اینترنت فیبر نوری (تانوما)

از مودمه راضی هستی ؟ خود مخابرات داد ؟ حداکثر سرعتی که میده چقدره ؟ نزدیکه به سرعتی که گرفتی ؟
به من گفتن مخابرات شیراز خودش g64 داره دنبال اینم g68 بگیرم
والا فکر کنم قیمتش 3.4 تومن باشه
باند 5 گیگا هرتز هم داره
سرعت دان استریم نوشه 2.4gbps اپ استریم هم 1.2 gbps
هنوز وصل نشده
چیزی که مشخصه کیفیت ساخت خوبی داره بنظر
مخابرات نه از یه نفر که کابل کشی می کرد و کار مند اونجا بود گرفتم مغازه داشت

• Like
Reactions: Sarvior
برند خاص نمیدونم اما این کابل فکر کنم تو ایران هنوز تولید نمیشه پس ذاتا با کیفیت هستن
فیبر تولید ایران هم داریم مثلا PFC یکیشه !
کسی فیبر نوری شاتل گرفته؟
یه طرح داره یکساله ۴۸۰۰ گیگ حجم با مودم ۶ ملیون.
کسی می دونه داخل خونه رو هم میکشم یا اون جداست؟
موظف هستن تا جایی که شما میگید بکشن !!!!
البته روکار واسه توکار هزینه ش جداس !

35 روز قبل از من 4 میلیون پول گرفتن و تعهد دادن که کمتر از 30 روز اینترنت فیبر واسم فعال میکنن. دیروز زنگ زدم میگن زیرساخت به مشکل خورده. منم با دعوا پولمو پس گرفتم.
خوب کاری کردی که پس گرفتی، چون الان برای من 120 روز میشه که هیچ کاری نکردن:دی هر چی هم شکایت کردم 195 و پشتیبانی خودش تاثیری تو روند فیبر نداشته
فقط یه مودم سیمکارتی بهم دادن موقت استفاده کنم، که اونم بسته رایگانی که روش بود تموم شد و قیمتاش بالاست، باید یه شکایت دیگه بکنم یه ADSL ازشون بکنم حداقل:دی

دلیلش رو هم پیگیر شدم گفتن مشکل معارض دارن، یعنی از جایی باید کابل رو رد کنن که همسایه رضایت نمیده. نزدیک ترین باکس روی دیوار هم 3-4 تا کوچه پایین تره و هر جور حساب میکنم از رو در و دیوار نمیشه اوردش واقعا، یعنی واقعا از اول پیش بینیش رو نکرده بودن؟:| فقط هم محله ما نیست و شهر ما کلا اینجوری به هم ور کردن (که بگن فلان شهر 100 درصد پوشش فیبر نوری داره!)

آخرین ویرایش:
نه هیچ کاری نکرده بودن :دی
به منم گفتن اوکیه و پول و میریزی و نهایتن تا یک ماه راه اندازی میشه ٬ حسم میگفت یه جای کار میلنگه ٬ پس درست فهمیده بودم :دی اینا کلا یه روده صاف ندارن

کسی فیبر نوری شاتل گرفته؟
یه طرح داره یکساله ۴۸۰۰ گیگ حجم با مودم ۶ ملیون.
کسی می دونه داخل خونه رو هم میکشم یا اون جداست؟
فعلا خیلی کمن مشترکینش ‌٬ منم منتظرم ببینم چند چنده این شاتل

• Like
Reactions: Los Galacticos
دوستان از اون خط تلفن که میشه از طریق مودم فیبر نوری گرفت میشه ازش واسه adsl هم استفاده کرد ؟؟؟
قیمت بسته های اینترنت فیبر نوری اصلا برای دانلود بصرفه نیست تازه اگه گرون کنن بدتر هم میشه

• Sad
Reactions: hooman28
قیمت بسته های اینترنت فیبر نوری اصلا برای دانلود بصرفه نیست تازه اگه گرون کنن بدتر هم میشه
در حال حاضر مخابرات و ایرانسل بسته های بصرفه تری دارند بعدش شاتل و های وب بقیه از دم بدرد نخور هستند.

فعلا خیلی کمن مشترکینش ‌٬ منم منتظرم ببینم چند چنده این شاتل
در یوتوب امیرعباس (SkillVid) از شاتل سرویس گرفته میگفت 1 ساله پاش دراومده 6.3 میلیون ماهانه 400 گیگ .

• Like
Reactions: milad.ps4
بچه ها من تازه بعد چند سال مستاجری رفتم خونه خودم . آپارتمانه و خط تلفن هم نداره گفتم قبل گرفتن خط اطلاعات بگیرم ازتون . الان نت خوبی که حجم دانلود خوب و خیلی گرون نداشته باشه چیه ؟( سرعتشم خوب باشه و مشکل nat و اینا هم رو کنسول نداشته باشه ) .
من همیشه از مخابرات همین adsl های معمولی رو میخریدم که مثلا میگفتن 16 مگه و سرعتشم 1.5 تا 2 مگابایت بر ثانیه بود .
الان دیدم جدیدا چیزای جدید اومده مودمای جدید و ... اصلا اطلاعاتی ندارم اگه میشه راهنماییم کنید .
من یزدم و اینجا فقط مخابرات جوابه .

