خبر رسمی Concord در تاریخ 6 سپتامبر (۱۶ شهریور) بصورت کامل آفلاین میشود

dantemaximum

کاربر سایت
📣بازی Concord سه روز دیگر در تاریخ 6 سپتامبر ۲۰۲۴ ( 16شهریور ماه) بصورت کامل تعطیل میشه و آفلاین میشه

16612e81e4e1a569a0a3e3644526a8c31cdb8558.jpg

در یک اطلاعیه ای اینطور بیان کردن 👇👇

دوستدران Concord! 😊 از زمانی که بازی Concord رو برای پلی‌استیشن ۵ و پی‌سی راه‌اندازی کردیم، نظرات شما رو به دقت شنیدیم و واقعاً از همه کسایی که تو این سفر با Northstar همراه ما بودن، متشکریم. حمایت شما و جامعه پرشور اطراف این بازی برای ما خیلی باارزشه.

اما با اینکه بسیاری از ویژگی‌های بازی با بازیکن‌ها همخوانی داشته، ما متوجه شدیم که بعضی جنبه‌های دیگه بازی و راه‌اندازی اولیه‌مون به خوبی به نظر نمی‌رسن. به همین خاطر، تصمیم گرفتیم از ۶ سپتامبر ۲۰۲۴ ( 16شهریور ماه) بازی رو از دسترس خارج کنیم و گزینه‌های جدیدی رو بررسی کنیم که بهتر با بازیکن‌ها ارتباط برقرار کنه.

در حالی که بهترین مسیر رو مشخص می‌کنیم، فروش کنکورد به طور فوری متوقف می‌شه و به تمامی بازیکنانی که بازی رو برای پلی‌استیشن ۵ یا پی‌سی خریداری کردن، بازپرداخت کامل ارائه می‌کنیم. اگر بازی رو از فروشگاه پلی‌استیشن یا پلی‌استیشن دایرکت خریدید، مبلغ به روش پرداخت اصلی شما برگشت داده می‌شه.

مشتری‌هایی که بازی رو از سایر فروشگاه‌های دیجیتال خریداری کردن، هم شامل برگشت پول می‌شن. اطلاعات بیشتر درباره‌ی برگشت پول از استیم و اپیک رو در ادامه بررسی کنید:

فروشگاه استیم – استیم در روزهای آینده به بازیکنانی که بازی رو خریدن، پولشون رو برمی‌گردونه. بعد از پردازش برگشت پول، استیم تاییدیه‌ی برگشت رو ارسال می‌کنه.

فروشگاه اپیک گیمز – اپیک گیمز هم در روزهای آینده به بازیکنانی که بازی رو خریداری کردن، برگشت پول خواهد داد و هر مشتری رو به صورت مستقیم برای تایید برگشت پول تماس می‌گیره.

برگشت پول از سایر فروشندگان – برای مشتری‌هایی که نسخه‌ی فیزیکی رو از فروشگاه‌هایی غیر از پلی‌استیشن خریداری کردن، لطفاً به روند برگشت پول همون فروشنده‌ مراجعه کنید.

بعد از برگشت پول، دیگه به بازی دسترسی نخواهید داشت.

ما شما رو در جریان می‌گذاریم و دوباره از همه‌ی Freegunners که با ما در کهکشان Concord همراه هستن تشکر می‌کنیم.

برگشت پول برای خریدهای فروشگاه پلی‌استیشن و پلی‌استیشن دایرکت ممکنه ۳۰ تا ۶۰ روز طول بکشه تا روی صورت‌حساب بانکی شما ظاهر بشه. اگر منبع پرداخت اصلی شما در دسترس نبود، مبلغ خرید به کیف پول PSN شما برگشت داده می‌شه.

منبع

آخرین ویرایش:
یکی از دیزاینر های کونکورد طراحی اصلی کرکتر Emari رو بیرون داده که در اصل قرار بوده این شکلی باشه که بعدا مدیریت استویدیو با DEI زور چپونی تبدیلش کرده به اون بشگه

View attachment 348983

دیروز هم خبر دیگه ای از کانسپت آرتیست کونکورد اومد که گفته تیم مدیریت به حرفاشون در مورد دیزاین کرکرتها گوش نمیکرده و اون چیزی که می‌خواستند رو به زور میخواستن تو بازی باشه. بعد هنوز یک عده تصور میکنند مشکل کونکورد دیزاین کرکترها نبود.

