Ghasem.M
کاربر سایت
۵۰۰ تومن رو کجا نوشته؟ ۶ ترا ۶ ماهه ۳.۵ میلیون میوفته با سرعت ۳۰۰ مگ ، اگه سرعت نامحدود مثل بسته اولیه ش بگیری میشه ۵.۲این که خیلی خوبه هزینه ۵۰۰تومن برای ۳ماهه می صرفه فکر نکنم کسی هم ۱۰۰۰گیگ تو ماه مصرفش باشه
۵۰۰ تومن رو کجا نوشته؟ ۶ ترا ۶ ماهه ۳.۵ میلیون میوفته با سرعت ۳۰۰ مگ ، اگه سرعت نامحدود مثل بسته اولیه ش بگیری میشه ۵.۲این که خیلی خوبه هزینه ۵۰۰تومن برای ۳ماهه می صرفه فکر نکنم کسی هم ۱۰۰۰گیگ تو ماه مصرفش باشه
اون ۵۰۰ فقط بسته اولیه است که الان دیگه برداشته شده. الان ۲ بسته بیشتر وجود نداره یکی ۳.۸ و دیگری ۴.۵ با مودم البته. برای تمدید با سرعت ۱ گیگ باید ۶ ماهه یا ۱ ساله خرید کنی که حدود ۵.۲ برای ۶ ماهه و حدود ۹.۹ میلیون برای ۱ سال هزینه داره.این که خیلی خوبه هزینه ۵۰۰تومن برای ۳ماهه می صرفه فکر نکنم کسی هم ۱۰۰۰گیگ تو ماه مصرفش باشه
تو سایتش نوشته بود دیروز دیدم۵۰۰ تومن رو کجا نوشته؟ ۶ ترا ۶ ماهه ۳.۵ میلیون میوفته با سرعت ۳۰۰ مگ ، اگه سرعت نامحدود مثل بسته اولیه ش بگیری میشه ۵.۲
پس اینم بدرد نمی خوره ۱۰میلیون برا یه سال ماهی ۸۵۰ میشه که نمی صرفهاون ۵۰۰ فقط بسته اولیه است که الان دیگه برداشته شده. الان ۲ بسته بیشتر وجود نداره یکی ۳.۸ و دیگری ۴.۵ با مودم البته. برای تمدید با سرعت ۱ گیگ باید ۶ ماهه یا ۱ ساله خرید کنی که حدود ۵.۲ برای ۶ ماهه و حدود ۹.۹ میلیون برای ۱ سال هزینه داره.
میتونی بسته کم سرعت تر بگیری تا ۱۰۰ مگابیت . که ۶ ماهه ۶ ترابایت در میاد ۳.۶ .تو سایتش نوشته بود دیروز دیدم
پس اینم بدرد نمی خوره ۱۰میلیون برا یه سال ماهی ۸۵۰ میشه که نمی صرفه
هیچ تضمینی برای دریافت سرعت ۳۰۰ وجود نداره. اگه فکر میکنید که توی ۲۴ ساعت سرعت ۳۰۰ رو دارید و تغییر نمیکنه، اینجوری نیست.دوستانی که از فیبر نوری مخابرات استفاده می کنن وضعیت چطوریاست ؟؟
سرعت 300 مگ دانلود بالای 35 مگابایت رو میده ؟؟ برای یوتوب ، نتفلیکس ، استریم و کلاد مناسبه ؟؟
فردا میان واسم نصب کنن ولی بنا به دلایلی باید ۱ تومن متحمل هزینه بیشتر بشم اگه ارزش نداره بگین بیخیال بشم و کنسل کنم پولی که پیش پرداخت کردم رو بگیرم
35 روز قبل از من 4 میلیون پول گرفتن و تعهد دادن که کمتر از 30 روز اینترنت فیبر واسم فعال میکنن. دیروز زنگ زدم میگن زیرساخت به مشکل خورده. منم با دعوا پولمو پس گرفتم.امروز برای اولین بار فیبر شاتل رو برای یکی از شرکتا سمت پاسداران تهران گرفتم ، سرعت دانلودی که میده 550 تا 280 بازی میکنه !
پس الان سود کردی..چون 2 بار پولتو پس گرفتی ( جاست کیدینگ )35 روز قبل از من 4 میلیون پول گرفتن و تعهد دادن که کمتر از 30 روز اینترنت فیبر واسم فعال میکنن. دیروز زنگ زدم میگن زیرساخت به مشکل خورده. منم با دعوا پولمو پس گرفتم.
فیبر رو کشیده بودن ؟!35 روز قبل از من 4 میلیون پول گرفتن و تعهد دادن که کمتر از 30 روز اینترنت فیبر واسم فعال میکنن. دیروز زنگ زدم میگن زیرساخت به مشکل خورده. منم با دعوا پولمو پس گرفتم.
زانویی فوقش یه زاویه 45 درجه به کابل میده ، نه مشکلی نیستدوستان یک مسیر ۵۰ متری پر از پیچ و خم رو لوله کشی کردم تا کنار پنجره و جایی که قراره مودم نصب بشه
10 تا زانو استفاده شده بخاطر پیچ زیاد تو مسیر
خواستم بدونم کابل فیبر که قراره از این ها رد بشه ممکپه بخاطر یکدست و صاف نبودن مطکلی در عملکردش ایجاد بشه ؟