PlayStation Ghost of Yōtei

سازنده
Sucker Punch Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpg
امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که بازی جدید استودیوی Sucker Punch با عنوان Ghost of Yōtei و معرفی قهرمان جدیدمان، آتسو، در راه است.

وقتی تصمیم گرفتیم یک بازی جدید از سری Ghost بسازیم، هدفمان حفظ اصول اصلی بود که با Ghost of Tsushima پایه‌گذاری شده بود: تجربه جنگجویی سرگردان در ژاپن فئودالی، آزادی در اکتشاف با ریتم دلخواه بازیکن، و نمایش زیبایی‌های بی‌نظیر این جهان.

با این حال، به دنبال نوآوری بودیم. برای خلق چیزی که هم تازه باشد و هم آشنا، از داستان جین ساکای و جزیره تسوشیما فراتر رفتیم و روی مفهوم Ghost تمرکز کردیم. در Sucker Punch، ما عاشق داستان‌های آغازین هستیم و این بار خواستیم بفهمیم که داشتن قهرمانی جدید با نقاب Ghost چه معنایی دارد و چگونه می‌توان افسانه‌ای جدید را شکل داد. این رویکرد ما را به Ghost of Yōtei رساند: یک قهرمان تازه، داستانی نو و منطقه‌ای جدید از ژاپن برای کاوش.

اگرچه امروز جزئیات داستان را فاش نمی‌کنیم، اما می‌توانیم بگوییم که سفر آتسو در سال 1603 آغاز می‌شود، یعنی بیش از 300 سال پس از وقایع Ghost of Tsushima. داستان ما در سرزمین‌های اطراف کوه یوتی رخ می‌دهد، قله‌ای سر به فلک کشیده در قلب منطقه اِزو، ناحیه‌ای که امروزه با نام هوکایدو شناخته می‌شود. در سال 1603، این منطقه هنوز خارج از قلمرو رسمی ژاپن بود، سرزمینی وحشی و بکر با چمنزارهای پهناور، توندرای یخ‌زده، و تهدیدهایی پیش‌بینی‌ناپذیر. این محیط، تفاوت چشمگیری با جزیره تسوشیما و سامورایی‌های منظم آن دارد و فضایی ایده‌آل برای روایت داستانی اصیل و جدید است که بی‌صبرانه منتظر به اشتراک گذاشتن آن با شما هستیم.

این بازی نخستین عنوان استودیوی Sucker Punch است که به‌طور کامل برای پلی‌استیشن 5 ساخته شده، و ما مشتاقانه منتظریم تا بر مبنای دستاوردهای بصری Ghost of Tsushima پیش برویم و دنیایی حتی واقعی‌تر خلق کنیم. با دیدی وسیع و گسترده، بازیکنان قادر خواهند بود تا از فاصله‌های دور به چشم‌اندازهای خیره‌کننده بنگرند، آسمان‌های پرستاره و شفق قطبی را مشاهده کنند، و حرکات باد را که با طبیعی‌ترین حالت در چمنزارها و گیاهان جریان دارد، تجربه کنند. علاوه بر این، بهبودهای بیشتری در زمینه بصری در راه است که در آینده با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. این محیط جدید فرصت معرفی مکانیک‌های تازه، ارتقاءهای گیم‌پلی و حتی سلاح‌های نوآورانه را نیز فراهم می‌کند.

تریلر امروز ما نگاهی اجمالی به این دنیای جدید ارائه می‌دهد، اما چیزهای بسیار بیشتری برای نمایش وجود دارد. در ماه‌های آینده جزئیات بیشتری را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت، از جمله اطلاعاتی درباره سفر آتسو و شخصیت‌ها (و حیواناتی) که در طول این مسیر با آن‌ها آشنا خواهد شد. ما همیشه قدردان موفقیت Ghost of Tsushima بوده‌ایم و بی‌صبرانه منتظریم که شما همه‌ شما در سال 2025 بازی Ghost of Yōtei را تجربه کنید.
ترجمه توسط دوست خوبمون @Romell

آخرین ویرایش:
من با این بازی کاری ندارم چون به اندازه کافی چیزی ازش معلوم نشده.
البته با فاجعه کانکورد و سرمایه پشت اون داستان, هیچی نه تنها از سونی بلکه از هیچ کمپانی ای بعید نیست.
پس اگه فردا مشخص شد که این بازی مورد دار هست جانب داری الکی نکنید, حالا بعضیا شاید نظرشون فرق کنه ولی میدونم که یسری برای طرفداری از یک اسباب بازی
هر دفاعی میکنن.