Concord characters were designed by committee says the dev

https://www.reddit.com/r/KotakuInAc...gedly_senior_concept_artists_for_concord_are/
“نه حاجی باور کن تمام مشکل بازی اشباع بودنه بازاره وگرنه هر بازی میاد یه انقلاب تو صنعته”

خوشم میاد سونی برای زدن دکمه بازی هاش هیچ ترس و ابایی نداره. از RAD کشید بیرون، زد Evolution به خاطر DC بست، جاپان استودیو رو بست، دکمه کارگردان دیزگان زد. پروژکت اتیه و بابیلون فالز تر زدن دیگه سراغشون نمیره. الانم که دو هفته ای کنکورد از برق کشید! به قول معروف: "دندونی که درد میکنه رو باید انداخت دور".

در عرض دو روز هم AB با متای 95 ترکوند. همینقدر غیر قابل پیش بینی. منتظر SOP یا شوکیس احتمالی هستم تا با نمایش انحصاری ها و تریلر دوم GTA VI، ارضای روحی روانی بشم!

خوشم میاد سونی برای زدن دکمه بازی هاش هیچ ترس و ابایی نداره. از RAD کشید بیرون، زد Evolution به خاطر DC بست، جاپان استودیو رو بست، دکمه کارگردان دیزگان زد. پروژکت اتیه و بابیلون فالز تر زدن دیگه سراغشون نمیره. الانم که دو هفته ای کنکورد از برق کشید! به قول معروف: "دندونی که درد میکنه رو باید انداخت دور".

در عرض دو روز هم AB با متای 95 ترکوند. همینقدر غیر قابل پیش بینی. منتظر SOP یا شوکیس احتمالی هستم تا با نمایش انحصاری ها و تریلر دوم GTA VI، ارضای روحی روانی بشم!
اینایی که میگی چیز خوبی نیستا. DC بازی خوبی بود اگه سونی سر انتشار عجله نمیکرد و میذاشت بازی کامل بشه. اگه فرصت دوباره به استودیو میداد و اشتباهاتش رو تکرار نمیکرد یه ریسینگ کامل آرکید داشت.
همین تیم اسوبی بخش کوچیکی از چاپان استودیو بود. یه نگاه به کارنامه استودیو بنداز با بسته شدنش دیگه Siren جدید رو باید تو خواب ببینیم

• Like
Reactions: m.a.t and GPSY
اینایی که میگی چیز خوبی نیستا. DC بازی خوبی بود اگه سونی سر انتشار عجله نمیکرد و میذاشت بازی کامل بشه. اگه فرصت دوباره به استودیو میداد و اشتباهاتش رو تکرار نمیکرد یه ریسینگ کامل آرکید داشت.
همین تیم اسوبی بخش کوچیکی از چاپان استودیو بود. یه نگاه به کارنامه استودیو بنداز با بسته شدنش دیگه Siren جدید رو باید تو خواب ببینیم
دیگه وقتی انتظارات سونی رو برآورده نکرده باید درش تخته بشه به نظرم. سونی مثل مایکروسافت 100 میلیارد پول مفت نداره که سرمایه گذاری کنه 10 سال بعد بهش برگرده. باید مطمئن بشه تو نسل 10-11-12 هم کنسولش و بازی هاش فروش میره.

یه کم آف تاپیکه ولی واقعا گند قضیه دراومده دیگه، تو هرجا سرک بکشی ده تا کرکتر lgbtq هست شاید یکی عادی هم حالا اون وسط باشه
حالا ما بیشتر با سمت بازی و فیلم و سریالش آشنایی داریم
من دیشب رفتم بعد مدت ها یه چند تا رمان خوب پیدا کنم بخونم...خلاصه سرچ کردیم و اینا
از3 تا کتابی که پیدا کردم دو تاش انواع و اقسام شخصیت اصلی و فرعی گی و لز و کوفت و زهرمار توش بود:دی
بعد جالبه که شما هیچی هم در ضد این قضیه تو مدیا و نت پیدا نمیکنی
یعنی دقیقا عین خود مان...فقط خط قرمز هاشون به جای حرف زدن درباره شخصیت ها و غیره این مسائل مسخره اس

آقا حلوا رو بخورید و بگذرید از این مرحوم. خوب و بد تموم شد. درس عبرت بشه برای سونی و بقیه که یه مشت جک و جونور تو بازی نکنه به خورد ملت بده انتظار هم داشته باشه ملت بخرن.

