بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت TD-LTE (سریعترین و با کیفیت ترین اینترنت کشور)

عرض ادب و ارادت...
مودم B612 که خریده بودم دیروز رسید و امروز هم آنتن لگاریتمی که براش گرفته بودم..
جالب این بود که اولا مودم پلمب بود و خوب همه لوازمش هم هوآوی هست و پشت مودم و پنل و ..همه چی اکیه..فقط روی مودم بجای لوگوی هوآوی یه لوگوی دیگه هست و نوشته های پشتش هم انگلیسی نیست..
داخل پک هم 2 تا آنتن اکسترنال بود که توی مشخصات مودم زمان خرید حرفی ازش نزده بودن...فرصت بشه این یکی دو روز آنتن رو نصب میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم..

• Like
  • Love
Reactions: pbgame and hooman28
عرض ادب و صبح بخیر...
خواستم اطلاع بدم که دیروز فرصت شد آنتن رو نصب کنم..روی پشت بام وقتی مودم رو تست میکردم برای تنظیم همه چی خوب و قابل قبول بود ، در بهترین حالت هم سیگنال 8 و سرعت 70 مگابیت بود..با یکم تلاش کابل آنتن رو از لوله ای که بود رد کردم و آوردم تا داخل واحد ، طول کابل 15 متر و همه چی بدون تغییر ، اما وقتی توی خونه آنتن رو به مودم وصل کردم سیگنال افتضاح و سرعت نهایتا 11 بود..همه چیو چند بار بررسی کردم ولی فایده نداشت..حتی کانکتور رو بررسی کردم ولی فایده نداشت..فقط خستگی و اعصاب خوردی + مودمی که با کلی ذوق گرفتم و ..موند به تنم
فکر میکنم باید دوباره برگردم به یه مودم آوت دور ولی با کیفیت تر از قبلی..اساتید مدلی هست که تست کرده باشن و مورد تاییدشون باشه و خوب فاکتور قیمت هم خیلی بالا نباشه..؟چون احتمالا هردوتا مودمی که دارم رو باید رد کنم و یه مئل قویتر و بهتر بگیرم..

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pbgame and hooman28
سلام
دنبال یه مودم( سیم‌کارت ) واسه گیم هستم
تو رنج ۳ تا۴ ممنون
اگر پوشش شبکه خوبی دارین من سرکام LTE2122GR رو پیشنهاد میکنم...تو همون رنج قیمته البته دست دو و تمیزش..تست و بررسیش هست توی نت و مودم قابل قبولیه..CAT18 هم هست و لن گیگابیتی داره ، دوال باند هست و TD-LTE ساپورت هم هست..

• Like
Reactions: *CATALAN*
اگر پوشش شبکه خوبی دارین من سرکام LTE2122GR رو پیشنهاد میکنم...تو همون رنج قیمته البته دست دو و تمیزش..تست و بررسیش هست توی نت و مودم قابل قبولیه..CAT18 هم هست و لن گیگابیتی داره ، دوال باند هست و TD-LTE ساپورت هم هست..
چند جا قبلا خوندم که تو گیرندگی ضعیفه !

دوستان نت تایپ مبین نت هنوز 3 هست
؟
به صورت پیش فرض بله ولی یه تماس میتونید بگیرید نهایتا 20 دقیقه ای نت تایپ تون رو 2 (moderate) میکنن
یه مودم مبین نت دارم میخوام تبدیلش کنم به همراه اول و ایرانسل
کدوم از این سرویس ها بسته شبانه نامحدود داره ؟
TD-LTE منظورت هست یا سیم کارت معمولی ؟

• Like
Reactions: jdepp and VICE
به صورت پیش فرض بله ولی یه تماس میتونید بگیرید نهایتا 20 دقیقه ای نت تایپ تون رو 2 (moderate) میکنن

TD-LTE منظورت هست یا سیم کارت معمولی ؟
td-lte یه مودم از مبین نت دارم
گفتم اگه جایی اینترنت شبانه نامحدود داره تبدیلش کنم به او نت

• Like
Reactions: Arash-S212
td-lte یه مودم از مبین نت دارم
گفتم اگه جایی اینترنت شبانه نامحدود داره تبدیلش کنم به او نت
متاسفانه از بسته های TD-LTE اطلاعی ندارم :>
ولی اگر مودمت از همین هوآوی های b612 عه لاک شده رو مبین نت نمیتونی سیم کارت دیگه ای بذاری روش

• Like
Reactions: VICE
متاسفانه از بسته های TD-LTE اطلاعی ندارم :>
ولی اگر مودمت از همین هوآوی های b612 عه لاک شده رو مبین نت نمیتونی سیم کارت دیگه ای بذاری روش
100% مطمئنی لاک شده ؟
ای بابا از سال 99 خاموشه گفتم برای اینترنت نامحدود خوب باشه

• Like
Reactions: Arash-S212
یه مودم مبین نت دارم میخوام تبدیلش کنم به همراه اول و ایرانسل
کدوم از این سرویس ها بسته شبانه نامحدود داره ؟
ایرانسلtdl 300گیگ 2تا7 1ماهه بدون مالیات 161 هزار

مودمت اگر هواوی b612 باشه آنلاک میشه ، البته سخت افزاری باید انجام بشه

آموزش آنلاک مودم tf-i60 h1 ایرانسل به روش فریمور و اسکریپت آنلاک بدون نیاز به وارد کردن کد آنلاک

• Like
Reactions: VICE
سلام. من مودم TF-i60 s1 دارم قبلا اگه از 5GHz استفاده میکردم و یه دانلود مثلا طولانی میزاشتم دیگه تو اون تایم اینترنت سیم کارت گوشی و مودم دیگه اصلا جواب نمیداد به شدت سرعت اونا پایین میومد و قابل استفاده نبود. میومدم 5GHz رو قطع میکردم از همون 2.4 استفاده میکردم مشکل حل میشد و اینترنت گوشی و... هم جداگانه درست کار میکرد.
الان چند وقتیه روی 2.4 هم همین مشکل رو دارم!!! کسی به این مشکل برخورده؟ مودم مشکل ایجاد میکنه؟!!!!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or