سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    270

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
دیگه الان خروجی DLSS به صورت مستند هست با فرض اینکه آپسکیلر سونی هم تراز DLSS هم باشه میشه از الان خروجیشو دید
من خودم واقعا از DLSS Q راضیم که 4K رو از روی 1440 آپسکیل میکنه ولی واقعا مود های پایین تر رو تفاوتش رو متوجه میشم، حالا یه نفر میاد میگه من حتی آپسکیل از 840 به 4K رو تفاوتی نمی بینیم! خب آفرین خیلیم خوب! ولی دیگه نیا اینو به عنوان فکت بده که نه حتی DLSS P و حتی پایین ترم تفاوتی با نیتیو نداره
این الان یه نمونه HFW روی PC که تازه مود پرفورمنسش از 1080 آپسکیل شده، واقعا تفاوت نمی بینید؟! تازه این عکسه و در زمان حرکت تفاوت بیشترم میشه مخصوصا جاهایی که علف و درخت وجود داره و حرکتم میکنن:

View attachment 350102

بله این آپسکیلرها دیگه استاندارد گیم شده و به مرور بازم بهتر میشن ولی مشکل اینه که یه سری چون خودشون حالا به هر دلیلی متوجه تفاوت نمیشن میان دیگه افسانه سازی میکنن که نه الان دیگه از هر رزولوشنی آپسکیل کنی خروجی معادل نیتیو میگیری! :))
ولله که سمت راستی بهتر هم هست! یه سری شکاف ها روی درخت تو سمت راستی دیده میشه که تو سمت چپی نمیشه... جزئیات برگ های درخت با کیفیت تر هم هست.

راستی این سوالم برام پیش اومده اگه از اساتید سخت افزار کسی اطلاعی داره بگه .
چطور pro جی پی یوش ۶۰ cu هست ولی ۳۳ tflops ولی سری ایکس ۵۲ cu داره ولی 12 tflops ???
یعنی فقط با یک افزایش فرکانس نزدیک ۳ برابر میشه؟
اشتباهه این موضوعی که گفتی، فلوت پوینت FP32 ایکس باکس حدودا 12.15ترافلاپسه و half pointاش 24.22 ترافلاپسه و مثلا PS5 معمولی FP32 رو 10.29 میره و FP16اش 20.58 ترافلاپسه
یعنی داری FP32 یکیو با FP16 یکی دیگه مقایسه میکنی

ولله که سمت راستی بهتر هم هست! یه سری شکاف ها روی درخت تو سمت راستی دیده میشه که تو سمت چپی نمیشه... جزئیات برگ های درخت با کیفیت تر هم هست.
😐
دیگه به مرحله ی cope رسیدیم رسما :D

اشتباهه این موضوعی که گفتی، فلوت پوینت FP32 ایکس باکس حدودا 12.15ترافلاپسه و half pointاش 24.22 ترافلاپسه و مثلا PS5 معمولی FP32 رو 10.29 میره و FP16اش 20.58 ترافلاپسه
یعنی داری FP32 یکیو با FP16 یکی دیگه مقایسه میکنی.
منم همین حدسو زدم . پس بخوایم همشو رو ۳۲ مقایسه کنیم .
۱۰.۲۹
۱۲.۱۵
۱۶
هستن

راستی این سوالم برام پیش اومده اگه از اساتید سخت افزار کسی اطلاعی داره بگه .
چطور pro جی پی یوش ۶۰ cu هست ولی ۳۳ tflops ولی سری ایکس ۵۲ cu داره ولی 12 tflops ???
یعنی فقط با یک افزایش فرکانس نزدیک ۳ برابر میشه؟
بله. سریز اکس با اینکه CU بیشتری به نسبت پلی استیشن ۵ داره اما سرعت فرکانس هسته هاش پایینتر هست.

سریز اکس 1.825Ghz هست و پلی استیشن ۵ و ۵ پرو (با توجه به شایعات) سرعت 2.23GHz رو دارند.

• Like
Reactions: Nameless King
نه داش حواست نیست
روش پروفسور سرنی با انویدیا فرق میکنه
پروفسور چیپ مخصوص و بهینه سازی شده روی کنسول نصب کرده و AI داره چیپش
IO و کراکن به کمک PSSR میان و با کمک SSD رزولوشن رو از 860P به 8K ارتقا میدن و کیفیت تصویر به مراتب بهتر از 8k صاتع میکنن
تا چند سال دیگه pssr راحت dlss رو توی جیبش میذاره
بزار بیاد بررسی بشه مقایسه بشه گند بزنه طناب که انداختی گردن سرنی من خودم قول میدم بزنم زیر صندلیش :دی

خوب پس از مرحله "کیفیت آپسکیل از هر رزولوشنی به 4K فرقی با نیتیو نداره" رسیدیم به "اتفاقا خروجی آپسکیل شده بهتر از نیتیو هم هست"، آینده قشنگی رو متصور هستم:D:D هرچند امیدوارم کسایی که نگران امر به منکر کردن ما مرشدین (!!) هستن ناراحت نشده باشن یک کوچولو به منطق بعضی دوستان اعتراض کنیم...

