استودیو FromSoftware بر روی چند پروژه مشغول کار است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
اکانت رسمی توییتر شرکت فرام‌سافتور ژاپن، سومین کمپین بزرگ استخدام خود را برای طیف وسیعی از موقعیت‌ها‌ در سال جاری راه اندازی کرده است و اعلام نموده که "چند پروژه جدید" در دست ساخت است. هنوز دقیق مشخص نیست که این استودیو بر روی چه عناوینی کار میکند ولی مدت‌ها قبل شایعه بازی با اسم رمز Spellbound به زبان آمد که تمرکزش بر روی جادو و اسپل‌ها می‌باشد و گویا اسپین‌‌آفی برای سولز خواهد بود.
عکس زیر ربطی به اکانت رسمی فرامسافتور ندارد.

Screenshot_2024-09-08-00-00-29-499-edit_com.twitter.android.jpg

امیدوارم فرام‌سافتور هیچوقت از مسیر خودش خارج نشه و همینطور به شاهکارسازی ادامه بده.
تا جایی که یادم میاد هم اینا همیشه چند پروژه همزمان در حال ساخت دارن. در کنار بلادبورن 2 که خواسته همه طرفداراست، امیدارم یه بازی شبه‌سکیرو دیگه بسازن که تمرکزش فقط رو یه نوع اسلحه باشه.

من هیچوقت تو بازیهای FS از کلاس جادو استفاده نکردم.
شده بیلد Warrior و... ببندم یکی دو تا اسپل بدم بهش ولی کلاس پایه رو مجیک اصلا تا حالا یک بار هم تو هیچ سولزبورنی بازی نکردم.
به نظرم خیلی بازی رو آسون میکنه و اصلا چیت حساب میشه.
لذت بازی رو هم ازم میگیره ، اون تو دل دشمن رفتن با یک شمشیر گنده و خوشگل یه حس دیگه ای بهم میده.
البته تو الدن رینگ بگی نگی بهتر شد این کلاس جادو ولی خب اصلا باهاش حال نمیکنم.

خلاصه اینکه این بازی اگه واقعا بیسش روی کلاس جادو باشه واقعا نمیدونم چه حسی باید بهش داشته باشم.
از طرفی میدونم بازی فرام سافتوره که قطعا باید اون رو بازی کرد ولی از طرفی برای یکی مثل من که با این مورد مشکل زیربنایی داره چه راه حلی میخوان داشته باشن؟

از طرفی برای بازی جدیدشون هایپم و از طرفی هم اصلا دلم نمیخواد این شایعه واقعی باشه و سبک بازی کلا روی جادو بچرخه.

کاش نینجا گایدن رو بدن فرام سافت ور بسازه

من هیچوقت تو بازیهای FS از کلاس جادو استفاده نکردم.
شده بیلد Warrior و... ببندم یکی دو تا اسپل بدم بهش ولی کلاس پایه رو مجیک اصلا تا حالا یک بار هم تو هیچ سولزبورنی بازی نکردم.
به نظرم خیلی بازی رو آسون میکنه و اصلا چیت حساب میشه.
لذت بازی رو هم ازم میگیره ، اون تو دل دشمن رفتن با یک شمشیر گنده و خوشگل یه حس دیگه ای بهم میده.
البته تو الدن رینگ بگی نگی بهتر شد این کلاس جادو ولی خب اصلا باهاش حال نمیکنم.

خلاصه اینکه این بازی اگه واقعا بیسش روی کلاس جادو باشه واقعا نمیدونم چه حسی باید بهش داشته باشم.
از طرفی میدونم بازی فرام سافتوره که قطعا باید اون رو بازی کرد ولی از طرفی برای یکی مثل من که با این مورد مشکل زیربنایی داره چه راه حلی میخوان داشته باشن؟

از طرفی برای بازی جدیدشون هایپم و از طرفی هم اصلا دلم نمیخواد این شایعه واقعی باشه و سبک بازی کلا روی جادو بچرخه.
منم همینطور ولی احتمالا اگر بخوان بر پایه جادو بسازن دنیاش هم دنیایه جادو میشه اونوقته که سخت میشه بازیش .
دیگه نمیتونی بری از دور جادو بزنی واستی نگاه کنی

يه چيزى شبيه سكيرو اميدوارم بسازن.
يه قرارداد با سونى داشتن واسه بازى انحصارى.
بايد ديد اون چى از آب در مياد.
من به شخصه خیلی دوس دارم ادامه سکیرو رو بسازن.
پایانش جوری بود که واقعا جا داشت برای ساخت ادامه اش(البته یکی از پایاناش منظورمه)

من دوست دارم فرام یه ip جدید بسازه مثل بلادبورن و سکیرو مثلا وسترن مثل حال هوای بازی darkwatch. سلاح گرم رو توی دوتا بازی قبلیشون دیده بودیم... خلاصه امیدوارم یه چیز جدیدی باشه.

• Like
Reactions: SepehrR
هر چی می سازن لطفا این دفعه از انجین بروزی استفاده کنن و انیمیشن های بازیهاشون رو بهبود بدن - دیگه اواسط نسل نهیم زشته با این حد از اعتبار هنوز گرافیک بازیاشون مال یه نسل پیشه

.

این افت فریم رو هم از بازیشون حذف کنن خیلی خوب میشه. میدونم فیچر مهمیه واسشون ولی دیگه بسه واقعا :D

فکر کنم فقط منم که با بازی های فرام سافتور خوشش نمیاد. چون همونقدری که بازی کردم (بلادبورن و دارک سولز۳) هیچ داستانی تو بازی ندیدم. فقط یه فضای عجیب و تاثیرگذار با گیم پلی عالی. ولی من متوجه نمیشم بدون داستان چه فایده داره؟! صرفا بازی های میازاکی تو رو پرت میکنن تو یه فضا و اصلا توضیح از عقبه این دنیا و خودت نمیدن. همینکه خودت تعیین میکنی چه جنسیتی داری و چه شکلی هستی یعنی اصلا برای میازاکی اینا مهم نیست فقط دنیاش باید مثل دنیای مغز میازاکی باید باشه. من سلیقه خودم هست مثل اویل و تام رایدر شخصیت رو بشناسم و داستان رو بدونم چرا اینجام و چه کاری باید بکنم

فکر کنم فقط منم که با بازی های فرام سافتور خوشش نمیاد. چون همونقدری که بازی کردم (بلادبورن و دارک سولز۳) هیچ داستانی تو بازی ندیدم. فقط یه فضای عجیب و تاثیرگذار با گیم پلی عالی. ولی من متوجه نمیشم بدون داستان چه فایده داره؟! صرفا بازی های میازاکی تو رو پرت میکنن تو یه فضا و اصلا توضیح از عقبه این دنیا و خودت نمیدن. همینکه خودت تعیین میکنی چه جنسیتی داری و چه شکلی هستی یعنی اصلا برای میازاکی اینا مهم نیست فقط دنیاش باید مثل دنیای مغز میازاکی باید باشه. من سلیقه خودم هست مثل اویل و تام رایدر شخصیت رو بشناسم و داستان رو بدونم چرا اینجام و چه کاری باید بکنم

واقعا چرا؟ چرا از چیزی که سر در نمیارید، در موردش اینطوری حرف میزنید؟! داستان نداره چیه برادر من! آخه یکم تحقیق کن، برو لااقل گوگل کن. میخوای هیت بدی لااقل یه چیزی بگو بگنجه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or