Last edited by a moderator:
هرکی دیگه بود تا حالا 10 تا دنباله ازش ساخته بود.دنباله ALIEN ISOLATION در دست ساخت هست(در اوایل پروسه تولید هستند)
هرکی دیگه بود تا حالا 10 تا دنباله ازش ساخته بود.
ولی بعد این همه سال واقعا عجیب و غیرمنتظره بود.
نسخه دوم Alien هم تایید شد ولی هنوز ROUTINE که تقریبا تو همون ستینگ قبل معرفی نسخه اول نمایش داشت نیومده
از لحاظ داستانی اول باید نسخه دوم رو بازی کنی بعد بری سراغ نسخه یک.بخدا اشک تو چشام جمع شد، مدت ها بود از ته دل خوشحال نشده بودم با این خبر دیدم نه، انقدرام بی تفاوت نشدم هنوز
نسخه دوم رو نگه داشته بودم که بعد قسمت اول رو PC، تجربه کنم
نسخه دوم یه پچ ساده 60FPS بگیره به نظرم کار تمومه. حداقل میشه انتظار داشت ۱ ماه تو Top 10 فروش باشه.از لحاظ داستانی اول باید نسخه دوم رو بازی کنی بعد بری سراغ نسخه یک.
ولی انقدر نسخه دوم گولاخه که ممکنه نسخه اول با اون عظمت و شاهکار بودنش ایراداتی ازش به چشمت بیاد.
یادش بخیر من بخاطر این گیم ۳۶۰ خریدم.
==================
امیدوارم بعد این برن سراغ آپدیت نسخه دوم برای نسل جدید.
بزار قیمتش بیاد. اونموقع جوایز دیگه هم میدی بهش. برا عرضه اش قیمت رد دد 2 رو تا 3 برابر بردن بالا.سیستم مورد نیازش از نسخه دوم هم بیشتره
همیشه اینطور بوده راکستار تو پورت PC جایزه تمشک طلایی داره
View attachment 352806
پورت رد دد 2 که افتضاح بود تا سه ماه آپدیت دادن تا بشه بازی رو انجام داد، گزارشات و ویدیوهای یوتیوبیش تا دلت بخواد هستبزار قیمتش بیاد. اونموقع جوایز دیگه هم میدی بهش. برا عرضه اش قیمت رد دد 2 رو تا 3 برابر بردن بالا.
البته رد دد 2 پورت خوبی بود. ولی برا پورت عنوان 2010 سی پی یو میان رده 2018 و گرافیک بالارده 2018 جالبه.
غصه نخور آخرین نسخه های fsr و dlss رو داره و فریم جنریشن هم ساپورته.
استاتر داشت و فریز ولی قابل بازی بود و افتضاح نبود که اون فریزم شدید نبود و بعضا رخ میدادپورت رد دد 2 که افتضاح بود تا سه ماه آپدیت دادن تا بشه بازی رو انجام داد، گزارشات و ویدیوهای یوتیوبیش تا دلت بخواد هست
من که همش کرش میدیدم و باگاستاتر داشت و فریز ولی قابل بازی بود و افتضاح نبود که اون فریزم شدید نبود و بعضا رخ میداد
خودم تو همون اوایل رفتم و تموم کردم. ایراد بزرگی در کار نبود و از همون آغازم ماد خورش کردن