ساختارش قدیمیه تا اینجا رو بدون تعصب دقت کنید
دیدم بچه ها مود فیس انجلا رو گذاشتن بعد، منصف باشیم به نظرت خود جیمز هم لازم نداره؟
Guy Cihi شخصیت واقعی که جیمز ساندرلند رو از روش ساختنو سرچ کن، سیس یه انگلیشمن بور لاغر رو داره، پوست سفید و موی بور اصلا و ابدا به قیافه این اکتور کله سیاه جدید نمیخوره با این هیکل بدنسازیش. مطلقا. من نمیدونم جایزه چی رو برده از گیم اوادرز فقط.
هیچ جوره با این ریمیک سوای نمره از لحاظ ظاهر کاراکترها هم کنار نیومدم. از همون لحظه اول که جیمز رو نشون دادن، الان نسل نهم هستیم ناسلامتی و بشدت اون اکتوری که قیافه شو ورمیدارن مهمه، اکتور جیمز اصلی با اون تفاسیر که اصلا لاغر بوده و کاپشن بادش میکرد کجا، این تریپ پانک بدنسازی کجا.
حالا مسایل دیگه بماند من نمیدونم چرا به اندینگها اصلا دست زدن. اندینگ جدید گذاشتن.

ریمیک که به درد من یکی نمیخوره...
بازی جدید میخوام شما بگو‌ ریمیک سایلنت هیل ۱ رو ساختن متای ۹۰ گرفت منم از خر شیطان اومدم پایین سر حرفم برای متای بالاتر. خب؟
بازی جدید رو خراب کنن چه فایده؟ چون اول و اخر این ریمیکا بالای ۹۰ درصد تجربه شونو‌ قدیم دو سه بار پلی دادم. هیچی به من هیجان یه سایلنت هیل جدید و قوی رو نمیده که اونم کانسپت حسابی میخواد.
تنها امیدم به سایلنت هیل اف هست. چون تیم ژاپنی بالای سرش هست ولی اونم خراب کنه فاتحه این سریو باید خوند.

253DC80F-2085-4A9B-9F1E-0D3B068E87F1.jpeg

96C472E6-8F70-4963-B0D3-B1E3399DD5DC.jpeg

پ.ن: احتمال زیاد اون آرزوی دیدن یه ادامه درست و حسابی از سایلنت هیل هم هرگز بهش نرسیم متاسفانه.
تقریبا ۱۰۰ در ۱۰۰ گیمرها تا این حد دکتر پیش رفتن که حرف منطقیم قبول نمیکنن، قطعا هر آشغالی رو بتونن قالب میکنن به این قشر دیگه. تهشم مثل شورت مسیج شد مثل داونپور شد، به واسطه اسم سری میفروشه. دور باطلی که مدتها هم هست بوده.

ووک سازی! جدی به نظرتون چهره‌ی انجلای اویجینال به دختر ۱۵ ساله میخوره؟ واقعا داخل بازی چهره‌ی شخصیت انجلا مشکلی نداره. تمام سلول‌هاشون تسخیر شده توسط ووک :D
کاری به چهره ندارم ولی خب اون consultant company که کارش همین ووک سازیه تو credit بازی ذکر شده ‌ . فقط Sweet baby inc نیست هزار تا consultant company این مدلی ریخته.
پ ن : با این حال بازم ریمیک خوبیه.

View attachment 353326

پ.ن: احتمال زیاد اون آرزوی دیدن یه ادامه درست و حسابی از سایلنت هیل هم هرگز بهش نرسیم متاسفانه.
تقریبا ۱۰۰ در ۱۰۰ گیمرها تا این حد دکتر پیش رفتن که حرف منطقیم قبول نمیکنن، قطعا هر آشغالی رو بتونن قالب میکنن به این قشر دیگه. تهشم مثل شورت مسیج شد مثل داونپور شد، به واسطه اسم سری میفروشه. دور باطلی که مدتها هم هست بوده.

منطقى ترين حرف دنيا رو هم بزنى كه در اين مورد نميزنى.
وقتى توى يه محيطى بزنى كه كسى باهات موافق نيست ادامه دادنش مردم آزاريه!

