خب مگه چیزی غیر این قرار بود باشه؟همون استارفیلد خودمونه توی یه سیاره کوچیک با یه مشت کوئست مثل بازی اصلی. انتظار دی ال سی های Fallout و Tes رو نباید داشت....
نه میخوان نه میتونن بنظرمعملا اینا نمیتونن یا نمیخوان کاری که مثلا CDPR کرد با Cyberpunk رو تکرار کنن. بازی همینه که هست.
نه ولی ما یا شاید من انتظار داشتم باعث بشه بازی اوضاع بهتری پیدا کنه. ولی بنظر صرفا یه کوئست لاین جدید اضافه شده... نظرات استیم رو دیدم حقیقتا ناامید شدم. با توجه به ۳۰دلاری بودنش یکم انتطارات بالاتره. حتی فکر کنم از لحاظ داستان هم خیلی معمولیه...خب مگه چیزی غیر این قرار بود باشه؟
اصلا بقیه DLC های بتسدا هم همین بوده دیگه، معمولا میفرستادت تو یک مپ جدید با خط داستانی جدید و کوئستایی که حول محور همون منطقه و داستان میچرخه.
اینم قرار بود استارفیلد باشه اما تو یه محیط با سایز کوچکتر و هندکرفتد.
حالا اینکه کوئستاش در چه حد بوده رو خیلی نظرات رو نخوندم اما اکثرا میگفتن در کل از Base game تجربه بهتریه.
اما با توجه به مارکتینگ کمی که داشت مشخص بود قرار نیست یه چیزی مثل پچ 2 سایبرپانک دریافت کنیم.
نه میخوان نه میتونن بنظرم
تعداد کسایی که تو بتسدا کار میکنن به نسبت بازیایی گنده ای که روشون کار میکنن بنظرم خیلی کمه، اگه اشتباه نکنم حدود 600 تان که تیم اصلی هم رفته رو TES جدید (در مقایسه با CDPR که بیشتر از دو برابر کارمند داره)
به شخصه حاضرم تمرکزشونو بزارن روی الدر اسکرولز جدید و بتونن با کمک بقیه استودیو هایی که اضافه شده اون انجین کوفتیشونو یه تحولی بدن استارفیلد حداقل رو این انجین درست بشو نیست.
هر جور فک میکنم هیچ آپدیتی نمیتونه گیم دیزاین بازی رو از ریشه درست کنه
این لیست 100 بازی برتر این هفته استیمه.انتقادها بجاس ولی تا الان بازخوردای dlc خوب بوده.حداقل از base بازی چند لول بهتره.
شما تو دنیای موازی زندگی میکنی؟انتقادها بجاس ولی تا الان بازخوردای dlc خوب بوده.حداقل از base بازی چند لول بهتره.
قبل این که نظرات کلی بیاد دو سه تا نظرات خوندم که خیلی تعریف کرده بودن و فکر میکردم خوب دراومده ولی خودم دی ال سی رو چهار ساعت بازی کردم و الان میگم افتضاحهشما تو دنیای موازی زندگی میکنی؟
منم وقتی تریلر معرفی و دیدم کف و خون قاطی کردم از بس قشنگ بود ٬ ولی یه چیزی که فهمیدم اینه که تریلر ساختن واقعا جدا از همه چیز به حساب میاد ٬ نمونش تریلر Silent hill 2 وقتی اومد همه گفتن این دیگه چه افتضاحیه؟ ps3 ام میتونه اینو اجرا کنه حتی ٬ ولی وقتی بازی ریلیز شد دیدیم زمین تا آسمون فرق میکرد با چیزی که ما فکر میکردیمبه حرف پلیرا گوش کردن این دفعه دیگه!
الان دیگه واقعا شد Fallout in Space
جدی بتسدا تو هرچی افت کرده باشه تو بخش مارکتینگ بازیاش رو اوجه.منم وقتی تریلر معرفی و دیدم کف و خون قاطی کردم از بس قشنگ بود ٬ ولی یه چیزی که فهمیدم اینه که تریلر ساختن واقعا جدا از همه چیز به حساب میاد ٬ نمونش تریلر Silent hill 2 وقتی اومد همه گفتن این دیگه چه افتضاحیه؟ ps3 ام میتونه اینو اجرا کنه حتی ٬ ولی وقتی بازی ریلیز شد دیدیم زمین تا آسمون فرق میکرد با چیزی که ما فکر میکردیم
حالا استارفیلد دقیقن برعکس این حرکت و زد رو گیمرا