سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    236

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
اسپنسر مدیر استودیو های مایکروسافت بود اون موقع. رىٔیس اکس باکس که شد، One S بدون کینکت عرضه کرد.
عرضه کرد چون one s پورت مخصوص کینکت اصلا نداشت! مجبور بودی بری آداپتور مخصوص براش بخری که قیمت فضایی هم داشت.

به نظرم الان بهترین فرصت برای مایکروسافته تا با کنسول پرو 500 دلاری سونی رو وادار به عقب نشینی کنه.
والله برای من گیمر هم بهتره :D
بنظرم مایکروسافت تا 2026 و احتمالأ هم زمان با عرضه gta vi کنسول قوی تری روانه بازار نمیکنه.

و کنسولی که شکست خورد و به تاریخ پیوست
باریکلا شکست خورد
تازه اون در حدی ارتقا بود که رزولوشن ۷۲۰ کنسول پایه رو ارتقا میداد تا native 4k یعنی حتی از ۴ برابر بیشتر اختلاف قدرت داشت(برای مثال توی RDR 2)
تازه درایو هم داشت
خوده PS4 PRO با قیمت عالی که داشت میگن ۲۰ درصد از فروش کلی PS4 رو به خودش اختصاص داد تازه با برچسب قیمتی ۳۹۹ دلار

به نظرم الان بهترین فرصت برای مایکروسافته تا با کنسول پرو 500 دلاری سونی رو وادار به عقب نشینی کنه.
مایکرو اصلا نباید همچنین اشتباهی بکنه
همون ۲۰۲۶ نسل بعد خودش رو بده بازار

• Like
Reactions: Pzt_Kami
باریکلا شکست خورد
تازه اون در حدی ارتقا بود که رزولوشن ۷۲۰ کنسول پایه رو ارتقا میداد تا native 4k یعنی حتی از ۴ برابر بیشتر اختلاف قدرت داشت(برای مثال توی RDR 2)
تازه درایو هم داشت
خوده PS4 PRO با قیمت عالی که داشت میگن ۲۰ درصد از فروش کلی PS4 رو به خودش اختصاص داد تازه با برچسب قیمتی ۳۹۹ دلار

شروع کردن نسل جدید به این راحتیام نیستا :دی لانچ تایتل قوی میخواد اون موج فروش اولیه خیلی خیلی مهمه
چیزی که مایکرو ازش رنج میبره نداشتن بلک باستر کنسول سلره! هیچ کمپانی بزرگی ترد پارتی حاضر نمیشه ریسک کنه و بیاد لانچ تایتل کنسول بعدی مایکرو بشه مگر پول گنده ایی رد و بدل بشه و سودش تضمین شده باشه
سونی فروش بالای ps5 رو مدیون همین عناوین بزرگشه لانچ خیلی خوبی برای ps5 داشت بخصوص آفری که روی پلاس داد
سونی اگه برنامه هاش بهم نمی ریخت و ناتی داگ بازیش 2/3 سال بعد از لانچ ریلیز می شد شاید الان جای 60 میلیون 70/80 میلیون کنسول فروخته بود

هرچند الان که مایکرو بخش گیمینگش رو خیلی گسترده تر کرده و تایتل های بزرگی هم توی دستش داره، ولی مشکلش اینه ملت به کیفیت عناوینش شک دارن برای نمونه سونی الان انچارتد/تلو بعدی معرفی کنه قشنگ بمب اتمه ملت ندید پیش خرید می کنن چه برسه کنسول عوض کنن :D
می دونم حالا می خوای کاد رو مثلا بزنی ولی کاد با توجه به مولتی بودنش و اینکه بخش زیادی از پلیراش روی اکوسیستم سونی هستن چنین مزیتی برای نداره چون مایکرو متاسفانه چنین هایپ و فن بیسی نداره بخصوص که بازی هاش روز اول برای پیسی هم میان عملا داره کنسولش رو قربانی میکنه :دی
بهرحال امیدوارم عناوینی که 2/3 ماه آینده و طی 2025 میان اونقدر خوب عمل کنن که شرایط برای مایکرو هم تغییر کنه