برادر من دیگه خیلی زوم نکردم که دوستان بیان بگن ذره بین انداختی ولی واقعا متوجه اون نویزها توی شاخه های درخته روی تصویر سمت راستی نمیشی؟ سمت راستی شاید از دور و در یک نگاه سطحی مثلا شارپ به نظر بیاد اما در واقع پر نویزه و موقع حرکت اون نویزها به خاطر اینکه AI نمی تونه موقیعیت اون همه پیکسلی که هر فریم داره رنگ هاش تغییر میکنه رو درست حدس بزنه بیشتر میشه و تصویر توی اینجور مناطق دچار Artifact میشه
والا من خودم دارم روی PC استفاده میکنم و اینارو میبینم و الا سر سوزنی این بحثای VS برام اهمیت نداره و سونی 5! هم دارم :D
حالا اگه شما متوجهش نمیشید که خوبه و ایشالا که مبارکه

در مورد AI و مشین لرنینگ و همه حرفاتم بسنده می کنم به این جمله. DLSS از سال 2018 رو کارتای انویدیا اومده چیزی که هی پیشرفا کرده و تهش این PSSR به گردش هم نمی رشه. تمام بازیایی که نشون دادن همون ورژن بیس بودن که فقط بهش PSSR اضافه شده بود یعنی چیزی که حتی در حد تکنولوژی 7 سال پیش انویدیا نیست جوری وانمود می شه که انگار از کرامات پروفسور سرنیه و همه جهانیان باید انگشت به ماتحت بمونن.
عاشق شما هیتر های سونی ام که وقتی نمیتونن مستقیم ایرادی به این کنسول بگیرن، میبینن رقیبی هم نداره که ازش مایه بزارن، مستقیم پای غول های 2000 دلاری رو میکشن وسط.

حواست هست که انویدیایی که ازش میگی با هوش مصنوعی فناوری DLSS ساخته و هیچ چیز سخت افزاری خاصی توش بکار نبرده که برای سونی و سرنی دستیابی بهش سخت و عجیب باشه؟

چطور بدون هسته Tensor میتونن ری تریسینگ به اون تمیزی تو بازی SM2 در بیارن، بعد با هوش مصنوعی که تو 2 سال اخیر این همه پیشرفت کرده، نمیتونن خروجی در حد DLSS داشته باشن و حتما باید از مهندسین انودیا کمک بگیرن تا حرفوشونو باور کنی؟

کسی که تونسته این I/O و فناوری کراکن توی کنسول بزاره که سرعت لود بازی هاش تو 90 درصد از کنسول رقیب و PC بهتره، با ترافلاپس کمتر همه بازی هاش خروجی 60 فریم میدن، از رقیب 12 ترافلاپسی تو بازی های انحصاری خودشون خروجی بهتری میگیره و از همه مهم تر، سایز بازی و آپدیتش خیلی کمتر از چیزی هست که برای رقیب عرضه میشه، به نظرت یه کم بهش اعتماد کنی راه دوری میره؟؟؟

برادر من دیگه خیلی زوم نکردم که دوستان بیان بگن ذره بین انداختی ولی واقعا متوجه اون نویزها توی شاخه های درخته روی تصویر سمت راستی نمیشی؟ سمت راستی شاید از دور و در یک نگاه سطحی مثلا شارپ به نظر بیاد اما در واقع پر نویزه و موقع حرکت اون نویزها به خاطر اینکه AI نمی تونه موقیعیت اون همه پیکسلی که هر فریم داره رنگ هاش تغییر میکنه رو درست حدس بزنه بیشتر میشه و تصویر توی اینجور مناطق دچار Artifact میشه
والا من خودم دارم روی PC استفاده میکنم و اینارو میبینم و الا سر سوزنی این بحثای VS برام اهمیت نداره و سونی 5! هم دارم :D
حالا اگه شما متوجهش نمیشید که خوبه و ایشالا که مبارکه
نمیدونم دیگه، برای من که تصویری که بهش نگاه میکنم اوکیه و فرقی به اون صورت نمیبینم که بخوام کارت گرافیک 4090 بخرم به جای کنسول Pro.

---
هر کی مشکل داره لطفا 700 دلار خودش رو بده باهاش PC ببنده و از انتظار 2 ساله برای عرضه بازی های سونی لذت ببره. تو این مدت میتونه کلی هم پول در بیاره اگه عرضه شو داشته باشه :)

آخرین ویرایش:
چرا بحث می کنید؟!
باشه شما با 700 دلار سیستم ببند، خروجی بیشترت از پرو مبارک!

