به تاریخ خودمون میشه روز جمعه ۲۰ مهر ۱۴۰۳بازی 11 اکتبر عرضه میشه
همون Persona 3 Reload هم شانس اوردیم اومد و بهترین گزینه ای بود که میشد بیاد از بین بازیای اخیر اتلوس.کاش رو گیم پس میومد حداقل
پشمااااام
یه درصدم احتمال نمیدم نداشته باشه.فقط امیدوارم این یکی ورژن فلان ادیدشن نهایی نداشته باشه.
فقط امیدوارم این یکی ورژن فلان ادیدشن نهایی نداشته باشه
البته P3 رو که نمیتونستن جور دیگه ای منتشر کنن.View attachment 352821
اگر اشتباه نکنم قبلا اینسایدرها گفته بودند اتلوس و سگا توی بازی های جدیدشون مثل این بازی یا P6 قصد دارند بجای عرضه نسخه کامل مثل گوتی یا رویال با محتوای اضافه یکی دو سال بعد از نسخه اورجینال، این محتوای اضافه رو در قالب سیزن پس و دی ال سی های مختلف عرضه کنند. چون فکر کنم این روش در دراز مدت سود و درامد زایی بیشتری براشون داره. مثلا گفته بودند P6 قراره دی ال سی های داستانی مختلفی داشته باشه. حالا باید دید تا چه حد حقیقت داره. این بازی که فکر کنم هنوز رسما دی ال سی داستانی براش معرفی نشده. در مورد P3R که یجورایی درست بود با اون سیزن پس و دی ال سی ها، هر چند هنوز معلوم نیست تا یک سال دیگه نسخه کاملی براش بیاد.
من که خیالم راحته. چون سال دیگه که PS5 Pro گرفتم اون موقع گذاشتم برمش.فقط امیدوارم این یکی ورژن فلان ادیدشن نهایی نداشته باشه.
من بازیو تجربه نکردم، ولی هرچی نمایش دیدم، محیط های بازی دستکمی از افتضاح ندارهمنم یکی دو ساعتی بازیش کردم لامصب این اتلوس و فرام سافتور بازی هاشون هر چقدر خفنن از اونور گرافیک بازی هاشون واقعا داغونه و باید یه فکری به حال انجین فسیلشون بکنن حالا فرام باز گرافیک هنری فوق العاده ای داره ولی این اونم نداره.بازی از نظر موزیک و گیم پلی و داستان اصلا جایی برای بحث نمیزاره ولی گرافیکش مخصوصا گرافیک محیط های بازی بدجور تو ذوق میزنه حالا قیاس مع الفارقه ولی من همین الان دارم لست پارت ۱ هم میرم اونجا فقط ادم دوست داره بچرخه تو محیط بی نظیر بازی با گرافیک وحشتناک بالاش.