خود اسپنسر الان تو فکر اینه که سریعتر Dev Kitهای Pro رو برسونه دست استدیوهاش تا زودتر نسخه بهینه واسه پلی استیشن آماده بشه، بعد اینجا انگار هنوز تو سال 2020 هستیم و بحث VS ادامه داره! :D

من که قبلا هم گفتم خودم نیازی به Pro ندارم و مسائل تکنیکی واسم زیاد مهم نیست (البته شاید اگه پولش رو داشتم نظرم فرق میکرد :D) در این شکی نیست که قیمت Pro از توان خیلیا خارجه از جمله خودم و سونی هم قاعدتا قیمتی روش میزاره که واسه خودش سود داشته باشه. ولی نکته جالب اینه که با اینکه قیمت‌ سخت‌افزار و کنسول انقدر افزایش داشته نسبت به نسل قبل ولی واسه کسی که همیشه میخواد با بهترین کیفیت همه بازیای بزرگ رو تجربه کنه هزینه‌ای که لازمه بکنه زیاد فرقی با نسل قبل نداره و شاید ارزون تر هم دربیاد! دلیلش هم واضحه چون قضیه انحصار برای ایکس باکس تموم شده و دیگه با خیال راحت میشه یه Pro خرید و از همه بازیهای AAA لذت برد و چیزی رو هم از دست نداد. برعکس نسل‌های قبل که خیلیا دو تا کنسول میخریدن. خودمم نسل قبل دو تا کنسول خریدم ولی این بار لزومی نمیبینم.

حتی بازی‌های سبک‌های خاصی مثل گرند استراتژی، CRPG و ایزومتریک که قبلا صرفا واسه PC عرضه میشد یا سالها بعد اونم با کلی مشکلات کنترل رو کنسول میومد، تو این نسل دارن همزمان عرضه میشن با بهترین بهینه‌سازی‌ها! مثلا به معرفی Civilization VII توجه کنید که همزمان قراره واسه کنسولا هم عرضه بشه و کلا همچین چیزی سابقه نداشته تو تاریخ این سری. یا Path of Exile 2 که کلا یه تریلر جداگانه واسه بهینه‌سازی و قابلیت‌های نسخه کنسولی منتشر کردن و اینم همزمان قراره عرضه بشه. یا Baldur's Gate 3 و Diablo 4 که پارسال عرضه شدن و موارد دیگه. تا همین چند سال پیش کسی فکرش رو نمیکرد این بازیها همزمان رو کنسول منتشر بشن.

خلاصه که چه با Pro چه با PS5 معمولی، دسترسی به این بازیها وجود داره و بعید هم میدونم اتفاقی مثل قضیه سری اس پیش بیاد که دهن سازنده‌ها سرویس بشه و مجبور بشن از داخل بازی قابلیت حذف کنن تا بتونن بازی رو روش اجرا کنن. حالا هر کسی بر اساس بودجه‌ای که داره یه مدل رو انتخاب میکنه. واسه من مهمترین چیز بازیها هستن که تا حالا سابقه نداشته یه کنسول انقدر ساپورت بشه...هم استدیوهای خود پلی‌استیشن واسش بازی بسازن، هم استدیوهای ایکس‌باکس، هم ثردپارتی‌ها و هم استدیوهایی که معمولا فقط واسه PC بازی میساختن! :D فقط نینتندو مونده :D

دقیقا چنین کاری اشتباه پشت اشتباهه! مایکرو در حال حاضر تمام تمرکزشو گذاشته روی پورت عناوین برای PS5 و PS5 PRO :>

کنسول نسل ۱۰ ماکروسافت اسمش PS6 هستش :)
الکی خودتون رو قول نزنید.برید برا آبان خودتون رو آماده کنید

یادم نمیاد چیزی به اندازه وضعیت صدا و حرارت PS4 Pro من رو عصبانی کرده باشه از یه کمپانی. حتی تو نظر سنجی فعلی هم بله رو زدم. با اینکه دلخورم از اینکه درایو دیسک نداره.
یعنی تا زمانی که باندل لست 2 رو گرفتم و تا حدی وضعیت بهتر شد، واقعا عذاب کشیدم. اونقدر صداش اذیت میکرد که یخ خشک میذاشتم رو دستگاه. اوجش هم سر PES20 بود که داشت پرواز میکرد.
همه اینها بدون درایو 4k. در حالی که ایکس باکس وان ایکس این آپشن رو هم داشت.
وقتی PS5 گرفتم، اولین چیزی که تا چند روز زوم کرده بودم روش مسئله حرارت و صدا بود که واقعا 20 گرفت از من. سری ایکس هم دارم که در این مورد عقب تره و گاهی صدای فن به صورت واضح شنیده میشه. ولی PS5 واقعا ساکت و خنکه.