ولی موضوع زن بودن شخصیت اصلی نیست. موضوع وک بودن و ایدئولوژی زدگی این محصولاته.
خودتونم خوب میدونید که وکیسم طی این چند سال با این بازی ها چیکار کرده.

دیالوگ های کرینج, غیر واقعی, جهت دار و بی معنی.
کرکترهای بدقیافه و بدون هیچ گونه جذابیت و هویتی.

الان یکی میاد به ما تهمت سکسیست بودن میزنه.
نه, چه ربطی داره؟ جذابیت شخصیت اصلی هیچ ربطی به مسائل جنسی یا حتی زیبایی شخصیت نداره.

مسئله خیلی سادست, هر نوع شخصیتی, چه مرد چه زن و چه خیالی باید یک جذابیت, کاریزما و شخصیت پردازی ای داشته باشه تا بیننده بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه و به داستانش اهمیت بده. هیچکس نمیتونه با یه گرل باس ارتباط برقرار کنه, چون میدونه واقعی نیست, جالب نیست و زور چپون شدست.

بازم میگم که قضاوت درباره این بازی زوده, اما یسری از این واکنش ها کاملا طبیعیه چون این چرندیات بارها و بارها به خوردشون داده شده.

آخرین ویرایش:
البته با فاجعه کانکورد و سرمایه پشت اون داستان, هیچی نه تنها از سونی بلکه از هیچ کمپانی ای بعید نیست.
پس اگه فردا مشخص شد که این بازی مورد دار هست جانب داری الکی نکنید, حالا بعضیا شاید نظرشون فرق کنه ولی میدونم که یسری برای طرفداری از یک اسباب بازی
هر دفاعی میکنن.

نه, چه ربطی داره؟ جذابیت شخصیت اصلی هیچ ربطی به مسائل جنسی یا حتی زیبایی شخصیت نداره.

مسئله خیلی سادست, هر نوع شخصیتی, چه مرد چه زن و چه خیالی باید یک جذابیت, کاریزما و شخصیت پردازی ای داشته باشه تا بیننده بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه و به داستانش اهمیت بده. هیچکس نمیتونه با یه گرل باس ارتباط برقرار کنه, چون میدونه واقعی نیست, جالب نیست و زور چپون شدست.

بازم میگم که قضاوت درباره این بازی زوده, اما یسری از این واکنش ها کاملا طبیعیه چون این چرندیات بارها و بارها به خوردشون داده شده.
شخصیت اصلی قسمت قبلی هم ظاهرش خیلی خیلی خیلی معمولی بود. ظاهر این شخصیت هم با محیط بازی می‌خونه.
این که توش بخوان اجندای فراماسونری و محافل مخفی چپ شیطانی رو بذارن یا نذارن رو هم از تریلرش نمیشه فهمید.

هر دفاعی میکنن.

کامل ترین و درست ترین کامنت بازی سنتر

شخصیت اصلی قسمت قبلی هم ظاهرش خیلی خیلی خیلی معمولی بود. ظاهر این شخصیت هم با محیط بازی می‌خونه.
این که توش بخوان اجندای فراماسونری و محافل مخفی چپ شیطانی رو بذارن یا نذارن رو هم از تریلرش نمیشه فهمید.

چهره کرکتر بازی یه چهره کاملا نرمال از یک زن ژاپنیه و اگر کسی سختشه مواجهه با این واقعیت, همیشه میتونه به طراحی های فوق اغراق آمیز سری محبوب final fantasy و همینطور دنیای انیمه ها پناه ببرد..

چهره کرکتر بازی یه چهره کاملا نرمال از یک زن ژاپنیه و اگر کسی سختشه مواجهه با این واقعیت, همیشه میتونه به طراحی های فوق اغراق آمیز سری محبوب final fantasy و همینطور دنیای انیمه ها پناه ببرد..
شما کامنت من رو مطالعه نکردید
من درباره این بازی قضاوت نکردم و به صورت کلی گفتم, بنظر من هم ظاهرش به ستینگ بازی میخوره و بله جین ساکای هم معمولی بود
از تریلر هم گفتم چیزی معلوم نمیشه و زوده. خود جین با وجود معمولی بودنش و حتی شاید ضعف شخصیتش داستان و آرک بدی نداشت و این خودش یک نوع جذابیت
و انتظار ما برای این قسمت همونه و بیشتر.
اگه منظورتون زیبایی هست که در کل زیبایی چیز نسبی ایه, اما وقتی با ایدئولوژی جلو میان و از قصد شخصیت های زشت طراحی میکنن دیگه نمیشه ازش ایراد نگرفت.
باز هم میگم که منظور من این بازی نیست.

