گفتگو درباره سریال ارباب حلقه ها [ صحبت درباره کتاب ها در تگ اسپویلر می‌باشد ]

اپیزود هفت فصل دو خوب بود بالاخره یه اکشن درست حسابی توش دیدیدم
از بقیه قسمتها بهتر بود ، اما مبارزاتش قابل مقایسه با سه گانه سینمایی نبود. نبرد هلمزدیپ رو با این مقایسه کن فقط:|
———
تعداد الف های رو دیوار چرا اینقدر کم بود:|

از بقیه قسمتها بهتر بود ، اما مبارزاتش قابل مقایسه با سه گانه سینمایی نبود. نبرد هلمزدیپ رو با این مقایسه کن فقط:|
———
تعداد الف های رو دیوار چرا اینقدر کم بود:|
کلا هیچ نبردی در تاریخ سینما به زیبایی نبرد هلمز دیپ نیست اصلا با اون سه گانه شاهکار نباید مقایسه کنید

احتمالا رو حساب اینکه خندق پر از اب جلوشون بود زیاد اونجا نیرو نداشتند

فقط اون صحنه که کلبریمبورو الف‌ها دستگیر می‌کنن و بعد گالادریل میرسه و میگه Release him! چندش آورترین صحنه بود! این چه جور صدایی از خودت میاری! میمیک صورت و اکتینگ افتضاح بود. به قول معروف اون جلال و جبروت گالادریل سه گانه کجا, این پیرزن کجا.

• Like
Reactions: SiminSecret
با توجه به بودجه ای که سریال داره انتظارم از صحه نبردش بیشتر بود ولی خب اینی هم نشون دادن بازم قابل قبول بود میشه گفت.

مشکل فیلمنامه واقعا زیاد داره سریال ولی اگر بخوایم بهش به عنوان یه اثر مستقل نگاه کنیم نسبت به چیزای دیگه ای که داره پخش میشه واقعا سریال میشه گفت یه لول بالاتره

نکات منفی رو خیلی از دوستان گفتن ولی بنظرم بهترین نکته مثبت سریال تو فصل دوم بازی فوق العاده ی چارلی ویکرز در نقش آناتار/سائورون هستش

با توجه به اینکه آمازون فقط به ضمائم کتاب ارباب حلقه ها دست راسی دارد، می توان با این فیلم نامه ضعیف و دیالوگ های بی کیفیت به نوعی کنار آمد ولی لااقل می توانستند خط زمانی را مطابق کتاب پیش ببرند. این شلختگی و عقب و جلو بودن در به تصویر کشیدن ساخت حلقه های قدرت را درک نمی کنم با آن که یکی از جذاب ترین بخش های سریال است. به نظرم سریال در به تصویر کشیدن معدن موریا یا کازاد دوم مخصوصا پادشاه دورین عالی عمل کرده است کیفیت این بخش ستودنی و حقیقتا کاش سریال در همه بخش ها در این سطح بود.
ولی به این نکته باید اشاره کرد که واقعا سریال حوصله سربر نیست. بله ممکن است این عدم تطابق با کتاب های تالکین شما را مایوس کند اما فارغ از آن می تواند سریال سرگرم کننده ای باشد حداقل از بعد تصویر سازی نمای بصری خیره کننده ای ارائه می دهد و موسیقی چه زیبا به آن هویت می بخشد.

قسمت اخر از باقی قسمتها بهتر بود من کتاب رو نخوندم ولی از نظر سریالی قابل تحمل هست و به این سریال فقط به عنوان مقدمه داستان سگانه اصلی نگاه میکنم و از این نظر برای من خوب بوده

خب این فصل نیز تمام شد. هر چقدر موسیقی، بخش جلوه های ویژه و جلوه های بصری خوب ظاهر شدند، باقی بخش ها نامید کننده بودند، بخش فیلم نامه نویسی سریال واقعا مایوس کننده بود. خط داستانی الف ها مخصوصا بانو گالادریل و لرد الراند و خط داستانی نومنور فارازون، الندیل، ایزیلدرو و خط داستانی گاندالف حقیقتا سطح بسیار پایینی داشت و نامید کننده بود. و از آن سمت خط داستانی سایرون و کلبریمبور و همچنین آدار با این که یک کاراکتر من در آوردی است اما عمق خوبی به سریال داده بود وسطح بالایی داشتند. و ساخته ی حلقه های قدرت که حتی تجسم آن نیز جذاب است چه برسد بشود آن را به چشم دید، حقیقتا عجاب انگیز بود. و بهترین بخش سریال کازاد دوم حقیقتا احساس می کنم این بخش را تیم دیگری ساخته است. کیفیت آن ورای باقی بخش های سریال است و سکانس پایانی فیلم در این بخش هرچند به نظرم شتاب زده و اوج یک حماسه ی سقوط کرده است اما کاراکتر پادشاه دورین از لحاظ اکت شاهکار است تن صدا و ثلابت نگاه او تصویر را به لرزش در می آورد. و این سوگ واری عمیقی برای سریال است. می گویند 50 ملیون بیننده سریال را دیده اند. بله این سریال برای کسانی که کتاب های تالکین را نخوانده اند می تواند یک سریال فوق العاده باشد کما اینکه در مقایسه با سریال های روز سریال در سطح بالایی است. ولی برای کسانی که کتاب های تالکین را شخم زده اند یک سریال ناامید کننده است. و حق می دهم که بخواهند آن را دنبال نکنند ولی من اراده آن را ندارم که از آن دست بکشم. معتقدم این سریال هنوز زیبایی هایی از جنس دنیای تالکین در خودش دارد که می شود آنرا مجزا از کیفیت سریال دوست داشت و دنبال کرد. و این حداقل آن چیزی است که برای دیدن سریال نیاز است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or