پرو گرونه؟ بله گرون! ولی این حقیقت که قوی ترین کنسول فعلی بازار همینی که هست! بالاترین خروجی روی کنسول ها همین pro خواهد داد!

وگرنه بازی های نسل نهم تا آخر برا سری اس هم خواهد اومد! اگه با اون هم لذت می بری! دمت گرم، مهم خودتی که عشق کنی!

همونطور که من نمی تونم به یکی بگم چرا میری 4090 می خری! با 4070 و 4060 هم کارت راه میوفته! نظر خودم برای خودمه!

پرو قوی ترین کنسول فعلی هست، هرکی خواست بخره، نمی خواستم سایر کنسول های بازار جوابه! اگرم درگیر کنسول وارز شده، بره دخیل ببنده شاید تولز ها تو نیمه دوم نسل برا کنسولی که دارند برسن!!!

وگرنه همینکه برا تمسخر سرنی متوسل به کمپانی های تریلون دلاری میشی که سونی یک صدم بخش R&D اونارو نداره، حتی خوده AMD توان رویاپردازی در برابر رقیبشم نداره، همینکه روی کنسول خروجی مشابه 4070 دادند!
نشون میده سونی و سرنی کارشونو درست انجام دادند!

اگرم که pc باز هستید و 4090 الان دارید، نوش جونتون، یک دستی رو سر محرومان فریب خورده بکشید تا ما هم بتونیم سعادتی که شما داشتید رو تجربه کنیم!

و امیدواریم برا محرومان کنسول باز که پرو میگیرن و تو 2028 بازی های بین نسلی عرضه میشن! باز بتونه 4070شما برتری خودشو نشون بده...
.
.
.
اگه شایعات اینکه سوییچ 2، قدرتش مثل استیم دک هست(1.6ترافلاپس) و ویژگی DLSS هم داشته باشه
و اونطرف کنسول دستی سونی با نزدیک 2 ترافلاپس و pssr عرضه بشه(اجرا بازی های ps4 و ps5)
راحت می تونیم مقایسه کنیم، این ابر غول تریلیون دلاری آیا تو شرایطی که بحث مقایسه اقتصادی بشه، چقدر با تکنولوژی هاش که واقعا تو دنیا تک هست، می تونه خروجی خاص تری رو ارائه بده!

آخرین ویرایش:
حواست هست که انویدیایی که ازش میگی با هوش مصنوعی فناوری DLSS ساخته و هیچ چیز سخت افزاری خاصی توش بکار نبرده که برای سونی و سرنی دستیابی بهش سخت و عجیب باشه؟

چطور بدون هسته Tensor میتونن ری تریسینگ به اون تمیزی تو بازی SM2 در بیارن، بعد با هوش مصنوعی که تو 2 سال اخیر این همه پیشرفت کرده، نمیتونن خروجی در حد DLSS داشته باشن و حتما باید از مهندسین انودیا کمک بگیرن تا حرفوشونو باور کنی؟
یا خود خدا :D
خیلی جالبه، جدیدا انویدیا آپسکیلش رو روی چی انجام میده؟ هسته های تنسور برای پردازش ری تریسینگ شدن؟ این GPU ها رو کجا میدن بریم تست کنیم؟!
هرچند که تاثیری نداره اما دوست عزیز بدون اطلاعات کافی لطفا نظرات کارشناسیتون رو برای خودتون یا نهایتا برای کالتتون نگه دارید، محض اطلاع و خیلی ساده انویدیا به کمک هسته های تنسور (که نمیشه گفت هیچ سخت افزار خاصی نیستن!!! و اتفاقا سخت افزار خاصی هم هستن) آپسکیلش رو انجام میده. ضمنا پردازش ری تریسینگ انویدیا به کمک هسته های RT خودش انجام میشه و شاید باورش براتون سخت باشه که کل کارت های AMD (GPU پلی استیشن هم یکیشون که از اون معماری استفاده میکنه) بدون هسته RT این کارو میکنن، جدا از اینکه چجوری (که بعید میدونم دونستنش براتون اثری داشته باشه) باید بگم این کاری نیست که خود سونی ابداع کرده باشه و رویه‌ای عادی برای کارت های AMD هست!
خدا رو شاکرم سونی با رونمایی از پرو باعث شد یک شبه کلی کارشناس این حوزه به وجود بیان.