گفتم صبر کنیم و ببینیم, و گفتم اگه بعضی ها نگران شدن دلیلش وکیسم هست و این اجندا ای که شما میگی کاملا چیز واقعی ای هست و یه سرمایه بزرگ پشتشه, میتونید برید تحقیق کیند
نه تئوری توطئه هست و نه چیز مخفی.
یه سرچ بزنید و ببینید DEI و ESG چی هستن.

در نهایت میگم اگه بازی موردی داشت (که هنوز نمیدونیم) خواهشا اگه فن هستید دفاع بی دلیل نکنید و انصاف داشته باشید. تشکر.

آخرین ویرایش:
انقدر وک و چپ تمام کمپانی های غربی فرا گرفتن و تفکر هاشون رو زور چپون کردن این دیدگاه بد برای گیمر ها به وجود امده و الان بیشترین حاشیه های دور بازی هم بخاطر بازیگر نقش اصلی این بازی که طرفدار همون خط هست و باعث نگرانی گیمر ها شده که نکنه تاثیری روی گیم داشته باشه وگرنه که از یک نمایش کوتاه خیلی زود برای نظر دادن.

انقدر وک و چپ تمام کمپانی های غربی فرا گرفتن و تفکر هاشون رو زور چپون کردن این دیدگاه بد برای گیمر ها به وجود امده و الان بیشترین حاشیه های دور بازی هم بخاطر بازیگر نقش اصلی این بازی که طرفدار همون خط هست و باعث نگرانی گیمر ها شده که نکنه تاثیری روی گیم داشته باشه وگرنه که از یک نمایش کوتاه خیلی زود برای نظر دادن.
این حرفا که بزارید بازی بیاد سپس درباره‌ش داوری کنیم تا نسل 7 اعتبار داشت. اکنون بازی هنوز معرفی نشده میشه با بررسی اعضای استودیوی X تا اندازه زیادی مطمئن شد قراره پروژه آیندشون چه سمت و سویی داشته باشه.

آخه اینا هم خودشون می خارن 😂 من که مشکلی ندارم با صداپیشه تا وقتی که دیدگاه هاش رو وارد بازی نکنن و صرفا کارش رو انجام بده ولی خب وقتی این همه تنش هست، اینا دست گذاشتن رو بحث بر انگیز ترین آدمی که می تونستن برای این نقش انتخاب کنن. خود یارو هم شروع کرده نصف کاربرای توییتر رو که اصلا نه صنمی باهاش داشتن نه یه بار تا حالا باهاش حرف زدن رو بلاک کرده 😂 تو بایوش هم که هزار تا پرچم و ضمیر و غیره هست خب طبیعیه باعث دیدگاه بد ملت بشه...

ولی دوستان پیشنهاد خوبی دادند، با حجم زیاد این خزعبلات خارج از بازی، ای کاش یک تاپیک مخصوص میزدید که بحث های این شکلی بره اونجا، و تاپیک بازی اینطوری به فاضلاب کشیده نشه،

چون با این وضعیت، نهایتا کل تاپیک ها به فاضلاب کشیده میشه، از طرفی یک عده فرومر یا نیمچه فرومر گیمر صبح تا شب میخوان این چیزا رو بکوبن و با همین کار، گیمر ها هم تحریک به پاسخ گویی میشن، و خب نتیجه چی میشه؟ اینکه هر صفحه یکی میاد یه چیزی میپرونه، و بحث ها هم نتیجتا منحرف میکنه،

یک تاپیک اسپم سنتر دیگه بزنید با محوریت همین بحث های سیاسیت زده خارج از بازی، هر چقدر دلشون میخواد اونجا با دژمن مبارزه کنند، این ورم تاپیک بازی ها یک نفسی میکشه،

انصافا این فضا رو ببینید؟ ایا با این روند، کسی میل پیدا میکنه بیاد ادمیزادی راجع به بازی گپ بزنه؟ فعالیت گیم محور داشته باشه؟ داشته باشه هم، ایا با حجم بالای خزعبل؛ میتونه همیشه تحمل کنه؟ یا یک پست میزنه و بعد از فضای متعفن بحث های حاشیه ای فراری میشه و دوباره تاپیک میفته دست همین مبارزین نستوه؟

به نظرم یک فکر اساسی به حال این وضعیت بکنید، شده شبیه اواخر تاپیک ورسس که یارو نصفه شب میومد یک شر و ور راجع به سونی میگفت و بعد 1 هفته تاپیک حول محور اون شر و ور و پاسخ بهش میچرخید...

