Multi Platform Metaphor: ReFantazio

سازنده
Studio Zero
تاریخ انتشار
2024
ناشر
ATLUS
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
kv-sp.jpg

در اخرین استریم Xbox Games Showcase بازی جدید خالق Persona 3,4,5 معرفی شد.این بازی در اصل اواخر سال 2016 با نام Project Re:Fantasy معرفی شد

این تاپیک در اینده اپدیت خواهد شد

بازی 11 اکتبر عرضه میشه
به تاریخ خودمون میشه روز جمعه ۲۰ مهر ۱۴۰۳

پ.ن: فقط ۷۰ دلارمون کجا بود:D
بدبختی احتمال بالا قفل دنوو هم داره و کرک هم که فعلا نه خبریه نه سمت مدتهاست که کرکرها سمت بازیهای ژاپنی میرن.
نسخه سوییچم نداره بشه از طریق امولاتور اجراش کرد.
اینجاست که کسایی که هنوز PS4 شون رو نگه داشتن برد شیرینی میکنن:D

• Like
Reactions: Dante _Sparda
کاش رو گیم پس میومد حداقل:D
همون Persona 3 Reload هم شانس اوردیم اومد و بهترین گزینه ای بود که میشد بیاد از بین بازیای اخیر اتلوس.

اینم که معلوم نیست دیگه کی بازی کنیم. فعلا فاتحه کرک خونده س رو PC.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
خب دمو رو تموم کردم ، کمی بیشتر از 5 ساعت برام طول کشید.
بازی برام ترکیبی از پرسونا ، SMT و تا حدی FF بود + مکانیکهای جدید.
اصلا اونطور که یکسری میگن پرسونا کلون و... اصلا واقعیت نداره.
خب بازی آتلوسه ، حتما بخشی از مکانیکها از بازیهای دیگه استودیو تو این هم میبینیم.
اگه اینطور باشه پس کل بازیهای فرام سافتور رو باید دیمن سولز کلون حساب کنیم ، خود اون رو هم باید کینگزفیلد کلون حساب کنیم و الی آخر...

طبق معمول داستان تا پایان دمو خیلی خوب بود ، چیز خیلی جدیدی نبود ولی جذاب روایت شد ، خب تازه اولشه و مقدمه بازی بود.
همینطور تا اینجا شخصیت پردازیها و دنیاسازیش عالی بود.
بازی خیلی سینماییه و طبق معمول میتونین انتظار سینماتیکهای inengine و همینطور انیمه ای خیلی با کیفیتی رو داشته باشین.

UI بازی خیلی خوبه.
گرافیکش جذابه و آرت استایلش رو دوست دارم.

از لحاظ پرفورمنس خیلی از P3 Reload بهتره و من استاتر و... ندیدم اصلا.
مشکلی که باهاش دارم موقع دویدن صحنه های اطراف بلوری میشه که اصلا دوست ندارم.
یه کمی هم این اسلایدهای آمار و... که بعد مبارزات نشون میده رو دوست دارم زمانش رو کمتر کنن.
قدیمترها حوصلم بیشتر بود و مشکی نداشتم اما الان دوست دارم بتونم سریعتر ردشون کنم.

اینهم اضافه کنم که بازی شروع آنچنان جذابی نداره ولی به مرور و پله پله جاش رو تو دلتون باز میکنه.
خیلی دوست دارم بتونم بازی کنم و از سیوم ادامه بدم ولی مطمئنا تو لانچ نمیتونم بخرم.

فقط امیدوارم این یکی ورژن فلان ادیدشن نهایی نداشته باشه.
یه درصدم احتمال نمیدم نداشته باشه. :D
تنها چیزی که میشه بهش امید داشت اینه که یکم آدم شده باشن، حداقل یه upgrade path برای دارنده های نسخه اورجینال بزارن.

fatmitsu.jpeg

فقط امیدوارم این یکی ورژن فلان ادیدشن نهایی نداشته باشه

اگر اشتباه نکنم قبلا اینسایدرها گفته بودند اتلوس و سگا توی بازی های جدیدشون مثل این بازی یا P6 قصد دارند بجای عرضه نسخه کامل مثل گوتی یا رویال با محتوای اضافه یکی دو سال بعد از نسخه اورجینال، این محتوای اضافه رو در قالب سیزن پس و دی ال سی های مختلف عرضه کنند. چون فکر کنم این روش در دراز مدت سود و درامد زایی بیشتری براشون داره. مثلا گفته بودند P6 قراره دی ال سی های داستانی مختلفی داشته باشه. حالا باید دید تا چه حد حقیقت داره. این بازی که فکر کنم هنوز رسما دی ال سی داستانی براش معرفی نشده. در مورد P3R که یجورایی درست بود با اون سیزن پس و دی ال سی ها، هر چند هنوز معلوم نیست تا یک سال دیگه نسخه کاملی براش بیاد.

