بچه ها من تازه بعد چند سال مستاجری رفتم خونه خودم . آپارتمانه و خط تلفن هم نداره گفتم قبل گرفتن خط اطلاعات بگیرم ازتون . الان نت خوبی که حجم دانلود خوب و خیلی گرون نداشته باشه چیه ؟( سرعتشم خوب باشه و مشکل nat و اینا هم رو کنسول نداشته باشه ) .
من همیشه از مخابرات همین adsl های معمولی رو میخریدم که مثلا میگفتن 16 مگه و سرعتشم 1.5 تا 2 مگابایت بر ثانیه بود .
الان دیدم جدیدا چیزای جدید اومده مودمای جدید و ... اصلا اطلاعاتی ندارم اگه میشه راهنماییم کنید .
من یزدم و اینجا فقط مخابرات جوابه .
به ترتیب سرعت adsl و vdsl و ftth یا همون فیبر نوری
Adsl حداکثر سرعت تا ۱۶ مگ هست ، vdsl تا ۵۰ مگ و فیبر میتونه تا ۱۰۰۰ مگ هم بده ( البته معمولا ۱۰۰ یا ۳۰۰ سرعت میده ) همه این سرعت ها به مگابیت هست و باید تقسیم بر ۸ کنید تا مگابایت بدست بیاد
حالا کدوم رو میتونید بگیرید ؟
Adsl هرجا که خط تلفن سیم باشه میتونید بگیرید
Vdsl باید نزدیک مرکز مخابراتی باشید ( مثلا تا حدود ۵۰۰ متر )
فیبر نوری باید نردیکتون فیبر رد شده باشه و باکس fat تو کوچه ( یا نزدیکیهاتون ) باشه
مودم هم ۳ دسته هست ، بعضی مودمها فقط adsl ساپورت میکنن ، بعضی ها هم adsl و هم vdsl و مودم فیبر هم کلا فقط برای فیبر نوری هست و معمولا سه تا برند هوای ، فایبر هوم با ایسکراتل هست (بسته به تجهیزات مرکز مخابراتی )
اینا بر بستر کابل و سیم بود
بی سیم هم td-lte هست که نسبت به قیمت نمیصرفه و مناسب کسایی هست که دسترسی به نت بر بستر کابل و سیم ندارن یا اینکه محدود به adsl هستن و نیاز به سرعت بیشتری دارند
درمورد شرکت هم بنظر من adsl مخابرات خوبه نسبت به بقیه و قیمتش مناسبه
Vdsl هم ایضا مخابرات خوبه ( نمیدونم اصلا بقیه شرکت ها vdsl رو راحت میدن یا نه )
فیبر هم باز بنظر من مخابرات خوبه و شاید بعدش ایرانسل