پ.ن:
به عنوان یه سونی فن میگم که واقعا دلم نمیخواد دنیای کنسول انحصاری بشه. انحصار برای منِ گیمر نتیجه خوبی نخواهد داشت. تا 2026 که میشه 2 سال، قاعدتا میان نسلی نخواهیم دید از مایکرو. هندهلد شاید.
ولی امیدوارم با قدرت بیاد 2026.

مایکروسافت روی کنسولی که چندان فروش نمیره اومده ۱ ترابایت SSD اضافه کرده و ۱۰۰ دلار گذاشته روش تا مطمئن بشه ابداً کسی اون رو نمی‌خره.:دی اونم در حالی که یک ترابایت چیپ SSD احتمالا قیمت عمده فروشیش ۲۰-۳۰ دلار (یا شاید هم کمتر) باشه.

بعد توقع داری کنسول قوی‌تر ۵۰۰ دالرزی بده؟؟؟؟؟

ماکروسافت نسل بعد هم دیگه کنسول سنتی مثل هر نسل نمیده. اینکه تیم طراح xbox رو برداشته و داده به بخش سورفیس خودش سیگنال هست. اینکه کنسول بین نسلی نمیده سیگنال هست. دوستان جعبه فن اینا رو میبینن ولی خب براشون مهم نیست و ترجیح میدن اینجا به مسخره بازی مشغول باشند. حتی اینکه اسم رو به صورت Microsoft Gaming درآوردن یه سیگنال هست. من فکر میکنم نسل بعد ایکس باکس یه pc handling باشه با قابلیت وصل به تلویزیون یه چیزی مثل switch ولی خب خیلی به دردنخورتر :D

ماکروسافت نسل بعد هم دیگه کنسول سنتی مثل هر نسل نمیده. اینکه تیم طراح xbox رو برداشته و داده به بخش سورفیس خودش سیگنال هست. اینکه کنسول بین نسلی نمیده سیگنال هست. دوستان جعبه فن اینا رو میبینن ولی خب براشون مهم نیست و ترجیح میدن اینجا به مسخره بازی مشغول باشند. حتی اینکه اسم رو به صورت Microsoft Gaming درآوردن یه سیگنال هست. من فکر میکنم نسل بعد ایکس باکس یه pc handling باشه با قابلیت وصل به تلویزیون یه چیزی مثل switch ولی خب خیلی به دردنخورتر :D
من العان خودم ps5 slim دارم فن هیچ شرکت خاصی هم نیستم اگر ماکرو بازی هاش روی pc نمی داد العان یک xbox هم داشتم

فقط یک سوال با نوشتن این متن شرکت sony چقدر از سهامش بنامت زد

آدم باید ببینه ته جیب خودش چقدر پوله بعد بیاد درمورد 2 تا شرکت غول مثل سونی و ماکرو نظر بده
این شرکت ها از من و شما بیشتر میدونن چکار باید بکن چکار باید نکنن اینقدر مشاورهای بزرگ دورشون ریخته احتیاجی به نظر و مشاوره من و شما ندارن

ارزش خرید که دارد برای اونی که پولش رو داشته باشه یا بتونه کنسول معمولی رو بده و یه چیزی هم سر بده و پرو بگیره. کلا این سوال رو چند مدل مختلف میشه پرسید. آیا ارزش دارد؟ آیا میخرید؟ آیا نیازی به خریدش هست؟ جواب هر کدوم هم فکر کنم برای هر شخصی فرق داشته باشه. من خودم نمیخرمش و نیازی هم بهش ندارم ولی خب فکر نمیکنم ارزش نداشته باشه برای مخاطبینش. قطعا کیفیت بهتری که عده‌ای دنبالش هستن رو بهشون میده هرچند همین ۵ معمولی رو هم از تمام پتانسیلش استفاده نکردن. زیادی فلسفی شد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or