Multi Platform Call of Duty: Black Ops 6

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Treyarch
تاریخ انتشار
October
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
IMG_4979.jpeg

Developer: Treyrach
Publisher: Activision
Genre: First Person Shooter
Release Date: October 25, 2024
Platforms: Xbox Series X/S , Xbox One , Playstation 5 , Playstation 4, Microsoft Windows

آخرین ویرایش:
با پینگ ۵۰ تو بازی شدیدا packet burst دارم با سه تا نت اوضاع همین بود
اصلا پاکت لاست ندارم packet burst دیگه چیه اکتیویژن میدونه
ترجیحا یه دی ان اس دیگه استفاده کن

و اون گزینه Texture Streaming رو هم بزار روی minimal (از بخش تنظیمات/گرافیک)

اگر اینترنت خودت مشکلی نداره با انجام این دو کار مشکلت حل میشه.

خب ماهم فرصت کردیم از ابرشاهکار تری ارک استفاده کنیم به لطف اپن بتا
چیزی که من می بینم گیم پلی کلد واره که چنتا مکانیک جدید بهش اضافه شده چیز انقلابی یا متحول یافته نمی بینم از اونجایی که اصلا با گیم پلی کلد وار حال نکردم اینم مثل همونه کلا بعد از bo3 مولتی بدرد بخوری از این استدیو ندیدیم تنها نکته مثبتش شاید زامبی باشه اونم حالا تخفیفی چیزی خورد ارزش خرید داره
ممنون از اکتی بابت بتا که باعث هدر رفت پول برامون نمیشه😁
عجیبه ولی 4سال وقت داشتن تهش شده این حالا کلد پار گفتیم کرونا بود وقت کم بود ولی این دیگه هیچ توجیهی نداره واقعا تری آرک دیگه اون تری آرک سابق نیست فقط اسمش مونده

واقعا مپ ها طراحی افتضاحی دارند. مپ رو میدادن ai بهتر طراحی میکرد و بنظر من همین مپ ها بدجور پاشنه آشیل بازی میشند و همه چی سر طراحی داغونش هدر میره.
۴ سال توسعه برای این مپ ها قابل قبول نیست اونم از تری‌آرک.
همین الان مپ های اورجینال مدرن ۳ وضعیت خیلی بهتری دارند.

تجربه من از بتا:
یک زباله ی همه تن حریف.
بازی در واقع همان کلدوار هست فقط هنگام شلیک با اسلحه ها اومدن مقداری لرزش گان ها و اصابت تیر را کمی شبیه مدرن وارفر کردن تا شاید گان پلی مقداری حالت عامه پسندانه بگیره و قابل تحمل شه.
بازی بسیار آرکید هست و هیچگونه حالت اعتیاد آوری هم نداره و مطمن باشید بعد لانچ زیره ۲ ماه بعدش نمیتونید برگردید بهش.
خجالتم خوب چیزیه.توی کیل استریک هاش اصلا ما چیزی به اسم نوآوری هم نداریم و همشون تکراری و دقیقا یا ماله کلدوارن و یا بلک اوپس ۴ . منظورم فقط چندتا بتا نیست چون کیل استریک هاشو کامل توی مراسم نکست معرفی کردن و هنگام لانچ مشخصه چی میخوان بدن.
طراحی مپ عقب گرد اساسی نسبت به کلدوار داره و اصلا ما هنر همیشگی تری ارک را درش نمیبینیم.انگار چندتا بی عقل از سر ناچاری نشستن مپ طراحی کردن.این استادیو هم فقط اسمی ازش مونده مثل دایس و…
بازی اصلا سیستم زمان بندی حرکتیش استاندارد نیست.دویدنش سریع ، اسلاید کنسلش سریع اما هنگام دستوراتی مثل اینکه اول ریلود کن بعد سریع کیل استریک بزن یا نارجک پرت کن اصلا فلج میشه و بسیار کند.
از سیستم موومنت جدیدش راضی هستم.هم پریدن مکس پینی هم هم حالت ۳۶۰ درجه دویندش یا دراز کش روی زمینش خیلی خوب دراومده اما الانو نیبینید بتاست ، بعد لانچ چنان پرو پلیرها بریزن توش نزارن نفس بکشید با انجام این حرکات.
گرافیکشم چنگی به دل نمیزنه.مطمنم حتی اگر برای ps4 نمیومد بازم موتور گرافیکی ارتقا پیدا نمیکرد.همچنین درسته بتاست اما خیلی با بهینه بودن فاصله داره و بنظرم شاید تا سیزن دومش طول بکشه بهینه شه.
بنظرم فقط ریبوت مدرن وارفر 2019 یه شاه کار تمام عیار بود که مجموعه را چندین پله به بالا پرت کرد مخصوصا با سیستم ریلود جدیدش که تحول آفرینی کرد توی تمام بازی های سبک شوتر اول شخص و هچنین MW3 که سال گذشته اومد و خدایی ترکیب گان پلی، طراحی مپ های فوق العادش و موومنت تکامل یافتش نسبت به نسخه ۲۰۱۹ ازش عنوانی درخور ساخته بود که بسیار اعتیادآور بود.خوده من توی این 11 ماهی که از لانچش میگذره روزی نبوده بازیش نکنم.
بنظرم بهترین استادیو حال حاظر cod اسلج همر هست.من ونگاردشم دوس داشتم و با مدرن ۳ بهشون ایمان اوردم.چقدرم کامیونتی هم براشون مهمه خدایی قشنگ‌گوش میدن.
اینفینیتی درسته مدرن ۲۰۱۹ عالی داد اما بدجوری توی مدرن ۲ گند زد.تری ارکم که هم بلک اپس ۴ را خراب کرد هم کلدوار را هم الان بلک اپس ۶ را.
امسال فقط منتظره دلتا فورس هستم.
ترکیبی از بتلفیلد + مدرن وارفر. تازه اونم رایگان.
معمولا اخبار و جزییات ریز بازی رو به طور مفصل دوست عزیزمون @ps34 قرار میداد.
امیدوارم که حالش خوب باشه و موقع لانچ بازی هم باشه.
ممنون رفیق :x من خوبم :D
تایمم با کار جدیدم خیلی محدود شده و مثل گذشته متاسفانه نمیرسم بیام سایت.همون تایم محدود را گیم میزنم حتی نت گردی هم نمیکنم :D

