شایعه از ریمستر کالکشن God of War در سال 2025 رونمایی میشه

dantemaximum

کاربر سایت
i-really-wish-santa-monica-would-release-a-complete-v0-t41j4uicgnfb1.jpg

🔳 لیکر مطرح Lunatic Ignus خبر از ریمستر کالکشن God of War داده که احتمالن نسخه Ascension هم شاملش میشه که قرار توی مارس 2025 که به تاریخ خودمون فروردین 1405 به مناسب 20 سالگی منتشر بشه، البته ایشون تو شبکه X این خبر رو نداده و تو صفحه دیسکوردش این خبر رو داده که ظاهرا به یقین نرسیده

lunatic-ignus.jpg

📌 سابقه لیکر برمیگرده به اطلاعات بازی Black Myth: Wukong که همگی بدرستی بیان کرده بود

ریمستر داریم تا ریمستر
ریمستر هایی مثل همین هورایزن یا dead rising یا ff type یا ffviicc که فراتر از یک ریمستر ساده هستند و رو انجین جدید منتقل شدند
کلی هم ریمستر داریم صرفا رزو رفته بالا و دو تا توف رو زمین می ندازن و با منت میگن این انعکاس RT هم داره برو راضی باش:دی

حالا اینم همین بحثه، اگه نسخه های کلاسیک رفته باشن روی انجین های داخلی جدید سونی یا انریل واقعا میارزه، ولی اگه بحث صرفا کالکشن هست، اصلا نمیارزه!!!

حالا طرف گفته جز سه گانه، نسخه های اسپین اف هم هست، سونی اونقدر دندون گرد هست که بعیده شش تا نسخه رو ریمستر شده با انجین جدید عرضه کنه، جز اینکه کالکشن باشه

ولی شخصا حاضر بودم اینا هر نسخه رو با همون گیمپلی، ولی گرافیک نسل نهمی عرضه می کردن، و هر نسخه رو بسته به میزان هزینه ای که براش شده 30-40 دلار بفروشند!

دو قسمت اول باید با گرافیک در سطح اسنشن اجرا بشه و اگر قرار همینجوری دست نخورده عرضه بشه مفت نمی ارزه بنظرم باید مثل کراش تریلوجی هر سه بازی کامل باز سازی بشه

images.jpg

• Like
Reactions: Iman Shadow
برای نسخه های اول و دوم و نسخه های پی اس پی اگه یچیزی مث ریمستر سه گانه جی تی ای در بیارن خوبه.
پورت پی سی هم بدن که ماهم استفاده کنیم :D

برای نسخه های اول و دوم و نسخه های پی اس پی اگه یچیزی مث ریمستر سه گانه جی تی ای در بیارن خوبه.
پورت پی سی هم بدن که ماهم استفاده کنیم :D
ببین ریمیک شادو او کلوسوس هست اونو تصور کن یه یه چیزی مثل این قراره بشه که بنظرم شاهکاره.
دوربین بیاد رو شونه و اینا اصلا فکرشم نکنید نه نیکسس اینکارس و نه اصلا میشه چون کلا باید دوباره بازیو از نو بسازن. یه چیزی مثل ریمیک شدو او کلوسوس میشه

سه گانه اصلی ریمیک شه احتمال بالا متای +۹۰ و BP بسازه راحت +۹۵
خوشا به حال طرفداراش. همون ریمستر اچ دی پلی استیشن۳ هم ۱-۲ ش رو‌ زدم معرکه بود چه شود ریمیکش

فقط تنها حسرتم اینه این وضع برای بازی های شرقی نیست خیلی لاکپشتیه سرعت ریمیک شدنشون:(

من انتظار داشتم هر کدوم از god of war های کلاسیک رو به ترتیب نسخه باز سازی و گرافیک و گیم پلیش رو کاملا بروز و امروزی بکنه مثل ریمیک resident evil 4
اما با این خبر بنظر میرسه با یه ریمستر ساده طرف هستیم که به شدت نا امید کننده هست واسه شخصی که نسخه 4 و 5 god ow war رو با اون گرافیک و گیم پلی و بقیه مکانیزم های عالی تجربه کرده بخواید این نسخه هارو تو سال 2025 یا 2026 با گرافیک و گیم پلی تاریخ گذشته بازی کنه
until dawn رو که بازی 8 9 سال پیشه بخوای ریمیک کنی بعد بازی 20 سال پیش رو ریمستر کار جالبی نیست
من بشخصه به گرافیک و گیم پلی کمتر از ragnarok راضی نمیشم

