آخرین ویرایش:
خوش برگشتی!ما از اینجور جوونای ۳۰ سالهایم
View attachment 348690
ماکان باورم نمیشه 35 سالت شده! چه زندگی زود میگذره!شما باز وضعتون خوبه، من یه پیرمرد 35 ساله ام که علاوه بر بازی و انیمه دیدن، اسباب بازی میگیرم برای خودم این ربات رو هم تازه گرفتم، به عشق استرو بات ها و ایو، زن وال ای
View attachment 348794
تازه کلی هم کار میکنه
منم بالاخره دیشب رفتم چهار تا کاراکتر مخفی رو گرفتم تا آماده Astro Bot بشم.
ایمان آوردید؟GOTY 2024
چند وقت پیش یه سری آپدیت برای Astro's Playroom دادن که چهار تا شخصیت مخفی توی بازی چپونده و باید یه سری کارها کنیم که از اسارت دربیان. روش آزاد کردنشون هم یه جوریه که بعید میدونم بیشتر از ۰.۰۵٪ از مردم بتونن خودشون انجام بدن و بهتره یه سرچی بکنی و از روی راهنما بری سراغشون.قضيه اينا چيه؟ چه شخصيتايين؟
حجم بازی برای دانلود چند گیگ هست ؟من فعلا ۱ ساعتی بازی کردم دو نکته بگم و برم اول وقتی میگن از قابلیت های دوال سنس تو بازی استفاده میکنیم یعنی این بازی بقیه باهاتون شوخی می کنن.
دوم اینکه تو این همه سال های زیادی که بازی میکنم میتونم بگم موسیقی بازی و مراحل جزو بهترین تو صنعت هستن بی نظیره واقعا
فعلا...
37GBحجم بازی برای دانلود چند گیگ هست ؟
جالبه منم وقتی 30 رو رد کردم اتومات به این نتیجه رسیدم و دیگه عذاب وجدان ندارم حین بازی کردنیک نکته جالبی که این پیری برای من داشته و داره اینه که الان بعد 36 سال تازه دارم به این فکر میکنم که همه زندگی و اون هدف ها و آرزو ها بی ارزش بودن و هستن و همین دو ساعت با آرامش پای گیم نشستن زندگی واقعیه و اصلا هم وقت تلف کردن نیست که هیچ خیلی هم به زندگیم معنی میده .