View attachment 352821

اگر اشتباه نکنم قبلا اینسایدرها گفته بودند اتلوس و سگا توی بازی های جدیدشون مثل این بازی یا P6 قصد دارند بجای عرضه نسخه کامل مثل گوتی یا رویال با محتوای اضافه یکی دو سال بعد از نسخه اورجینال، این محتوای اضافه رو در قالب سیزن پس و دی ال سی های مختلف عرضه کنند. چون فکر کنم این روش در دراز مدت سود و درامد زایی بیشتری براشون داره. مثلا گفته بودند P6 قراره دی ال سی های داستانی مختلفی داشته باشه. حالا باید دید تا چه حد حقیقت داره. این بازی که فکر کنم هنوز رسما دی ال سی داستانی براش معرفی نشده. در مورد P3R که یجورایی درست بود با اون سیزن پس و دی ال سی ها، هر چند هنوز معلوم نیست تا یک سال دیگه نسخه کاملی براش بیاد.
البته P3 رو که نمیتونستن جور دیگه ای منتشر کنن.
یا باید کلا با DLC از اول میدادن یا مثل الان که جدا و با فاصله منتشر کردن.

اما واقعا خیلی بده اون روال سابق.
ملت عملا باید دو بار بازی رو میخریدن که خیلی عجیبه اون شکل و واقعا ظلمه در حق کسی که تو روز انتشار بازی رو میخره و حمایت میکنه.
امیدوارم همونطور که میگی از خر شیطون پایین اومده باشن.

احیانا کسی بازی رو شروع نکرده پلی دادن؟!
فقط امیدوارم این یکی ورژن فلان ادیدشن نهایی نداشته باشه.
من که خیالم راحته. چون سال دیگه که PS5 Pro گرفتم اون موقع گذاشتم برمش.
شک نکن اینم احتمال 99% همینطوریه. ولی همیشه تا بوده... داستان تو همون نسخه اصلی پرونده ش بسته شده.

• Like
Reactions: tboy2022
منم یکی دو ساعتی بازیش کردم لامصب این اتلوس و فرام سافتور بازی هاشون هر چقدر خفنن از اونور گرافیک بازی هاشون واقعا داغونه و باید یه فکری به حال انجین فسیلشون بکنن حالا فرام باز گرافیک هنری فوق العاده ای داره ولی این اونم نداره.بازی از نظر موزیک و گیم پلی و داستان اصلا جایی برای بحث نمیزاره ولی گرافیکش مخصوصا گرافیک محیط های بازی بدجور تو ذوق میزنه حالا قیاس مع الفارقه ولی من همین الان دارم لست پارت ۱ هم میرم اونجا فقط ادم دوست داره بچرخه تو محیط بی نظیر بازی با گرافیک وحشتناک بالاش.

منم یکی دو ساعتی بازیش کردم لامصب این اتلوس و فرام سافتور بازی هاشون هر چقدر خفنن از اونور گرافیک بازی هاشون واقعا داغونه و باید یه فکری به حال انجین فسیلشون بکنن حالا فرام باز گرافیک هنری فوق العاده ای داره ولی این اونم نداره.بازی از نظر موزیک و گیم پلی و داستان اصلا جایی برای بحث نمیزاره ولی گرافیکش مخصوصا گرافیک محیط های بازی بدجور تو ذوق میزنه حالا قیاس مع الفارقه ولی من همین الان دارم لست پارت ۱ هم میرم اونجا فقط ادم دوست داره بچرخه تو محیط بی نظیر بازی با گرافیک وحشتناک بالاش.
من بازیو تجربه نکردم، ولی هرچی نمایش دیدم، محیط های بازی دستکمی از افتضاح نداره:دی
کاش اینم مثل ریمیک پرسونا با انریل ساخته می شد
محصول کلی به شدت عالی در اومده
ولی من وقتی فکر می کنم حدود 12 سال پیش
لول 5 با ni nu kuni رو نسل هفت چی داده!
با خودم میگم اگه مسیر اون استدیو خوب عوض نمی شد و تمرکزش رو کنسول های بالارده می موند، چه چیز وحشتناک تر تمیزی از نظر ویژوال می تونست عرضه کنه(با تمرکز رو موبایل و نینتندو، اینا بعیده دیگه برگردن به اون دورانشون)

حالا امیدوارم برا پرسونا 6 برن رو انریل، وگرنه احتمالا پرسونا3 قراره تر تمیز تر باشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or