• Like
Reactions: xerexplay
من انتظار داشتم هر کدوم از god of war های کلاسیک رو به ترتیب نسخه باز سازی و گرافیک و گیم پلیش رو کاملا بروز و امروزی بکنه مثل ریمیک resident evil 4
اما با این خبر بنظر میرسه با یه ریمستر ساده طرف هستیم که به شدت نا امید کننده هست واسه شخصی که نسخه 4 و 5 god ow war رو با اون گرافیک و گیم پلی و بقیه مکانیزم های عالی تجربه کرده بخواید این نسخه هارو تو سال 2025 یا 2026 با گرافیک و گیم پلی تاریخ گذشته بازی کنه
until dawn رو که بازی 8 9 سال پیشه بخوای ریمیک کنی بعد بازی 20 سال پیش رو ریمستر کار جالبی نیست
خب نمیشه همچین چیزی.
ریمیک اون بازیها هرکدوم خودش یک بازی جدیده.
کل طراحی مراحل و گیم پلی رو باید بریزن دور و از نو یه بازی جدید بسازن.
اونهم با یک هزینه چند صد میلیون دلاری برای هر نسخه!

خب از لحاظ اقتصادی منطقی تر اینه که برن یه بازی جدید بسازن تا بخوان دوباره 12-10 سال از وقت یه استودیو رو بگیرن برای ریمیک اون نسخه ها.
این ریسمترها هم میاد برای اونهایی که علاقه مندن یا دنبال نوستالژی هستن و...

اگه این شایعه واقعی باشه پس میشه انتظار داشت ریمستر کالکشن uncharted هم قبل یا بعدش بیاد.
که خب خبر خوبیه.

خب نمیشه همچین چیزی.
ریمیک اون بازیها هرکدوم خودش یک بازی جدیده.
کل طراحی مراحل و گیم پلی رو باید بریزن دور و از نو یه بازی جدید بسازن.
اونهم با یک هزینه چند صد میلیون دلاری برای هر نسخه!

خب از لحاظ اقتصادی منطقی تر اینه که برن یه بازی جدید بسازن تا بخوان دوباره 12-10 سال از وقت یه استودیو رو بگیرن برای ریمیک اون نسخه ها.
این ریسمترها هم میاد برای اونهایی که علاقه مندن یا دنبال نوستالژی هستن و...

اگه این شایعه واقعی باشه پس میشه انتظار داشت ریمستر کالکشن uncharted هم قبل یا بعدش بیاد.
که خب خبر خوبیه.
ریمیک کردن اونها ممکنه زمان بر باشه اما میتونن هر کدوم از نسخه هاش به اندازه نسخه 4 یا 5 فروش داشته باشن هر چی نباشه داستان 3 نسخه اول به مراتب بهتر از 2 نسخه اخیر بوده
البته نظر تو منطقی تره و فکر نکنم این همه هزینه و وقت رو صرف اینا بزارن
البته یه مدت پیش ویدیو ای از ریمیک نسخه یک که فن مید بود پخش شد حد اقل میتونن چنین گرافیکی رو ازش در بیارن یکم زاویه دوربین عوض میشه طراحی محیط ها گسترده تر میشن و گیم پلی کمی بروز تر میشه
---
انچارتد کالکش اصلا قدیمی نبود الان هم بخوان فقط بافت ها و نور پردازیش رو بهتر کنن و بهش ray tracing اضافه کنن شاید مثل نسخه 4 بشه گرافیکش
اما god of war اینطور نیست هر کدوم واسه ps3 ریمستر شدن و بیشتر از اون جایی واسه ریمستر شدن ندارن دیگه مگر ریمیک

• Like
Reactions: ps4best

بنظرم حتی نیازی به ریمستر هم نبود، چه برسه به ریمیک که سال‌ها زمان و وقت می‌بره. sm بهتره همین گاو جدید رو دیگه پیش ببره و وقت الکی بر نسخه‌های قدیمی نزاره. همین الانش ۶ ساله کوری داره چیز موش چال می‌کنه.

بنظرم حتی نیازی به ریمستر هم نبود، چه برسه به ریمیک که سال‌ها زمان و وقت می‌بره. sm بهتره همین گاو جدید رو دیگه پیش ببره و وقت الکی بر نسخه‌های قدیمی نزاره. همین الانش ۶ ساله کوری داره چیز موش چال می‌کنه.
مگه قراره بدن سانتا ریمیک کنه این همه استودیو دیگه واسه همکاری
به هر حال من به عنوان یه فن نظرم رو گفتم و قلبا دوست دارم ریمیک بشن
وقتی عناوینی مثل horizon zero dawn و until dawn که نیازی نیست میشن

هزینه ریمیک چند صد میلیون دلاری میشه و قطعا خود سانتا باید این کارو بکنه و طبیعتا سونی همچین نقشه ایی نداره. اما اگه این کار رو میکردن فروش چند ده میلیونی تضمین شده بود.
اما جدای اینها، تجربه بازی با دوربین سوم شخص با گرافیک امروزی در المپیوس واقعا چیز سکسی ایی میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or