آخرین ویرایش:
با اینترنت مخابرات و الکترو چند بار تست کردم و لوگین شد و تونستم پلی بدم
فقط از کجا می شه فهمید پینگ چنده؟
در کل به اندازه نسخه های قبلی زیاد حال نمی ده البته که این بتا هست
یخورده منوی بازی زیادی شلوغ نیست؟
خیلی هم همه چی تیره هست
ولی از نظر گیم پلی درجه یک هست همه چیز
من بتلفیلت 1 هم خیلی پلی دادم قبلا ولی کال یه چیز دیگس مخصوصا نقشه های خیلی کوچیکش که همه چی خر تو خر هست:D
می گم می شه این بتا رو نگه داشت و بعدا ککه بازی کامل اومد دیگه این 80 گیگ رو دی ال نکرد؟

فقط از کجا می شه فهمید پینگ چنده؟

دکمه استارت کنترلر یا پاز رو بزن برو بخش ستینگ که علامت چرخ دنده داره برو قسمت inteface ،برو پایین قسمت telemetry , گزینه ی server latency رو فعال کن
توی بازی بالا سمت چپ یک عدد کوچک میاد که پینگ هست.
گزینه های connection meter و packet loss هم روشن کنی اطلاعاتشون اضافه میشه کنار پینگ

ترجیحا یه دی ان اس دیگه استفاده کن

و اون گزینه Texture Streaming رو هم بزار روی minimal (از بخش تنظیمات/گرافیک)

اگر اینترنت خودت مشکلی نداره با انجام این دو کار مشکلت حل میشه.
حل نشد واقعا عجیبه کلافم کرده

• Sad
Reactions: Helghast
حل نشد واقعا عجیبه کلافم کرده
اینترنتت چیه؟ اگر با نت ثابت هستی، رو گوشی تست کن و بر عکس

چون من همین مشکل رو داشتم با همین دوتا کار اوکی شد.

ضمن اینکه دی ان اس رادار و الکترو حتماً تست بگیر
یعنی من طراح اون مپ معدن گیر بیارم اخه این چه مپیه خر تو خر محض با چه عقلی این مپ طراحی کرده
کلا نه این مپ، همه مپ هاش زبالس... موندم این همه مدت داشتن چکار میکردن

ضمن اینکه اوپن بتا شد الان هر مچ دیگه چیتر داره بازی. من موندم تو بتا دیگه برای چی چیت میزنن!!! یه مچ رفتم طرف قشنگ گرفته بود رو ملت ایمش سوئیچ میشد از یکی به یکی دیگه. کلا حرکت هم نمیکرد :))))

• Like
Reactions: aliiiiiii
اینترنتت چیه؟ اگر با نت ثابت هستی، رو گوشی تست کن و بر عکس

چون من همین مشکل رو داشتم با همین دوتا کار اوکی شد.

ضمن اینکه دی ان اس رادار و الکترو حتماً تست بگیر

کلا نه این مپ، همه مپ هاش زبالس... موندم این همه مدت داشتن چکار میکردن

ضمن اینکه اوپن بتا شد الان هر مچ دیگه چیتر داره بازی. من موندم تو بتا دیگه برای چی چیت میزنن!!! یه مچ رفتم طرف قشنگ گرفته بود رو ملت ایمش سوئیچ میشد از یکی به یکی دیگه. کلا حرکت هم نمیکرد :))))
دقیقا همینه بتا خصوصی بازی بالانس تر بود الان یارو با لول 4 یه جوری میزنه ک تبلو قشنگ چیترا حمله کردن ب بازی چون بتا هم انتی چیت درست درمون ندارع ب نظر

اینا هیچی مشکلات پرفومنس رو pc خیلی داره fps از 100 یهو میاد رو 20 باگ و کرش الی ماشالله الان رفتم mw2 بازی کردم گرافیکش از این بالاتره واقعا گل بگیرن در این استدیو رو بعد 4 سال اینو تحویل داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or