بچه ها من تازه بعد چند سال مستاجری رفتم خونه خودم . آپارتمانه و خط تلفن هم نداره گفتم قبل گرفتن خط اطلاعات بگیرم ازتون . الان نت خوبی که حجم دانلود خوب و خیلی گرون نداشته باشه چیه ؟( سرعتشم خوب باشه و مشکل nat و اینا هم رو کنسول نداشته باشه ) .
من همیشه از مخابرات همین adsl های معمولی رو میخریدم که مثلا میگفتن 16 مگه و سرعتشم 1.5 تا 2 مگابایت بر ثانیه بود .
الان دیدم جدیدا چیزای جدید اومده مودمای جدید و ... اصلا اطلاعاتی ندارم اگه میشه راهنماییم کنید .
رو سایت فیبرنوری چک کردی شاملش میشی یا نه؟ و بعد برای طرح های اینترنت رو مخابرات حساب نکن. توصیه میکنم طرح های جشنواره ای شرکت ها رو بگیری و استفاده کنی که بهت کمتر بیافته.

به ترتیب سرعت adsl و vdsl و ftth یا همون فیبر نوری
Adsl حداکثر سرعت تا ۱۶ مگ هست ، vdsl تا ۵۰ مگ و فیبر می‌تونه تا ۱۰۰۰ مگ هم بده ( البته معمولا ۱۰۰ یا ۳۰۰ سرعت میده ) همه این سرعت ها به مگابیت هست و باید تقسیم بر ۸ کنید تا مگابایت بدست بیاد

حالا کدوم رو میتونید بگیرید ؟
Adsl هرجا که خط تلفن سیم باشه میتونید بگیرید
Vdsl باید نزدیک مرکز مخابراتی باشید ( مثلا تا حدود ۵۰۰ متر )
فیبر نوری باید نردیکتون فیبر رد شده باشه و باکس fat تو کوچه ( یا نزدیکیهاتون ) باشه

مودم هم ۳ دسته هست ، بعضی مودمها فقط adsl ساپورت میکنن ، بعضی ها هم adsl و هم vdsl و مودم فیبر هم کلا فقط برای فیبر نوری هست و معمولا سه تا برند هوای ، فایبر هوم با ایسکراتل هست (بسته به تجهیزات مرکز مخابراتی )

اینا بر بستر کابل و سیم بود
بی سیم هم td-lte هست که نسبت به قیمت نمیصرفه و مناسب کسایی هست که دسترسی به نت بر بستر کابل و سیم ندارن یا اینکه محدود به adsl هستن و نیاز به سرعت بیشتری دارند

درمورد شرکت هم بنظر من adsl مخابرات خوبه نسبت به بقیه و قیمتش مناسبه
Vdsl هم ایضا مخابرات خوبه ( نمی‌دونم اصلا بقیه شرکت ها vdsl رو راحت میدن یا نه )
فیبر هم باز بنظر من مخابرات خوبه و شاید بعدش ایرانسل

رو سایت فیبرنوری چک کردی شاملش میشی یا نه؟ و بعد برای طرح های اینترنت رو مخابرات حساب نکن. توصیه میکنم طرح های جشنواره ای شرکت ها رو بگیری و استفاده کنی که بهت کمتر بیافته.
نه چک نکردم . هنوز خط تلفن ندارم میشه ؟
تو آپارتمان هم میتونن بکشن ؟
الان یک سری ها دیدم تو اینستا این مدم های سیم کارتی دارن یه چیزای گنده ای هم هست میگن فلان سرعت و حجم داره اونا بدرد بخور هست ؟
سایت فیبر نوری کدومه برای چک کردن ؟

نه چک نکردم . هنوز خط تلفن ندارم میشه ؟
تو آپارتمان هم میتونن بکشن ؟
الان یک سری ها دیدم تو اینستا این مدم های سیم کارتی دارن یه چیزای گنده ای هم هست میگن فلان سرعت و حجم داره اونا بدرد بخور هست ؟
چرا نشه؟ نیازی به خط تلفن نداره. بله میتونن. منظورت td-lte عه؟ اونم خوبه باید طرح های متفاوت از اینترنت های متفاوت رو ببینی که ببینی کدوم برات بهتره. سایت iranfttx برو روی نقشه شهرت و جایی که هستی روی نقشه رو تیک بزن. اگه منطقه سبز بود ببین کدوم شرکت بهت فیبر میتونه بده. سر یک ماه باید بهت تحویل بدن!

• Like
Reactions: Scαrface
دوستانی که فیبر نوری استفاده می‌کنند آیا nat type شما روی ۳ هستش. چون ایرانسل روی ۳ هستش و این برای بازی آنلاین مناسب نیست. تجربه و نظر شما در این مورد چی هستش؟

دوستانی که فیبر نوری استفاده می‌کنند آیا nat type شما روی ۳ هستش. چون ایرانسل روی ۳ هستش و این برای بازی آنلاین مناسب نیست. تجربه و نظر شما در این مورد چی هستش؟
زنگ بزن ایرانسل براشون توضیح بده شاید راهکاری باشه یا با آی پی ثابت برات فیکسش کنند.

• Like
Reactions: Above

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or