سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    268

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
کنسول وارز تموم شده
چیو بحث می کنید؟:دی
مثل اینکه الان فنای سگا بیان بگن پرو وسیله کلاهبرداری هست! خب باشه
غیر این با این قدرت رو کنسول ها گزینه ای دارید بفرمایید!
.
.
خوده مایکی هم شل کرده! دو کیت هارو گرفته و بازی های فعلیش رو فایو پرفورمنس بهتری داشتن چه برسه رو پرو!بازی تموم شد
امروزم یک خبر تلخی رو اعلام کردند
View attachment 350462
کمتر از یک ماه دیگه بساط اینم تموم میشه! جای مبارزه! تعداد پست های دفاعیه تو این چند سال تو تاپیک های مختلف رو ببرید مقر ردموند قسمت اداری برای آخرین دریافتی:دی
چی نوشته؟ میشه ترجمه کنی

چی نوشته؟ میشه ترجمه کنی

یه برنامه‌ای بود به اسم سفیران ایکس باکس (Xbox Ambassadors) که اکس‌‌باکس راه‌ اندازی کرد. هدفش هم این بود که جامعه Xbox رو یکجا جم کنه و گیمرهای با تجربه با جواب دادن به سوالات پشتیبانی در انجمن‌‌ها یا میزبانی جلسات بازی، به دیگران کمک کنند.
مایکروسافت هم جوایز ویژه به همراه قرعه کشی و موارد دیگه به این سفیران میداد

حالا بعد از ۱۳ سال اعلام کردن که برنامه کارش تموم شده و دیگه فعالیتی ندارند.

چی نوشته؟ میشه ترجمه کنی
ماکروسافت یه برنامه ای بنام Xbox ambassador داشت پست های شبکه اجتماعی یا ویدیو ها youtube و twitch که توشون تبلیغ xbox ( ماله ) میکردی براشون میفرستادی بر اساسش امتیاز و جایزه بهت میدادن و تگ ambassador میگرفتی.

این دوستمون هم داره میگه عزیزان بسیج راه اسپنسر سریع تر آخرین پست هاشون رو بدن عکسش رو بفرستن قبل اینکه اسپنسر جیرشون رو قطع کنه .

زمان توسعه بیشتر که لزوماً به معنای موفقیت نیست. مثلا مایکروسافت ۴ سال پیش کار روی ML برای آپ اسکیل و افزایش جزییات رو اعلام کرد.
امسال که نتیجه روی ویندوز ۱۱ اومده آدم از دیدنش یه جوری میشه:دی🥱
جالبه همین الان تام هندرسون تایم لاین کامل دولوپمنت پرو را گذاشت

EXCLUSIVE - The Full Development Timeline of The PlayStation 5 Pro

IG_ps5-pro_confidential-02-1-1024x469.jpg

میگه ۱۹ ماه نبوده و از ۳۱ ماه پیش شروع کردن.

PS4 PRO یا PS4؟
داداش به خودی زدی
ONE X قوی ترین کنسول نسل ۸ بود اژ PROقوی تر بود مشخصه که بازی ها روش بهتر اجرا میشن

RED DEAD از طزیق بکوارد اجرا میشه چون نسخه ONE Xبهتر بوده جزییاتش بهتر بود

ولی اینی که با ۱۲ترافلاب ماست پاور بازی فرست پارتیت روی کنسول رقیب بهتر اجرا بشه خیلی حرف داره

شاید تولز ها برسد

واقعا شوکه دارم میشم از این همه سعی و تلاش برای خراب کردن پلی استیشن ، یعنی واقعا تمام کارنامه 30 ساله پلی استیشن رو دارید میزارید کنار !!! این همه آی پی که شوق و ذوق خالص تزریق کردن به صنعت گیم تو تمام این سال ها رو دارید میزارید کنار !!! اعتباری که برند پلی استیشن به کل صنعت گیم داد رو دارید میزارید کنار !!! افراد و استودیوهای با استعدادی که آورد زیر مجموعه خودش بهشون امکانات داد تا به یاد ماندنی ترین بازی هارو تحویل گیمینگ تو دنیا بدن میزارید کنار !!! کنسولی رو میسازه که با نصف هزینه یه پی سی میاد عملکردی بسیار نزدیک به اون رو نمایش میده اینم میزارید کنار !!! کلا همه چیز رو رها کردید فقط چسبیدید به 100 دلار گرون تر بودن پرو و یه مشت اسکرین شات که هر جووور شده ثابت کنید ps5 با کیفیت خوب اجرا نمیکنه !!! بابا نسل 7 که همه در جشن پیروزی 360 بودن درست آخر نسل سونی last 1 رو داد بیرون کل اکس باکس و هستو نیستش رو حواله داد به باد هوا ، اومد نشستن یه مگس روی صورت نیتن دریک رو تو e3 نشون داد دیگه تا آخر نسل اکس باکس نتونست سر بلند کنه ، همین الان تو سال 2024 اکس باکس از ضربه های هشت سال پیش سونی نتونسته بیاد بیرون
زوره الکی دارید میزنید ، به نظرم این انرژی رو بزارید برای انتقاد از اکس باکس تو کامیونیتی های خارجی به گوششون میرسه یه حرکت هایی بلکه بزنن

خدایی شما فقط برای کل کل گیر دادید به این تصاویر مقایسه ای که مثلا فلان کنسول 4 پیکسل بیشتر داره و 2 فریم بالاتر میده یا واقعا تو بازی هم اینقدر وسواس دارید؟
خیلی بعید میدونم اینطوری بشه از بازی لذت برد :-?

