تجربه من از بتا:
یک زباله ی همه تن حریف.
بازی در واقع همان کلدوار هست فقط هنگام شلیک با اسلحه ها اومدن مقداری لرزش گان ها و اصابت تیر را کمی شبیه مدرن وارفر کردن تا شاید گان پلی مقداری حالت عامه پسندانه بگیره و قابل تحمل شه.
بازی بسیار آرکید هست و هیچگونه حالت اعتیاد آوری هم نداره و مطمن باشید بعد لانچ زیره ۲ ماه بعدش نمیتونید برگردید بهش.
خجالتم خوب چیزیه.توی کیل استریک هاش اصلا ما چیزی به اسم نوآوری هم نداریم و همشون تکراری و دقیقا یا ماله کلدوارن و یا بلک اوپس ۴ . منظورم فقط چندتا بتا نیست چون کیل استریک هاشو کامل توی مراسم نکست معرفی کردن و هنگام لانچ مشخصه چی میخوان بدن.
طراحی مپ عقب گرد اساسی نسبت به کلدوار داره و اصلا ما هنر همیشگی تری ارک را درش نمیبینیم.انگار چندتا بی عقل از سر ناچاری نشستن مپ طراحی کردن.این استادیو هم فقط اسمی ازش مونده مثل دایس و…
بازی اصلا سیستم زمان بندی حرکتیش استاندارد نیست.دویدنش سریع ، اسلاید کنسلش سریع اما هنگام دستوراتی مثل اینکه اول ریلود کن بعد سریع کیل استریک بزن یا نارجک پرت کن اصلا فلج میشه و بسیار کند.
از سیستم موومنت جدیدش راضی هستم.هم پریدن مکس پینی هم هم حالت ۳۶۰ درجه دویندش یا دراز کش روی زمینش خیلی خوب دراومده اما الانو نیبینید بتاست ، بعد لانچ چنان پرو پلیرها بریزن توش نزارن نفس بکشید با انجام این حرکات.
گرافیکشم چنگی به دل نمیزنه.مطمنم حتی اگر برای ps4 نمیومد بازم موتور گرافیکی ارتقا پیدا نمیکرد.همچنین درسته بتاست اما خیلی با بهینه بودن فاصله داره و بنظرم شاید تا سیزن دومش طول بکشه بهینه شه.
بنظرم فقط ریبوت مدرن وارفر 2019 یه شاه کار تمام عیار بود که مجموعه را چندین پله به بالا پرت کرد مخصوصا با سیستم ریلود جدیدش که تحول آفرینی کرد توی تمام بازی های سبک شوتر اول شخص و هچنین MW3 که سال گذشته اومد و خدایی ترکیب گان پلی، طراحی مپ های فوق العادش و موومنت تکامل یافتش نسبت به نسخه ۲۰۱۹ ازش عنوانی درخور ساخته بود که بسیار اعتیادآور بود.خوده من توی این 11 ماهی که از لانچش میگذره روزی نبوده بازیش نکنم.
بنظرم بهترین استادیو حال حاظر cod اسلج همر هست.من ونگاردشم دوس داشتم و با مدرن ۳ بهشون ایمان اوردم.چقدرم کامیونتی هم براشون مهمه خدایی قشنگگوش میدن.
اینفینیتی درسته مدرن ۲۰۱۹ عالی داد اما بدجوری توی مدرن ۲ گند زد.تری ارکم که هم بلک اپس ۴ را خراب کرد هم کلدوار را هم الان بلک اپس ۶ را.
امسال فقط منتظره دلتا فورس هستم.
ترکیبی از بتلفیلد + مدرن وارفر. تازه اونم رایگان.
معمولا اخبار و جزییات ریز بازی رو به طور مفصل دوست عزیزمون
@ps34 قرار میداد.
امیدوارم که حالش خوب باشه و موقع لانچ بازی هم باشه.
ممنون رفیق
من خوبم
تایمم با کار جدیدم خیلی محدود شده و مثل گذشته متاسفانه نمیرسم بیام سایت.همون تایم محدود را گیم میزنم حتی نت گردی هم نمیکنم