یه تاپیک جدا اسپم سنتر مخصوص این مبارزین سیاست شناس بزنین، هم اینا راحت میشن هم بقیه... ازادی بیان هم حفظ میشه :D

یه چیزی بگم نریزید سرم ، شماها روی 2 دقیقه تریلر نظر می دید در مورد شخصیت بازی ، مگه jin چی بود؟ یه شخصیت کاملا مقوا تک بعدی بود یه کوچولو تو dlc روش کار کردن ، حقیقتا من این ستینگ بیشتر دوست دارم داستان بازی شخصی باشی تا در مورد جنگ و ..... خیلی وایب RDR2 بهم داد .

من اولش که تریلر بازی رو دیدم به شدت هایپ شدم ولی بعد رفتم توییتر این یارو اریکا ایشی رو دیدم و گفتم بیچاره شدیم :D
FmN5ySuacAEiV69.jpeg
به نظر من از همین الان مشخصه که وقتی بازیگر اصلی رو با همچین گرایش جنسی انتخاب میکنن تهش قراره بازی چی در بیاد!
مشخصه که گرافیک و گیم پلی خوب خواهد بود ولی باید با یه داستان کرینج و یه بازی پر از شخصیتای زن با قیافه عجیب غریب روبرو باشیم.

حالا یه سری از دوستان اشاره کردن که توی سوشیما ۱ یکی از شخصیتای اصلی اینجوری بوده! بله بود ولی نه شخصیت اصلی بازی بود و نه توی چشم فرو میکرد. صرفا یه اشاره کوتاه شد و رفت پی کارش. حالا سوالی که پیش میاد اینه. اینا اگه نمیخوان از شخصیت و گرایش جنسی این بازیگر توی بازی بگن، چرا اصلا همچین بازیگری انتخاب کردن؟

چن وقت پیش هوروایزون ۲ رو حدود ۱۰۰ ساعتی بازی کردن و تقریبا بیشتر تابستون رو وقت گذاشتم روش که تقریبا کاملش کنم و بعد از اون تصمیم گرفتم دیگه بازی بعدی این فرنچایز رو نه تهیه کنم و نه تجربه.

هرجای بازی میرفتم یه npc زن بود مث عکس پایینی.
horizon-forbidden-west-gauntlet-run-aloy-tenakth-charger.jpg
اگه تعریفشون از زن اینه من ترجیح میدم بازی نکنم نسخه بعدیو.

یا مثلا vilian اصلی بازی این هست که یه شخصیت پردازی به شدت مزخرف داره.
Regalla.png

جدا از این شخصیتا، داشتم مقداری با داستان و کشتن رباتا حال میکردم تا اینکه dlc رو بازی کردم و از همون اولش به حالت تهوع در اومدم و حتی ماموریتای فرعی دی ال سی رو هم نرفتم دیگه.

یکی از رییس قبیله ها که این مرد باشه هم توی بازی یکی از بی عرضه ترین شخصیت ها نمایش داده میشه.

8utbmhma0yl81.jpg
کلا همیشه منتظره تا زن بالایی بیاد جرش بده و خب طبق معمول ایلوی میاد وسط مرد بی عرضه رو نجات میده.

آخرین ویرایش:
مشخصه که گرافیک و گیم پلی خوب خواهد بود ولی باید با یه داستان کرینج و یه بازی پر از شخصیتای زن با قیافه عجیب غریب روبرو باشیم.

عجب!
و همه اینهارو از یه تریلر ۲ دقیقه ای که بخش اعظمش رو دارو درخت و حیوانات تشکیل داده بود استخراج کردید؟

عجب!
و همه اینهارو از یه تریلر ۲ دقیقه ای که بخش اعظمش رو دارو درخت و حیوانات تشکیل داده بود استخراج کردید؟
خیر
با توجه به سابقه استودیو که گرافیک هنری خوب میسازه.
و با توجه به بازیگری که انتخاب کردن برای شخصیت اصلی!

حالا یه عده اینجا هرچی سونی بسازه که تا آخرین نفس حمایت میکنین. مشکلی هم نداره ولی خب نظر یه سریا ممکنه عوض بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or