سلام
دوستان من که هیچکدوم از نسخه های کلاسیک رو بازی نکردم، از داستان این ریمیک چیزی حالیم میشه؟
ممنون
توضیح دادم توی یکی از پستای صفحات قبلم.
برای فهمیدن کامل سایلنت هیل باید به نحوی یا همه ی نسخه هارو بازی کنید, یا از یوتیوب ببینید. همچنین باید مقاله بخونید. با بازی کردن نسخه ی دوم, خلاصه ی داستان این نسخه رو متوجه میشید, ولی اینکه بخواید تاریخچه ی شهر و اتفاقاتی که توش افتاده رو بفهمید و یا اینکه شخصیت های سری رو‌ بفهمید, باید سایر نسخه ها رو هم تحلیل کنید. توی همین نسخه ی ۲, از شخصیتی در نسخه ۴ حرف زده میشه.
تعجبم از دوستانیه که میگن نسخه ۱ ربطی نداره :دی شاید از نظر خلاصه ی داستان و شخصیت ربط نداسته باشه خیلی, اما سیر کلی داستان و تاریخچه ی شهر, ربط داره.

برای فهمیدن کامل سایلنت هیل باید به نحوی یا همه ی نسخه هارو بازی کنید, یا از یوتیوب ببینید. همچنین باید مقاله بخونید. با بازی کردن نسخه ی دوم, خلاصه ی داستان این نسخه رو متوجه میشید, ولی اینکه بخواید تاریخچه ی شهر و اتفاقاتی که توش افتاده رو بفهمید و یا اینکه شخصیت های سری رو‌ بفهمید, باید سایر نسخه ها رو هم تحلیل کنید. توی همین نسخه ی ۲, از شخصیتی در نسخه ۴ حرف زده میشه.
تعجبم از دوستانیه که میگن نسخه ۱ ربطی نداره :دی شاید از نظر خلاصه ی داستان و شخصیت ربط نداسته باشه خیلی, اما سیر کلی داستان و تاریخچه ی شهر, ربط داره.

فوق ليسانس سايلنت هيل شناسى كه نميخواد بگيره.
قراره بازيو تموم كنه و داستانشو بفهمه كه خب ميفهمه.
سنگ بزرگ نندازيد جلو پاى مردم :D

فوق ليسانس سايلنت هيل شناسى كه نميخواد بگيره.
قراره بازيو تموم كنه و داستانشو بفهمه كه خب ميفهمه.
سنگ بزرگ نندازيد جلو پاى مردم :D
والله از نظر من سایلنت هیل تنها بازی ای هست که از نظر داستانی ارزش اینو‌ داره که فپق لیسانسشو بگیره. چون واقعا تئوری های پشم‌ ریزونی پشتش هست و این داستان قوی و هزار لایه رو‌ نباید در حد یه نسخه ی ریمیک, پروندشو بست!
از طرفی من گفتم که اگر میخواید همه چیو در مورد سایلنت هیل بدونید و اینکه چطوری این اتفاقات اقتاده و با تئوری ها اشنا بشید بهتره اینکارو‌ بکنید!
من شخصا وقتی تحقیق کردم, واقعا ذهنم وارد فاز جدید شد اصلا.
حالا سنگ چیه؟ مگه دوتا سرچ کردن و تاپیک سایلنت هیل کامیونیتی خوندن اینقد‌ کار شاقی هست؟:دی
به هر حال سایلنت هیل جزو ۳ بازی برتر تاریخ از نظر داستان و رمز و رازه!

حرفات درسته ولی خب برای تجربه خود بازی یکم دقت به جزییات و نوشته ها کافیه که سر از داستان جیمز در بیاره . اینا برای وقتیه که طرف دیگه خیلی به سری علاقه مند شده باشه و بخواد از همه سایلنت هیلا سر در بیاره :دی

حرفات درسته ولی خب برای تجربه خود بازی یکم دقت به جزییات و نوشته ها کافیه که سر از داستان جیمز در بیاره . اینا برای وقتیه که طرف دیگه خیلی به سری علاقه مند شده باشه و بخواد از همه سایلنت هیلا سر در بیاره :دی
من هم گفتم دیگه :دی گفتم برای فهمیدن داستان سایلنت هیل ۲, همین نسخه کافیه :دی ولی برای شناخت کل شخصیتا و شناخت خود سایلنت هیل و اتفاقاتش, باید اونکارو‌ کرد‌:دی

برای فهمیدن داستان اصلی نیازی به سایلنت هیل 1 و بقیه نداره ولی در بازی اشارات خیلی زیادی به وقایع سایلنت هیل 1 و حتی 4 داره ضمن اینکه یکی از پایان ها کاملا به سایلنت هیل 1 مرتبط میشه در مورد چهره و اکت ها من از جیمز و ادی و لورا و تقریبا آنجلا با اینکه چهره اش تغییرات داشته مشکلی نداشتم ولی چهره واکت های ماریا نسبت به نسخه اصلی پایین تره.ولی در کل اگه از طرفداران این سری هستید این ریمیک شما رو راضی می کنه و عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• N!ma
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or