از اینور یه دل میخواد با 700 تا مُچ انویدیا +1000 دلاری رو تو ریس تریس و اپسکیل و هر چی که هست بخوابونه،
از اونور میبینن هیچ رقمه جای رقابت نداره پس برمیگردن تنظیمات کارخونه که "چرا کنسول 700 دلاری بدبخت رو با گرافیک چند میلیون دلاری مقایسه؟ ها؟"

والا به پیر به پیغومبر PS4Pro هم نسبت به دوران خودش محصول اقتصادی نبود
اتفاقا همون موقع هم یادمه قیمت ps4 pro رو دیدم پیش خودم گفتم یعنی کسی پیدا میشه اینو به این قیمت بخره؟:دی
رو اسلیم بازی میکردیم و میگفتیم حین گیمپلی کی به جزئیات اپسیلونی توجه میکنه که بری براش نسخه پرو بخری:دی

• Like
Reactions: Need-More-Speed
سلام به افراد هر سه گروه بازی سنتر.
من برام مهم نیست که قرار هست کامپیوتر رو بخرید یا کنسول، طرفدار ایکس باکس هستید یا پلی استیشن یا نینتندو.
هر چی که دوست دارید یا پولش رو دارید بخرید و حالش رو ببرید.
ولی خدایی نیاید مباحث علم کامپیوتر زیر سوال ببرید و بگید که رزولوشن اصلی و نیتیو با رزولوشن ارتقاء یافته هیچ فرقی نداره و حتی بهتر هم هستش. چجوری میشه که کیفیت تصویر کارتی با ۱۰۰ ترافلاپس، ۱۲۸ واحد هسته rt و ۵۱۲ واحد هسته تنسور که حتی توی کیفیت ۴k کم میاره با کنسول برابر هست؟

آخرین ویرایش:
سلام به افراد هر سه گروه بازی سنتر.
من برام مهم نیست که قرار هست کامپیوتر رو بخرید یا کنسول، طرفدار ایکس باکس هستید یا پلی استیشن یا نینتندو.
هر چی که دوست دارید یا پولش رو دارید بخرید و حالش رو ببرید.
ولی خدایی نیاید مباحث علم کامپیوتر زیر سوال ببرید و بگید که رزولوشن اصلی و نیتیو با رزولوشن ارتقاء یافته هیچ فرقی نداره و حتی بهتر هم هستش. چجوری میشه که کیفیت تصویر کارتی با ۱۰۰ ترافلاپس، ۱۲۸ واحد هسته rt و ۵۱۲ واحد هسته تنسور که حتی توی کیفیت ۴k کم کم میاره با کنسول برابر هست؟
والا کسی نگفته تصویر بهتره
فکر نکنم کسی شکی داشته باشه 4090 که قیمتش ۳ برابر قیمت ps5pro هست از پرو بهتر باشه
معلومه که بهتره موتور فضاپیما رو با موتور ۴ سیلندر سدان مقیاسه میکنن مگه؟
مشکل دوستان اینه چیزی که تازه معرفی شده و هنوز جزئیات و تستی ازش نیومده رو پیشاپیش کلاهبرداری حساب میکنن :دی
در مورد رزلوشن نتیو هم این حرف ما نیست حرف بزرگ خاندان صنعت :دی جنسن مدیرعامل انویدیاس که پریروز توی کنفرانس در مورد upscale حرف آخر رو زد
ولی همچنان دوستان اصرار میکنن که رزلوشن نیتو ملاکه جنسن غلط خورد! گفت دوران نیتو تمام شده

تنسور کور عموما کارش سریع حل کردن محسابات ریاضیه که در نهایت تو ماشین لرنینگ و Ai کمک میکنه (مثلا DLSS بر همین پایه اس، برای همین کارت گرافیکای قدیمی ترشون که تنسور ندارن به DLSS دسترسی ندارن)، ربطی به RT نداره.

برای RT جداگونه یه چیزی به اسم ray tracing acceleration core داره به همون صورت سخت افزاری

والا کسی نگفته تصویر بهتره
فکر نکنم کسی شکی داشته باشه 4090 که قیمتش ۳ برابر قیمت ps5pro هست از پرو بهتر باشه
معلومه که بهتره موتور فضاپیما رو با موتور ۴ سیلندر سدان مقیاسه میکنن مگه؟
مشکل دوستان اینه چیزی که تازه معرفی شده و هنوز جزئیات و تستی ازش نیومده رو پیشاپیش کلاهبرداری حساب میکنن :دی
در مورد رزلوشن نتیو هم این حرف ما نیست حرف بزرگ خاندان صنعت :دی جنسن مدیرعامل انویدیاس که پریروز توی کنفرانس در مورد upscale حرف آخر رو زد
ولی همچنان دوستان اصرار میکنن که رزلوشن نیتو ملاکه جنسن غلط خورد! گفت دوران نیتو تمام شده
سیمین سکرت دو صفحه پیش دقیقا همینو گفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or