آقا حلوا رو بخورید و بگذرید از این مرحوم. خوب و بد تموم شد. درس عبرت بشه برای سونی و بقیه که یه مشت جک و جونور تو بازی نکنه به خورد ملت بده انتظار هم داشته باشه ملت بخرن.
تکمیل کنم حرفت رو اینکه یادش هم نره بازی کپی پیستی ، تکراری و بدون ایده جدید رو تو سبک و فضایی که سلاطینش رایگانن با تگ 50-40 دلاری منتشر نکنه.

البته توجیه من برای اینکه بچه ها فقط مشکل جک و جونور رو تکرار میکنن اینه که انگاری هیچ کس بنده خدا رو بازی نکرده.
برای همین فقط میتونه به این مورد جک و جونور اشاره کنه.
ولی من که بتا رو بازی کردم همون موقع نظرم رو هم گفتم ، اصلا هم با این جک و جونورش مشکل نداشتم که هیچ به نظرم حتی بازی پولیش شده ای هم بود.

با بچه ها هم که صحبت میکردیم نمرم بهش 7 تا 7.5 بود.
ولی بحثم این بود که این بازی دقیقا کپی پیست یکی دو تا بازی رایگان دیگست و هیچی از خودش نداره.
به خوبی اونها هم نیست ، حالا چرا باید براش 40 دلار پول بدم؟
بچه های دیگه هم تو تاپیک به همین مورد اشاره کردن.

این ویدئوی بالا رو ببین حتما ، وجود جک و جونور فقط یکی از مشکلات بازی بود.
هیچوقت دلیل اصلی نبود.

تکمیل کنم حرفت رو اینکه یادش هم نره بازی کپی پیستی ، تکراری و بدون ایده جدید رو تو سبک و فضایی که سلاطینش رایگانن با تگ 50-40 دلاری منتشر نکنه.

البته توجیه من برای اینکه بچه ها فقط مشکل جک و جونور رو تکرار میکنن اینه که انگاری هیچ کس بنده خدا رو بازی نکرده.
برای همین فقط میتونه به این مورد جک و جونور اشاره کنه.
ولی من که بتا رو بازی کردم همون موقع نظرم رو هم گفتم ، اصلا هم با این جک و جونورش مشکل نداشتم که هیچ به نظرم حتی بازی پولیش شده ای هم بود.

با بچه ها هم که صحبت میکردیم نمرم بهش 7 تا 7.5 بود.
ولی بحثم این بود که این بازی دقیقا کپی پیست یکی دو تا بازی رایگان دیگست و هیچی از خودش نداره.
به خوبی اونها هم نیست ، حالا چرا باید براش 40 دلار پول بدم؟
بچه های دیگه هم تو تاپیک به همین مورد اشاره کردن.

این ویدئوی بالا رو ببین حتما ، وجود جک و جونور فقط یکی از مشکلات بازی بود.
هیچوقت دلیل اصلی نبود.
نیازی به بازی کردن نبود، من از همون تریلر اول که دو سوم کلاس های دستینی ۲ رو تو تریلر دیدم گفتم این بازی علاوه بر کپی پیست بودن هیچ دلیل منطقی ای نداره که توسط کمپانی مالک IP دستینی منتشر بشه. ریخت و قیافه داغون هم چون اولین چیزی هست که دیده میشه بیشتر مورد انتقاده و تاثیر کمی میتونه بذاره عین رینبو که چند ساله خیلیا بهش گیر میدن که چرا اون دختره دست مکانیکی داره و چرا تو بازی تاکتیکال شوتر اسکین 2B ریلیز کردن و فلان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or