در واقع حس میکنم خیلی از شماها اونطوری که مثلا در گذشته از بازی لذت میبردیم و غرق در بازی میشدیم، الان نمیتونید لذت ببرید(اگه واقعا اینطوری تخصصی بازی میکنید)

خدایی اینقدر پرنسس بازی در نیارید دیگه که وااای این چرا یکم بازتاب نورش کمه وااای این چرا 120 فریم نیست و فقط 117 فریمه وااای 2 جا افت فریم داشت... یه زمان 4 تا پیکسل میذاشتن جلومون بعد میگفتن این همینه که رو جلد بازی هست و ما هم مثل خری که بهش تیتاپ دادن کیف میکردیم.خب مگه بازی جز برای لذت بردنه؟ 😒

قسم میخورم چه شما که 500-700 دلار برای کنسول میدید چه اونایی که چند هزار دلار خرج سیستم میکنن اگه ذره ای ازش لذت ببرید( اگه واقعا به این دید بازی میکنید)که اگه میبردید میگفتید ک## لق نظر بقیه من که دارم حالم رو میبرم.

پ.ن:احساس یه شوهر عمه بین چندتا جوون رو دارم(هر چند که اکثرتون پیرمرد هستید) :D

مثل همون ماجرای Xbox Tax هست که یه عده انقدر تکرارش کردن، دیگه باورشون شده! :دی یعنی وقتی مطرحش می‌کنن، از دید خودشون دنبال توجیه الکی نیستن و واقعاً ایمان قلبی دارن که همچین مظلومیتی برای اکس باکس وجود داره!
به نظرم ماجرا برمی‌گرده به یه سری از اکانت‌های زرد/قهوه‌ای توی توئیتر که توی هر دو سمت اکس باکس و پلی استیشن فعالیت می‌کنن و اگه آدم یه مدت درگیر این‌ها باشه، توی چنان گردابی غرق می‌شه که نجات پیدا کردن خیلی سخته.
من تا چند وقت پیش با این جریانات آشنا نبودم ولی سر ماجرای انتشار بازی‌های اکس باکس برای پلی استیشن، دیدم بحث در مورد یکی دو تا اکانت پُربازدید هست که می‌گفتن این ننگ بزرگی برای ماست و مایکروسافت بهمون خیانت کرد و امروز می‌ریم PS5 می‌خریم و... کنجکاو شدم و رفتم ببینم جریان چیه و وارد دنیای مخوف این اکانت‌ها شدم و وحشت کردم از حجم مزخرفات و کیفیت پایین ترول‌ها! سخیف‌ترین چرندیات رو با چنان جدیتی می‌گن که می‌خوای سریع باور کنی و از اونجایی که سیستم توئیتر هم یه جوریه که تو رو بیشتر کنار هم‌فکرهات نگاه می‌داره و از بقیه تفکرات دور می‌کنه، هرچی بیشتر با این اکانت‌ها وقت بگذرونی بیشتر توی اون وضعیت فرو می‌ری و به خزعبلات‌شون ایمان پیدا می‌کنی.
کلاً اوضاع عجیبی دارن و بازیسنتر با وجود همه ترول‌هاش، در مقابل اون اکانت‌ها شبیه هاروارد در برابر مکتب‌های دوره قاجاره! :دی

پس اين تصور كه امسال خودشون خيلى لاين آپ شلوغى دارن و اينور رو پلى استيشن هيچى نيست ازينجا ريشه ميگيره :D

جدای این کل کل های بی منطق ، من یکی نمیتونم سمت پرو نرم و بازی های Forza 5 یا gears با بهترین کیفیت روش تجربه نکنم .
آره داش مثل اینایی که الان دارن only on Playstation ها رو یکی یکی رو استیم با بهترین کیفیت و فریم ریت درو میکنن
گاد رگناروک بدجور سلام میرسونه بهت =))

آره داش مثل اینایی که الان دارن only on Playstation ها رو یکی یکی رو استیم با بهترین کیفیت و فریم ریت درو میکنن
گاد رگناروک بدجور سلام میرسونه بهت
به نظر میرسه این موضوع که دیگه xbox یی تو میدون نیست رو پذیرفتید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or